• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Erkekler almadığı bir şeyi veremez mi? Annesinden sevgi görmemiş bir erkek, ilişkisinde de görmediği bir sevgiyi veremez mi?

asuasuasuman
asuasuasuman Takip Et
Master Yaş: 43
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
614
Yapay Zekaya Sor
Erkekler almadığı bir şeyi veremez mi? Annesinden sevgi görmemiş bir erkek, ilişkisinde de görmediği bir sevgiyi veremez mi?
İlişki Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Ya imkansız değil belki ama imkansıza yakın yani Şöyle ki bu insanın Hani verdiği ya da vermesi gerektiği Sevgi ilgi alaka vesaire Bunların hepsi bir bilgidir yani sınavda bir soru çıktı karşınıza cevabı bilmiyorsunuz O soru sizin için zordur Işıklar arasından rastiyeli bir seçim yapıp doğruyu bulabilirsiniz Evet bu bir ihtimaldir Ama bu çok çok çok çok düşük bir ihtimaldir ve hani sürekli olarak doğru şıkkı bulmanız daha daha büyük bir zorluk daha düşük bir ihtimaldir bu manada Eğer insan Bu bilgiye sahip değilse yani sevme bilgisi sevilme bilgisi sevgiyi kullanma bilgisi sevgiyi gösterebilme şekli karşıdan sevgiyi alabilme ile ilgili bilgiyi almamışsa bunu öğrenmemişse bunlarla ilgili beklenti kurmak da dediğim gibi yani o salladığı şıklardan birinin doğru olması hatta arka arkaya birkaçının doğru olması olasılığı gibi değerlendirilebilir yani öğrenmemiş seni bilmiyorsanız karşı tarafa bunu aktaramazsınız

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.

Bir erkek, kendi annesinden sevgi görmemiş olsa bile bir ilişkide sevgiyi verebilir. Ancak, çocukluk dönemi deneyimleri, bireylerin ilişkilerindeki davranışlarını etkileyebilir. Bir kişinin annesinden sevgi ve şefkat eksikliği yaşaması, duygusal açıdan zorlu bir süreç olabilir ve bu kişinin duygusal bağlanma ve sevgi ifade etme becerilerini etkileyebilir. Bir erkek, annesinden sevgi görmemiş olsa bile, başkalarına sevgi ve şefkat sunmayı öğrenebilir. Bu, içsel bir çalışma gerektirebilir ve zaman alabilir. Terapi, kişisel gelişim çalışmaları veya ilişki danışmanlığı gibi kaynaklardan destek almak, duygusal açıdan zorlu deneyimlerin üstesinden gelmeye ve daha sağlıklı ilişkiler kurmaya yardımcı olabilir.

1
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Boylesi bi farkındalığı kazanan erkek de çok az sayıdadır Barış..

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Haklısın abla

• Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Erkek & Kadın demeyelim

İnsan diyelim, insanın öğrenmedigi bir şeyi yapmasını bekleyemeyiz. Bu çok doğal. Ama belki ona öğretebiliriz

Çok geç kalınmış olsa da...

1
    5 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Kemikleşen şeyler zor düzeliyor..

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      +1 yıl

Kolay olamaz
      İmkansız da değil

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      +1 yıl

Teşekkürler hanımefendiciğim

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

😊.

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      +1 yıl

Aslında umutsuzluk timsali iken bazen de polianna olasım tutuyor...
      Umutsuz olduğum için umudun peşinden koşuyorum. Bazen de çok kaptırıyorum kendimi...

Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

Eğer terapi aldıysa ya da bu konuda kendisini geliştirip, psikolojik ve ruhsal olarak kendisini yatırım yaptıysa işin özü iyileşti ise eğer sevgisini verebilir..

Ancak hala içindeki çocuk yaralı, annesi tarafından terk edilmiş ya da annesi tarafından hiç sevgi görmemiş bir erkek hayatına aldığı hiçbir kadına mutluluk veremez net..

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

66

Cevap

• HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.

Ya bu aslında tamamen karakter ve kendini geliştirmiş olma meselesi. Elbette ailemizde ya da okul hayatımızda gördüklerimiz bize katkı sağlar ama almadan veren insanlar da var. Ya da her şeyi dolu dolu almış olmasına rağmen veremeyen.. Keyifli geceler..

2
    0 Yorumla
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı.

Bu soruya ancak benim gibi bir yetim gerçekçi cevap verebilir. Zorlanacağını söyleyebilirim. İstediğin anlamda bir sevgi gösterisi alamayacağını bilmen gerekir. Üstelik vereceğin sevgiyi anlamakta da zorlanır. Bu durum seni sevmediği anlamına gelmez. Ama sen öyle algılayabilirsin. Durumu düzeltmek için çaba göstermeyeceğini de bilmek lazım. Çünkü o sert koşullarda yetişmiş ve kimseyle dertleşme lüzumu hissetmemiş bir ortamdan çıkagelmiştir. Kendinden emin duruşu hayata karşıdır. Bu tür erkeklerden sevgi görmek için önce öğretmen gerekir.

4
    0 Yorumla
  • TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Bence bu biraz da kişinin karekteri ile ilgili.. Kimi görmediği sevgiyi en derinliklerine kadar yaşatır.. Kimisi de öyle karaktersiz bir insandır ki.. Gördüğü sevgiyi dahi ysşatamaz.. Yani kimin ne olduğu önemli değil.. Önemli olan içindeki o sevgiyi yaşatabilmesidir..

1
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.

Karakterinde, ruhunda, kâlbinde hissedebilmeyi başardıysa isterse doğduğu günden beri şımartılmamış olsun fakat sevdiği kadına da çocuklarına da, insanlara da, herkese derinden bir sevgi ve şefkat, merhamet hem de içinden taşarak verebilir, nett. Aynısı bence yine kadınlar için de geçerli diyorum, nett.

2
    0 Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bu erkek kadın olarak ayrılmadan
    Psikoljik platform da değerlendirilmesi gereken ve çok kapsamlı bir konu
    Kişinin sevgi ile birlikte aldığı diğer duygularıda paylaşabiliyor olması gerekir
    Ancak paylşama başta olmak üzere diğer verici yöndeki duyguların karşı tarafa sunulması durumu verilmedi ise kişi bunları sergilemek ya da sunmakta sorun yaşayacaktır
    ya da yaşadığı travmalar neticesinde taravmaya neden olan olumlu duyguları sunmaktan kaçınabilir

2
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Kadınlarda şevkat zaten içgüdüsel var..😊 erkekler duyguları anneden öğrenir aslında.. aldığı kadar da verir

Yorumla
    • Tendenönceruh
      Tendenönceruh
      +1 yıl

Kısmen doğru ancak yanlış bir alma biçimi
      Burada önemli olan bir çocuğun ya da gencin ebeveynlerinden eşit bir biçimde duygusal veri ya da yönetem almasıdır
      Örnek olarak kadınlar ilişkilerde bekleyen taraftır
      Doğum günü evlilik yıldönümü anneler günü gibi
      Erkekten çiçek anlamlı bir söz hediye beklentisi gibi talepkar bir durum söz konusu
      Bir erkek sürekli anneden veri alır ise bu beklentilere de ortak olur ve ilşkilerde bekleyen konumuna alışır
      Bu örneğin devamında baba rol modeli olan kişi oğlu ile birlikte gidip bir çiçek ya da hediye alır ve bunu oğlu ile anneye sunarsa çocuk bu yaklaşımda duyguları iki taraflı alıp pekiştirir ve denge kurar

Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

KS de gördüğüm en iyi ilk 5 soruya girer bence. Annesinde sevgi görmeyen erkek kız arkadaşından bekler bi kere o sevgiyi acaba sevgilim beni çok sever mi değer verir mi diye. Kadınlar ilk önce adım atarsa Erkeğin sevip sevemeyeceği o zaman belli olur.

1
    2 Yorumla
    • ButcherBlaviken
      ButcherBlaviken
      +1 yıl

Bir de bunu +5 xper yapmamışlar saçma saoan soruları +5 xper yapıyonuz sayon adminler

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

İnan hiç önemli değil puan alıp almamak. takip bile etmiyorum puan olaylarını. burada hangi sıfatla bulunduğumun bile bir önemi yok.. sadece anlamaya çalıştığım şeylere cevap bulmaya çalışıyorum.. teşekkür ederim 😊👍

Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Bunun erkek/kadın diye ayrılmasına gerek yok. Ailesinden koşulsuz sevgi almamış bireyler sevmeyi, sevgiyi göstermeyi beceremezler, sizi olduğunuz gibi, yani kusurlarınızla ve olumsuz yönleri ile sevemezler. Bu insanların yanında bazı şeyleri yaparsanız, bazı şeyleri yapmazsanız sevilmezsiniz. Ayrıca sizi, kendilerinin sevebileceği bir forma dönüştürmek amacıyla sizi değişmeye zorlarlar.

1
    5 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Erkek çocuğu için annenin rolü büyük..

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Öyle tabii ki, ama anneler kızlarına da rol model oluyorlar. Annesinden koşulsuz sevgi görmeyen kız çocuğundan da büyüdüğünde bir halt olmuyor.

• asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Kızlar bu kadar etkilenmiyo.. zaten doğaları gereği şevkate sahipler.. erkekler için zor

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Yazdıklarım, eski karımdan dolayı tecrübeye dayalı.

• asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Eşin bir istisnaymis

• вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Ben buna çok katılmıyorum Eğer işi kendini iyi eğitebildiyse neden olmasın

1
    3 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Zekasının sistematik odası kadar diğer yaratıcı duygusal renkli odasında da vakit geçirebilen erkekler ancak bunu basarabiliyo.. farkındalığı yüksek.. erkekler.. diyoruz bu türe 😊

Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      +1 yıl

Böyle olduğumu öğrendim şimdi 😃

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Sevgilin şanslı olduğunu bilmeli..😊👍

Yorumla
  • Брюнетка_Король
    Брюнетка_Король Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 102%
    +1 yıl

Ne anneymiş arkadaş, erkekte ne kadar eksik yön varsa anneye paye biçen kadınlar, kendilerinin anne olduğunu veya olabileceğini ne çabuk unutuyor. Bindiği dal misali, meğer hikaye gülünmeyecek kadar trajikomikmiş.

1
    4 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Annenin rolü çok büyük.. annelere yönelik bir suçlama değil

Yorumla
    • Брюнетка_Король
      Брюнетка_Король
      +1 yıl

Annesinden sevgi görmediği için sevgisini gösteremez lafı çok saçma bir teorem. Erkeklerin annelerine değer vermeleri kadınların gözüne battığı için, böyle kandırıyorlar kendilerini. Annesinden sevgi görmemiş insan çok azdır, bunlarda kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş bireylerdir, dolayısıyla teori her türlü boş bir teoridir. Sevgiye gelince, bu kimi zaman anne kimi zaman teyze hala baba dayı amca veya başkalarından da öğrenelebilir. Hatta bir film veya olaydan bile öğrenilebilir, bunu kimse kestiremez.

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Çocukluktan kemikleşen bir kişilik yapısı oluşuyo ama.. sonradan çok zorlanıyolar ikili ilişkilerde.. anneler başımızın tacıdir.. her yerde savunduğum zaten en başta kadınlardır benim..

Yorumla
    • Брюнетка_Король
      Брюнетка_Король
      +1 yıl

Belki kadınları bu kadar çok savunduğunuz için erkeklere yeterince değer vermeyip böyle çıkarımlar yapıyor olabilirsiniz. Yani çıkarımın çok zorlanmalarıysa zorlanan insanları eleştireceğinize yardımcı olun. Bu insanlar sevgisiz büyüdüğünü ve bunun eksikliği ile kadınlara değer verme noktasında eksik olduklarını düşünüyorsanız. Ya gerçekten kadınların bu ülkede samimi olduğunu düşünmüyorum. Boşanmalara bakınca çok saçma sebepler yüzünden kocasını, çocuğunu ortada bırakan kadınları gördükçe soğuyorum. Onun için kimse bana bu zamandaki kadınların sevgi ve samimiyet sözcüklerinden bahsetmesin. Evliliğine sahip çıkıp, ne olursa olsun devam eden cefakar kadınlara sözüm yok.

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Bence önemli olan erkeğin ne istediği değil ki..
    Sonuç olarak seçen erkek değil ki kadın.
    Bu nedenle kadının babası gibi biriyle bir hayat isteyip istememesi.
    Eğer ki mutsuz bir aile ortamında yetişmiş kadın ise kendine eş olarak seçecek kişi ise aynısı olacak.
    Bunu kabul etseniz de böyle , kabul etmesenizde böyle.
    her şey canlı yayında gösterilen görüntü gibi.

1
    0 Yorumla
  • Genesge
    Genesge Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Ben bunun yanlış olduğunu düşünüyorum erkekler genellikle görmediği şeyleri yakınındaki çevresine vererek onların da kendisi gibi olmasını istemezler örneğin hayatı boyunca ailesi tarafından dinlenilmemiş biri çevresini çokça dinler onların sorunlarına çözüm arar veya sevgi görmemiş bir erkek çevresine çokça sevgi gösterir ki çevresindeki insanlar kendinde olan eksiklikle yaşamasın diye

1
    0 Yorumla
  • Gökay90
    Gökay90 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 42%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Olumlu olumsuz yaşanmışlıkları eksiklik ya da fazlalıkların etkisi ve tepkisi kişiden kişiye göre farklılık gösterir. Yani almadı diye veremez diye bir şey yok, alıp da verecek diye bir şey olmadığı gibi.

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Almadığı , ogrenmedigi bir duyguyu ileri yaşlarda vermekte zorlanıyorlar

Yorumla
  • Agnus_Dei
    Agnus_Dei Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

bence verir. ben görmedim ama verdim. verdiğimi düşünüyorum yani en azından. kadınlar için de aynısı geçerlidir ya bence. bilmiyorum öyle düşünüyorum.

1
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Sen farkında olmuşsun.. çoğu farkına bile varmıyo

Yorumla
    • Agnus_Dei
      Agnus_Dei
      +1 yıl

farkına varınca da bir şey değişmedi ya

Yorumla
  • DewilTUYU
    DewilTUYU Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Hayatimda bazi seylerden mahrum kaldigim icin o duygularim korelmis bicimde. ya da bazilarini yasamak icin arzuluyorum. Bahsettigin durum kisinin karekteriyle yapisiyla alakali

1
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Mahrum kalınan şey bir başkasına da verilemiyo.. çünkü yasamadigin birşeyi yaşatmakta zorlanırsın..

Yorumla
    • DewilTUYU
      DewilTUYU
      +1 yıl

Eger zeki ve dusunceli bir insan isen karsindakini bu durumdan mahrum etmemenin yolunu bulabilirsin.

Yoksa annesiz babasiz aile sevgisi icinde buyumeyen kisileri ayirmak gerekirdi.

Yorumla
  • tuhafolmayinizlutfen
    tuhafolmayinizlutfen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Veiei neden vermesin benim anne baba sevgisi görmeyip sevdiği kıza kendisinden bile çok değer veren arkadaşlarım çok ama kişiden kişiye göre değişir bu

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Toplumun çoğunluğunu oluşturmaz bana göre o erkek arkadaşların..

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Genelde öyle oluyor evet ama bazıları da annesi babası gibi olmamak için elinden geleni yapıyor, daha karakter sahibi oluyorlar. Binde bir...

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Çok az sayıda bana göre de 👍

Yorumla
  • yedi_ekim
    yedi_ekim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Aşk sende eksik olanı vermektir! Sen de ne eksikse onu verirsin. Buna sende dahil! Aşk o yüzden birleşir travmadır!

1
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Çocuklukta yasamadigi bir duyguyu sonraki yıllarda vermekte zorlanıyolar

Yorumla
    • yedi_ekim
      yedi_ekim
      +1 yıl

Edit: aşk bir çeşit travmadır! Tam tersine, karşı tarafa eksık olduğunu bildirir sende eksik olanı verirsin, yanı olmayanı verirsin ve karsılık beklersin. Tabı bu bıldırmeyı hareketlerınle bılınclı ya da bılıncsız yaparsın. Tabı karşı taraf senı tamamlayacak dıye bır sart yok. Eger karşılık bulursan ne ala! Bulamazsan Mualla… ;)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sevgi çok farklı bir his. Genelde hep denir; erkeklerin ilk aşkı annesidir. Anne karşılıksız sever. Çok nadir evladını sevmeyen anne vardır. Bunun tam tersi baba kız içinde geçerlidir. Karşılıklı olan şeyler daha güzeldir. Karşılıksız neyin tadı var ki? Sevgi varsa sevgi vardır. İlgi varsa ilgi.

1
    0 Yorumla
  • Naisseme
    Naisseme Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Sevdiği kadın çok severse, ona herşeyini verir. Burada kadınların şefkat merhamet ve sevgisini erkeğe hissetirmesi önemli

1
    5 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Sevilme duygusunu anneden ogrenmemisse.. pek de bir anlamı olmuyo açıkçası.. bilmiyo ki..

Yorumla
    • Naisseme
      Naisseme
      +1 yıl

Ya Baba

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Babanın erkek çocuk üzerinde anne kadar etkisi olduğunu sanmam

Yorumla
    • Naisseme
      Naisseme
      +1 yıl

Özgüven, birini sevmek, kadına nasıl davranmalı. Bunlar erkek kişiliğinin temeli değil midir?

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

O kişilik ilk anneyle öğreniliyor

Yorumla
  • Dispatcher25
    Dispatcher25 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı.

Bence ailesinden sevgi görmeyen, sürekli tartışma içerisinde olan biri, kendi ailesine veya sevdiği kadına daha da narin davranabilir.

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Bu büyük bir olgunluk olur.. istisnadır bana göre

Yorumla
  • xerdi
    xerdi Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Bence tamamıyla bağımsız hatta şahsen ters bağlantı olduğunu düşünüyorum. İnsan yaşayamadığı şeylere başkalarına yaşatmak ister.

1
    3 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Aldığı kadar verebiliyo erkek çocukları.. annelerinin tesiri çok büyük

Yorumla
    • xerdi
      xerdi
      +1 yıl

Sigmund Freud kesin bu konu hakkı da bir şeyler demiştir..

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

😊.

Yorumla
  • Devrimosmanli
    Devrimosmanli Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı.

Ne alaka insan ruhuna inmek önemli sen onun ruhuna dokunmadıkça ne olsun ki

1
    4 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

İlk annede sevgiyi görmesi gerekiyo

Yorumla
    • Devrimosmanli
      Devrimosmanli
      +1 yıl

O vermedi diye senin de vermemen gerekmiyor

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

İşte insan çocuklukta görmediği birşeyi ergenlik yıllarında görünce bocaliyo.. bu ney ki şimdi filan oluyo 😊

Yorumla
    • Devrimosmanli
      Devrimosmanli
      +1 yıl

O kadar abartma sevgi yücedir her insan karşısında saygıyla eğilir sen yeter ki göstermesini bil

Yorumla
  • KediMırnaww
    KediMırnaww Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Bence bu tamamen kisisine göre değişir. Sevgiyi verir belki ama nasıl vereceğini bilemez, verme şekli farklıdır. Çünkü bu dünyada birisi ister sevilsin ister sevilmesin tabiatı gereği sevmeye ihtiyaç duyar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Fikrine saygı duymakla beraber, sadece annesi ile değerlendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum sevgili Asuman. Bu sonuca varabilmek için aile üyelerinin hiçbirinden bu sevgiyi almamış olması gerekir.

1
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Sadece anne faktörü erkek çocuk üzerinde çok hassas bir etki birakiyo.. buna inanıyorum.. çoğu bunun farkına bile varamiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet çok doğru, buna tamamen katılıyorum. Ben farkına vardığımda 9 yaşındaydım neyse ki. 😄

Yorumla
  • lllDeatmylovelll
    lllDeatmylovelll Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Ben veremem sevgi, benim sevgi anlayisim itaat etmek bu yuzden kaybediyorum.

1
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Bunun temelinde ailen var muhakkak

Yorumla
    • lllDeatmylovelll
      lllDeatmylovelll
      +1 yıl

Bilmiyrum kucukken hep dıslandım dalga gectiler

Yorumla
  • AydınlıkMYHEART
    AydınlıkMYHEART Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Verebilir neden olmasın. Sen günlük Müslüm dozunu almadın mi acaba?

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

😊😅 alıyorum.. aldığım için işte böyle oluyo

Yorumla
  • muratyalçın55
    muratyalçın55 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Kadınlar hep aldığı şeyi mi ister.. almadıkları sevgiyi mi?

1
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Kadınlar zaten şevkatli varlıklar

Yorumla
    • muratyalçın55
      muratyalçın55
      +1 yıl

Ben bunu söylemedim ama hatırlatman yi oldu.

Yorumla
  • Kara_biberim404
    Kara_biberim404 Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 54%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çok zor, sevse de nasıl gösterecegini bilemeyecek tır.

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

👍.

Yorumla
  • Maturemale
    Maturemale Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Asıl annesinden sevgi görmeyen erekek eşine çok bağlı olur

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Sanmam.. geneli tam tersi

Yorumla
  • Bitterligill
    Bitterligill Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 85%
    +1 yıl

Genel bakıldığında sağlıklı bir ebeveynlik edinmemis çocuklarda yetişkinlik döneminde alma verme dengesi bozulmuş olabiliyor. Kişi duygusal tepkilerde gecikme yaşayabilir ya da karşı tarafa yeterince dengeli tepkiler vermeyebilir.

1
    0 Yorumla
  • blackk-mann
    blackk-mann Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 40%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı.

Yaşananlar kimi zaman etkiler kimi zaman etkilemez tamamen kişiden kişiye değişkenlik gösterir

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Anne.. erkeği her bakımdan çok etkiliyo.. geneli için bana göre bu böyle

Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

annesini bilmem ama ilgi sevgi vs yi bilmeyen gösteremez aplaa. nett..

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

İlk görmesi gereken yer ailesinde annesi.. bunu da görmediyse.. zor

Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Her şeyi aileye bağlamamak lazım. Bir ailede doğan çocuklar bile farklı karakterde olabiliyor. Gözünü açan insan kendini iyilestirir de sevgi de verir öyle düşün

1
    0 Yorumla
  • Ghostian
    Ghostian Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Şımarık büyümüşler daha kötü değil mi asıl onlar sevgi gösterme konusunda eksikler bence (Her cinsiyet içinde geçerli)

1
    0 Yorumla
  • azelcan
    azelcan Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 66%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Verirler elbet, kendimden biliyorum. Almadıklarını, görürler, gördüklerini kendileri verebilirler ama her zaman böyle olmaz, tam tersi olabilir de.

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Verir. Benim eşim annesinden sevgi görememiş yeterince ve hakkıyla. Ama güzel sever.

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

verebilir çünkü öğreneiblir. zaman alır ama olmayacak bir şey değil

1
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Alakası yok, bazen sevgi görmeyen daha çok sevgi gösterebilir

1
    0 Yorumla
  • Rk1252
    Rk1252 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 76%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı.

Öyle bi verir ki gerçekten seven...
    Çünkü görmemiş ya hani kıymetini bilir genelde..

1
    0 Yorumla
  • MRisTT
    MRisTT Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 92%
    +1 yıl

Bence verir neden vermesin hatta belki daha iyi bile verebilir

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Bu konuda genelleme yapmak uygun değil bencesi. Tamamen kişinin karakter yapısına bağlı

1
    0 Yorumla
  • benmisK
    benmisK Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

genelde evet maalesef ailede sevgi görmek çok önemli

1
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Genelde öyle oluyor sevgi görmemiş erkek mutlu edemez

1
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.

Bilakis annemden gördüğüm sevginin binde birini zamane kızlarından göremiyorum ki...

1
    0 Yorumla
  • tetikci13
    tetikci13 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 56%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı.

Yanı nasıl buyutulmusse oyle görur ama degısebılır mı degısir

1
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

erkekler değil hiç kimse tanımadığı bilmediği şeyi kolay kolay veremez bi bocalar yani

1
    0 Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sevgisiz büyüyen sevginin kıymetini bilendir. Şımartılanlar sevginin değerini bilmez...

1
    0 Yorumla
  • laylaylomgalibaa
    laylaylomgalibaa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bence zorlanır sevgi dolu bir ailede doğan kişi bu konuda daha rahat eder

1
    0 Yorumla
  • Mom90
    Mom90 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

İyileştirmek gerekir sevgiyle
    Anca o zaman verebilir

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Sevgi görmeyen birisin sevgi göstermesi zor olabilir fakat sevgi görmeyen birisine verilen sevgiyi kabul etmesi benimsemesi çok çok daha zor.

0
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Katılıyorum bu söze. Bence de öyle.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Verir vermesine de almasını bilirler mi o önemli

1
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Hayır. Alakası yok. Direkt partnerler aradı uyum bu… 🥰😎

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Tam tersi de olabilir ya da vermeyebilir kişilik ön planda

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

eğer içinde varsa verir. benim babam hiç anne görmemiş ama sevgisizlik asla yaşatmadı. zira eski erkek arkadaşım da annesiz babasız buyumustu ama dünyanın en guzel sevgisi ondaydi..

0
    0 Yorumla
  • FLawyer34
    FLawyer34 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Dogru. Almadigi veya gormedigini ogrenemez. Ogrenemedigini de nasil göstersin..

0
    0 Yorumla
  • BirGaribAbdal66
    BirGaribAbdal66 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Verir neden veremesin

1
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Anne şekillendiriyo erkek çocuğu aslında..

Yorumla
    • BirGaribAbdal66
      BirGaribAbdal66
      +1 yıl

Annesiz çocuk yaşayamaz aslında ama büyüdüğü ortamın da etkisi çok olur baba sahip çıkmaz kendi haline bırakır çocuk kendi kendine büyür başı boş büyürse gelişemez yani kötü yolda ilerler çevrem de çok kişi var böyle tanıdığım

Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ona pekala sevmeyi öğretebilirsiniz

1
    1 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

İlk annede kemiklesiyo..

• KampcıAydın
    KampcıAydın Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Bilmediğin bir şeyi gösteremezsin, veremezsin ama belki kalbin sevgi ile doluysa gönül verdiğin eşine her şeyi verebilirsin.

1
    0 Yorumla
  • Yazey47
    Yazey47 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 71%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir.

1
    2 Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Geneli böyle 😊 değişenler farkında olanlar

Yorumla
    • Yazey47
      Yazey47
      +1 yıl

Evet onlar sevgisini göstermesi lazım, bazıları da karşılık bekler.

Yorumla
  • Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler almadığı bir şeyi veremez mi? Annesinden sevgi görmemiş bir erkek, ilişkisinde de görmediği bir sevgiyi veremez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ünivsersitede bile sevgilisi olmamış erkek ezikligi nedir? 2 cevap verildi
Erkekler ihtiyaçlarını sevdiği kadın karşılamazsa sevilmediğini mi düşünür? 25 cevap verildi
Sevilmeyi bilmeyen bir erkek, sence sevgiye sahip çıkabilir mi? 38 cevap verildi
Aşkta, erkek istemezse hiç bir şey olmaz mı? 12 cevap verildi
Bi insan sevgisiz yasayamaz mı? 17 cevap verildi
Bir erkek bir kadın için hic fedakarlik yapmiyorsa seviyor olabilir mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨