- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa imkansız değil belki ama imkansıza yakın yani Şöyle ki bu insanın Hani verdiği ya da vermesi gerektiği Sevgi ilgi alaka vesaire Bunların hepsi bir bilgidir yani sınavda bir soru çıktı karşınıza cevabı bilmiyorsunuz O soru sizin için zordur Işıklar arasından rastiyeli bir seçim yapıp doğruyu bulabilirsiniz Evet bu bir ihtimaldir Ama bu çok çok çok çok düşük bir ihtimaldir ve hani sürekli olarak doğru şıkkı bulmanız daha daha büyük bir zorluk daha düşük bir ihtimaldir bu manada Eğer insan Bu bilgiye sahip değilse yani sevme bilgisi sevilme bilgisi sevgiyi kullanma bilgisi sevgiyi gösterebilme şekli karşıdan sevgiyi alabilme ile ilgili bilgiyi almamışsa bunu öğrenmemişse bunlarla ilgili beklenti kurmak da dediğim gibi yani o salladığı şıklardan birinin doğru olması hatta arka arkaya birkaçının doğru olması olasılığı gibi değerlendirilebilir yani öğrenmemiş seni bilmiyorsanız karşı tarafa bunu aktaramazsınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBir erkek, kendi annesinden sevgi görmemiş olsa bile bir ilişkide sevgiyi verebilir. Ancak, çocukluk dönemi deneyimleri, bireylerin ilişkilerindeki davranışlarını etkileyebilir. Bir kişinin annesinden sevgi ve şefkat eksikliği yaşaması, duygusal açıdan zorlu bir süreç olabilir ve bu kişinin duygusal bağlanma ve sevgi ifade etme becerilerini etkileyebilir. Bir erkek, annesinden sevgi görmemiş olsa bile, başkalarına sevgi ve şefkat sunmayı öğrenebilir. Bu, içsel bir çalışma gerektirebilir ve zaman alabilir. Terapi, kişisel gelişim çalışmaları veya ilişki danışmanlığı gibi kaynaklardan destek almak, duygusal açıdan zorlu deneyimlerin üstesinden gelmeye ve daha sağlıklı ilişkiler kurmaya yardımcı olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Boylesi bi farkındalığı kazanan erkek de çok az sayıdadır Barış..
- +1 yıl
Haklısın abla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek & Kadın demeyelim
İnsan diyelim, insanın öğrenmedigi bir şeyi yapmasını bekleyemeyiz. Bu çok doğal. Ama belki ona öğretebiliriz
Çok geç kalınmış olsa da...
15 Yorumla- +1 yıl
Kemikleşen şeyler zor düzeliyor..
- +1 yıl
Kolay olamaz
İmkansız da değil - +1 yıl
Teşekkürler hanımefendiciğim
- +1 yıl
😊.
- +1 yıl
Aslında umutsuzluk timsali iken bazen de polianna olasım tutuyor...
Umutsuz olduğum için umudun peşinden koşuyorum. Bazen de çok kaptırıyorum kendimi...
- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer terapi aldıysa ya da bu konuda kendisini geliştirip, psikolojik ve ruhsal olarak kendisini yatırım yaptıysa işin özü iyileşti ise eğer sevgisini verebilir..
Ancak hala içindeki çocuk yaralı, annesi tarafından terk edilmiş ya da annesi tarafından hiç sevgi görmemiş bir erkek hayatına aldığı hiçbir kadına mutluluk veremez net..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu aslında tamamen karakter ve kendini geliştirmiş olma meselesi. Elbette ailemizde ya da okul hayatımızda gördüklerimiz bize katkı sağlar ama almadan veren insanlar da var. Ya da her şeyi dolu dolu almış olmasına rağmen veremeyen.. Keyifli geceler..
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Bu soruya ancak benim gibi bir yetim gerçekçi cevap verebilir. Zorlanacağını söyleyebilirim. İstediğin anlamda bir sevgi gösterisi alamayacağını bilmen gerekir. Üstelik vereceğin sevgiyi anlamakta da zorlanır. Bu durum seni sevmediği anlamına gelmez. Ama sen öyle algılayabilirsin. Durumu düzeltmek için çaba göstermeyeceğini de bilmek lazım. Çünkü o sert koşullarda yetişmiş ve kimseyle dertleşme lüzumu hissetmemiş bir ortamdan çıkagelmiştir. Kendinden emin duruşu hayata karşıdır. Bu tür erkeklerden sevgi görmek için önce öğretmen gerekir.
40 Yorumla
+1 yılBence bu biraz da kişinin karekteri ile ilgili.. Kimi görmediği sevgiyi en derinliklerine kadar yaşatır.. Kimisi de öyle karaktersiz bir insandır ki.. Gördüğü sevgiyi dahi ysşatamaz.. Yani kimin ne olduğu önemli değil.. Önemli olan içindeki o sevgiyi yaşatabilmesidir..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterinde, ruhunda, kâlbinde hissedebilmeyi başardıysa isterse doğduğu günden beri şımartılmamış olsun fakat sevdiği kadına da çocuklarına da, insanlara da, herkese derinden bir sevgi ve şefkat, merhamet hem de içinden taşarak verebilir, nett. Aynısı bence yine kadınlar için de geçerli diyorum, nett.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkek kadın olarak ayrılmadan
Psikoljik platform da değerlendirilmesi gereken ve çok kapsamlı bir konu
Kişinin sevgi ile birlikte aldığı diğer duygularıda paylaşabiliyor olması gerekir
Ancak paylşama başta olmak üzere diğer verici yöndeki duyguların karşı tarafa sunulması durumu verilmedi ise kişi bunları sergilemek ya da sunmakta sorun yaşayacaktır
ya da yaşadığı travmalar neticesinde taravmaya neden olan olumlu duyguları sunmaktan kaçınabilir22 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda şevkat zaten içgüdüsel var..😊 erkekler duyguları anneden öğrenir aslında.. aldığı kadar da verir
- +1 yıl
Kısmen doğru ancak yanlış bir alma biçimi
Burada önemli olan bir çocuğun ya da gencin ebeveynlerinden eşit bir biçimde duygusal veri ya da yönetem almasıdır
Örnek olarak kadınlar ilişkilerde bekleyen taraftır
Doğum günü evlilik yıldönümü anneler günü gibi
Erkekten çiçek anlamlı bir söz hediye beklentisi gibi talepkar bir durum söz konusu
Bir erkek sürekli anneden veri alır ise bu beklentilere de ortak olur ve ilşkilerde bekleyen konumuna alışır
Bu örneğin devamında baba rol modeli olan kişi oğlu ile birlikte gidip bir çiçek ya da hediye alır ve bunu oğlu ile anneye sunarsa çocuk bu yaklaşımda duyguları iki taraflı alıp pekiştirir ve denge kurar
+1 yılKS de gördüğüm en iyi ilk 5 soruya girer bence. Annesinde sevgi görmeyen erkek kız arkadaşından bekler bi kere o sevgiyi acaba sevgilim beni çok sever mi değer verir mi diye. Kadınlar ilk önce adım atarsa Erkeğin sevip sevemeyeceği o zaman belli olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir de bunu +5 xper yapmamışlar saçma saoan soruları +5 xper yapıyonuz sayon adminler
- +1 yıl
İnan hiç önemli değil puan alıp almamak. takip bile etmiyorum puan olaylarını. burada hangi sıfatla bulunduğumun bile bir önemi yok.. sadece anlamaya çalıştığım şeylere cevap bulmaya çalışıyorum.. teşekkür ederim 😊👍
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun erkek/kadın diye ayrılmasına gerek yok. Ailesinden koşulsuz sevgi almamış bireyler sevmeyi, sevgiyi göstermeyi beceremezler, sizi olduğunuz gibi, yani kusurlarınızla ve olumsuz yönleri ile sevemezler. Bu insanların yanında bazı şeyleri yaparsanız, bazı şeyleri yapmazsanız sevilmezsiniz. Ayrıca sizi, kendilerinin sevebileceği bir forma dönüştürmek amacıyla sizi değişmeye zorlarlar.
15 Yorumla- +1 yıl
Erkek çocuğu için annenin rolü büyük..
- +1 yıl
Öyle tabii ki, ama anneler kızlarına da rol model oluyorlar. Annesinden koşulsuz sevgi görmeyen kız çocuğundan da büyüdüğünde bir halt olmuyor.
- +1 yıl
Kızlar bu kadar etkilenmiyo.. zaten doğaları gereği şevkate sahipler.. erkekler için zor
- +1 yıl
Yazdıklarım, eski karımdan dolayı tecrübeye dayalı.
- +1 yıl
Eşin bir istisnaymis
Ben buna çok katılmıyorum Eğer işi kendini iyi eğitebildiyse neden olmasın
13 Yorumla- +1 yıl
Zekasının sistematik odası kadar diğer yaratıcı duygusal renkli odasında da vakit geçirebilen erkekler ancak bunu basarabiliyo.. farkındalığı yüksek.. erkekler.. diyoruz bu türe 😊
- +1 yıl
Sevgilin şanslı olduğunu bilmeli..😊👍
+1 yılNe anneymiş arkadaş, erkekte ne kadar eksik yön varsa anneye paye biçen kadınlar, kendilerinin anne olduğunu veya olabileceğini ne çabuk unutuyor. Bindiği dal misali, meğer hikaye gülünmeyecek kadar trajikomikmiş.
14 Yorumla- +1 yıl
Annenin rolü çok büyük.. annelere yönelik bir suçlama değil
- +1 yıl
Annesinden sevgi görmediği için sevgisini gösteremez lafı çok saçma bir teorem. Erkeklerin annelerine değer vermeleri kadınların gözüne battığı için, böyle kandırıyorlar kendilerini. Annesinden sevgi görmemiş insan çok azdır, bunlarda kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş bireylerdir, dolayısıyla teori her türlü boş bir teoridir. Sevgiye gelince, bu kimi zaman anne kimi zaman teyze hala baba dayı amca veya başkalarından da öğrenelebilir. Hatta bir film veya olaydan bile öğrenilebilir, bunu kimse kestiremez.
- +1 yıl
Çocukluktan kemikleşen bir kişilik yapısı oluşuyo ama.. sonradan çok zorlanıyolar ikili ilişkilerde.. anneler başımızın tacıdir.. her yerde savunduğum zaten en başta kadınlardır benim..
- +1 yıl
Belki kadınları bu kadar çok savunduğunuz için erkeklere yeterince değer vermeyip böyle çıkarımlar yapıyor olabilirsiniz. Yani çıkarımın çok zorlanmalarıysa zorlanan insanları eleştireceğinize yardımcı olun. Bu insanlar sevgisiz büyüdüğünü ve bunun eksikliği ile kadınlara değer verme noktasında eksik olduklarını düşünüyorsanız. Ya gerçekten kadınların bu ülkede samimi olduğunu düşünmüyorum. Boşanmalara bakınca çok saçma sebepler yüzünden kocasını, çocuğunu ortada bırakan kadınları gördükçe soğuyorum. Onun için kimse bana bu zamandaki kadınların sevgi ve samimiyet sözcüklerinden bahsetmesin. Evliliğine sahip çıkıp, ne olursa olsun devam eden cefakar kadınlara sözüm yok.
- Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence önemli olan erkeğin ne istediği değil ki..
Sonuç olarak seçen erkek değil ki kadın.
Bu nedenle kadının babası gibi biriyle bir hayat isteyip istememesi.
Eğer ki mutsuz bir aile ortamında yetişmiş kadın ise kendine eş olarak seçecek kişi ise aynısı olacak.
Bunu kabul etseniz de böyle , kabul etmesenizde böyle.
her şey canlı yayında gösterilen görüntü gibi.10 Yorumla Ben bunun yanlış olduğunu düşünüyorum erkekler genellikle görmediği şeyleri yakınındaki çevresine vererek onların da kendisi gibi olmasını istemezler örneğin hayatı boyunca ailesi tarafından dinlenilmemiş biri çevresini çokça dinler onların sorunlarına çözüm arar veya sevgi görmemiş bir erkek çevresine çokça sevgi gösterir ki çevresindeki insanlar kendinde olan eksiklikle yaşamasın diye
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olumlu olumsuz yaşanmışlıkları eksiklik ya da fazlalıkların etkisi ve tepkisi kişiden kişiye göre farklılık gösterir. Yani almadı diye veremez diye bir şey yok, alıp da verecek diye bir şey olmadığı gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Almadığı , ogrenmedigi bir duyguyu ileri yaşlarda vermekte zorlanıyorlar
bence verir. ben görmedim ama verdim. verdiğimi düşünüyorum yani en azından. kadınlar için de aynısı geçerlidir ya bence. bilmiyorum öyle düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen farkında olmuşsun.. çoğu farkına bile varmıyo
Hayatimda bazi seylerden mahrum kaldigim icin o duygularim korelmis bicimde. ya da bazilarini yasamak icin arzuluyorum. Bahsettigin durum kisinin karekteriyle yapisiyla alakali
12 Yorumla- +1 yıl
Mahrum kalınan şey bir başkasına da verilemiyo.. çünkü yasamadigin birşeyi yaşatmakta zorlanırsın..
+1 yılVeiei neden vermesin benim anne baba sevgisi görmeyip sevdiği kıza kendisinden bile çok değer veren arkadaşlarım çok ama kişiden kişiye göre değişir bu
11 Yorumla- +1 yıl
Toplumun çoğunluğunu oluşturmaz bana göre o erkek arkadaşların..
Genelde öyle oluyor evet ama bazıları da annesi babası gibi olmamak için elinden geleni yapıyor, daha karakter sahibi oluyorlar. Binde bir...
11 Yorumla- +1 yıl
Çok az sayıda bana göre de 👍
Aşk sende eksik olanı vermektir! Sen de ne eksikse onu verirsin. Buna sende dahil! Aşk o yüzden birleşir travmadır!
12 Yorumla- +1 yıl
Çocuklukta yasamadigi bir duyguyu sonraki yıllarda vermekte zorlanıyolar
- +1 yıl
Edit: aşk bir çeşit travmadır! Tam tersine, karşı tarafa eksık olduğunu bildirir sende eksik olanı verirsin, yanı olmayanı verirsin ve karsılık beklersin. Tabı bu bıldırmeyı hareketlerınle bılınclı ya da bılıncsız yaparsın. Tabı karşı taraf senı tamamlayacak dıye bır sart yok. Eger karşılık bulursan ne ala! Bulamazsan Mualla… ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgi çok farklı bir his. Genelde hep denir; erkeklerin ilk aşkı annesidir. Anne karşılıksız sever. Çok nadir evladını sevmeyen anne vardır. Bunun tam tersi baba kız içinde geçerlidir. Karşılıklı olan şeyler daha güzeldir. Karşılıksız neyin tadı var ki? Sevgi varsa sevgi vardır. İlgi varsa ilgi.
10 YorumlaSevdiği kadın çok severse, ona herşeyini verir. Burada kadınların şefkat merhamet ve sevgisini erkeğe hissetirmesi önemli
15 Yorumla- +1 yıl
Sevilme duygusunu anneden ogrenmemisse.. pek de bir anlamı olmuyo açıkçası.. bilmiyo ki..
- +1 yıl
Babanın erkek çocuk üzerinde anne kadar etkisi olduğunu sanmam
- +1 yıl
O kişilik ilk anneyle öğreniliyor
- Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılBence ailesinden sevgi görmeyen, sürekli tartışma içerisinde olan biri, kendi ailesine veya sevdiği kadına daha da narin davranabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu büyük bir olgunluk olur.. istisnadır bana göre
Bence tamamıyla bağımsız hatta şahsen ters bağlantı olduğunu düşünüyorum. İnsan yaşayamadığı şeylere başkalarına yaşatmak ister.
13 Yorumla- +1 yıl
Aldığı kadar verebiliyo erkek çocukları.. annelerinin tesiri çok büyük
- +1 yıl
😊.
- Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka insan ruhuna inmek önemli sen onun ruhuna dokunmadıkça ne olsun ki
14 Yorumla- +1 yıl
İlk annede sevgiyi görmesi gerekiyo
- +1 yıl
O vermedi diye senin de vermemen gerekmiyor
- +1 yıl
İşte insan çocuklukta görmediği birşeyi ergenlik yıllarında görünce bocaliyo.. bu ney ki şimdi filan oluyo 😊
- +1 yıl
O kadar abartma sevgi yücedir her insan karşısında saygıyla eğilir sen yeter ki göstermesini bil
+1 yılBence bu tamamen kisisine göre değişir. Sevgiyi verir belki ama nasıl vereceğini bilemez, verme şekli farklıdır. Çünkü bu dünyada birisi ister sevilsin ister sevilmesin tabiatı gereği sevmeye ihtiyaç duyar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFikrine saygı duymakla beraber, sadece annesi ile değerlendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum sevgili Asuman. Bu sonuca varabilmek için aile üyelerinin hiçbirinden bu sevgiyi almamış olması gerekir.
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece anne faktörü erkek çocuk üzerinde çok hassas bir etki birakiyo.. buna inanıyorum.. çoğu bunun farkına bile varamiyo
Cevap sahibi+1 yılEvet çok doğru, buna tamamen katılıyorum. Ben farkına vardığımda 9 yaşındaydım neyse ki. 😄
+1 yılBen veremem sevgi, benim sevgi anlayisim itaat etmek bu yuzden kaybediyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Bunun temelinde ailen var muhakkak
- +1 yıl
Bilmiyrum kucukken hep dıslandım dalga gectiler
+1 yılVerebilir neden olmasın. Sen günlük Müslüm dozunu almadın mi acaba?
11 Yorumla- +1 yıl
😊😅 alıyorum.. aldığım için işte böyle oluyo
+1 yılKadınlar hep aldığı şeyi mi ister.. almadıkları sevgiyi mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar zaten şevkatli varlıklar
- +1 yıl
Ben bunu söylemedim ama hatırlatman yi oldu.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor, sevse de nasıl gösterecegini bilemeyecek tır.
11 Yorumla- +1 yıl
👍.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl annesinden sevgi görmeyen erekek eşine çok bağlı olur
11 Yorumla- +1 yıl
Sanmam.. geneli tam tersi
+1 yılGenel bakıldığında sağlıklı bir ebeveynlik edinmemis çocuklarda yetişkinlik döneminde alma verme dengesi bozulmuş olabiliyor. Kişi duygusal tepkilerde gecikme yaşayabilir ya da karşı tarafa yeterince dengeli tepkiler vermeyebilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılYaşananlar kimi zaman etkiler kimi zaman etkilemez tamamen kişiden kişiye değişkenlik gösterir
11 Yorumla- +1 yıl
Anne.. erkeği her bakımdan çok etkiliyo.. geneli için bana göre bu böyle
annesini bilmem ama ilgi sevgi vs yi bilmeyen gösteremez aplaa. nett..
11 Yorumla- +1 yıl
İlk görmesi gereken yer ailesinde annesi.. bunu da görmediyse.. zor
+1 yılHer şeyi aileye bağlamamak lazım. Bir ailede doğan çocuklar bile farklı karakterde olabiliyor. Gözünü açan insan kendini iyilestirir de sevgi de verir öyle düşün
10 YorumlaŞımarık büyümüşler daha kötü değil mi asıl onlar sevgi gösterme konusunda eksikler bence (Her cinsiyet içinde geçerli)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Verirler elbet, kendimden biliyorum. Almadıklarını, görürler, gördüklerini kendileri verebilirler ama her zaman böyle olmaz, tam tersi olabilir de.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılVerir. Benim eşim annesinden sevgi görememiş yeterince ve hakkıyla. Ama güzel sever.
10 Yorumla
+1 yılverebilir çünkü öğreneiblir. zaman alır ama olmayacak bir şey değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok, bazen sevgi görmeyen daha çok sevgi gösterebilir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Öyle bi verir ki gerçekten seven...
Çünkü görmemiş ya hani kıymetini bilir genelde..10 YorumlaBence verir neden vermesin hatta belki daha iyi bile verebilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda genelleme yapmak uygun değil bencesi. Tamamen kişinin karakter yapısına bağlı
10 Yorumla genelde evet maalesef ailede sevgi görmek çok önemli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öyle oluyor sevgi görmemiş erkek mutlu edemez
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBilakis annemden gördüğüm sevginin binde birini zamane kızlarından göremiyorum ki...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı. Yanı nasıl buyutulmusse oyle görur ama degısebılır mı degısir
10 Yorumla
+1 yılerkekler değil hiç kimse tanımadığı bilmediği şeyi kolay kolay veremez bi bocalar yani
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgisiz büyüyen sevginin kıymetini bilendir. Şımartılanlar sevginin değerini bilmez...
10 Yorumla
+1 yılBence zorlanır sevgi dolu bir ailede doğan kişi bu konuda daha rahat eder
10 Yorumlaİyileştirmek gerekir sevgiyle
Anca o zaman verebilir10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi görmeyen birisin sevgi göstermesi zor olabilir fakat sevgi görmeyen birisine verilen sevgiyi kabul etmesi benimsemesi çok çok daha zor.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum bu söze. Bence de öyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVerir vermesine de almasını bilirler mi o önemli
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır. Alakası yok. Direkt partnerler aradı uyum bu… 🥰😎
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi de olabilir ya da vermeyebilir kişilik ön planda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer içinde varsa verir. benim babam hiç anne görmemiş ama sevgisizlik asla yaşatmadı. zira eski erkek arkadaşım da annesiz babasız buyumustu ama dünyanın en guzel sevgisi ondaydi..
00 YorumlaDogru. Almadigi veya gormedigini ogrenemez. Ogrenemedigini de nasil göstersin..
00 Yorumla
+1 yılVerir neden veremesin
12 Yorumla- +1 yıl
Anne şekillendiriyo erkek çocuğu aslında..
- +1 yıl
Annesiz çocuk yaşayamaz aslında ama büyüdüğü ortamın da etkisi çok olur baba sahip çıkmaz kendi haline bırakır çocuk kendi kendine büyür başı boş büyürse gelişemez yani kötü yolda ilerler çevrem de çok kişi var böyle tanıdığım
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ona pekala sevmeyi öğretebilirsiniz
11 Yorumla- +1 yıl
İlk annede kemiklesiyo..
+1 yılBilmediğin bir şeyi gösteremezsin, veremezsin ama belki kalbin sevgi ile doluysa gönül verdiğin eşine her şeyi verebilirsin.
10 YorumlaKişiden kişiye değişir.
12 Yorumla- +1 yıl
Geneli böyle 😊 değişenler farkında olanlar
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım