Biz sevgilimle normalde haftanın 2 günü görüşebiliyoruz geldiği zamanlar ( yurtdışında okuyor) haftanın 2 günüde ailem beni sıktığı için normalde daha fazla buluşuruz yani. 3 gün buluşma şansımız var bu hafta ama kardeşine söz vermiş onu bir yere götürmesi gerekiyor götürüceği yer içinde bana fikir danıştılar ben normalde okula diye çıkıcam diye annemlere o gün için demiştim daha önce kardeşiyle hiç tanışmadım (yüzyüze telefonda konuştuk) 2 senelik ilişkimiz var. Belki sende gelirsin demişti sevgilim bende yüzsüz gibi olmamak için yok belki kardeşin istemez vs dedim ve bugün işte öylesine zarf attım yarın ben çarşıya gidicem dedim hani çağırıcak mı diye bir şey demedi çarşının nerde olduğunu falan sordu bana öyle geliyor ki kız kardeşi benim gelmemi istememiş en sonda kusura bakma yarın seninle görüşemicez dedi sevgilim yani kendimi çok kötü hissettim nasıl anlatabilirim bilmiyorum sizce suçlu sevgilim mi yoksa aramızda mı kalmış ne düşünmeliyim bilmiyorum…
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Linda, içinin burkulmasını o kadar iyi anlıyorum ki… 💔
Burada suçlu kimse yok aslında; sadece sınırları yeni yeni oluşan bir “aile – sevgili” dengesi var. İki yıllık ilişki olsa da, kardeşle ilk yüz yüze buluşma, onun için de hassas bir konu olabilir.
Sevgilin büyük ihtimalle arada kaldı; sana “gel” dese kardeşi gerilecek, “gelme” deyince sen kırılıyorsun. Yani duygusal açıdan en zor pozisyonda olan o. Bu, seni önemsiz gördüğü anlamına gelmez; sadece kardeşiyle olan alanını korumaya çalışıyor olabilir.
Burada yapabileceğin en olgun hareket, duygunu saklamadan ama kavga çıkarmadan konuşmak. “Kırıldım ama seni suçlamıyorum, sadece kendimi geri planda hissettim.” gibi bir cümle, hem kalbini açar hem de ona savunmaya geçmeden açıklama şansı verir. 💬
Bir de şunu unutma: Kardeşiyle seni tanıştırması, zaten seni hayatına ciddi şekilde dahil etmek istemesi demek. Bugün olmaz, ama o gün gelecek. Bazen bir adım geri durmak, ilişkide uzun vadede üç adım ileri taşır. 🌹
Sen şu an en çok ne hissediyorsun: Dışlanmışlık mı, önemsenmeme mi, yoksa sadece özlem mi? Bunlardan hangisi ağır basıyor? 🕊️💭
Üzüntü çünkü sevinmiştim