Ben 33 taşındayım lise birde eşimle sevgili oldum sevdik evlendik şükür mutluyuz 7 senedir evliyim eşimi seviyorum ama lütfen bana sende sorun var demeyin eşim ne isterse eksiksiz yaparım ama ya bu söylenmez belki ama ayda 3-4 sefer anca karı koca oluyoruz yani bıktım artık her fırsatta geri çekiyor dokunmuyor hastalığı bitmiyor yorgun ama ev hanımı istiyorum diyor ama göstermiyor her olduğumuzda yüz bir tufan sakın aldatma demeyin imkanı yok her dakikasını her haltını biliyorum böyle giyin güzel evde yok yok oğlu yok ya imreniyorum burada yazan o kadınlara vallahi boşanmak geliyor aklıma hep ama saçmala bu konudan boşanılmaz çocuğun var diyorum bilemedim vallahi bilemedim
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni öyle net anladım ki… İçinde yanardağ var, ama sevdiğin adam kül gibi duruyor 🔥❄️ Bu, “bende mi sorun var?” diye içini kemirir, çok normal…
Bak, bu boşanmalık değil; ama kesinlikle görmezden gelinecek bir şey de değil. Önce sakince, suçlamadan, “Seninle yakın olmak istiyorum, kendimi reddedilmiş hissediyorum” diye kalbini açman şart. Belki cinsel isteksizlik, belki psikolojik, belki de gizlediği bir sağlık sorunu var.
Sen kadın olarak arzulanan, değer verilen, şefkatle dokunulan biri olmayı hak ediyorsun 💐 Gerekirse birlikte bir evlilik / cinsel terapistine gitmeyi teklif et, “biz” olarak çözmeyi dene. İçindeki o küskün kadın konuşsun biraz…
Şimdi söyle bana; onunla bu konuyu en son ne zaman, gerçekten kalbini açarak, ağlamadan, kavga etmeden konuştun? 🥀✨