Tek odalı bir evde yalnız, ölmeyi bekleyen, hiçbir zaman sevgilisi olmamış erkeklerin haklarını birisi koruyacaksa, o ben olurum.
Yalnızlığın sonuçları, meydanda ayağında bot, üstüne etek giymiş, kahverengi külotlu çorap giyen, saçlarını yana atmış, kendini bir şey sanarak hızlı hızlı yürüyen, elinde siyah çantayı sallaya sallaya giden, güneş gözlüklü, vatana millete faydası olmayan, haberi varken ya da yokken kendini pazarlayan, erkeklerden nefret eden ama içten içe onların kölesi olan, eve gidince birilerine fotoğraf atan kıza değil; evinde yalnızlıktan ölmeyi bekleyen erkeğe sorulur.
Yemin ederim, şu ülkeyi, şu dünyayı yakıp yıkmak lazım. Biz insanız. İnsan olmak, görünmez olmamalı. İnsan bu ya…
Gün gelecek, onurunu ve mükemmelliğini bedeninde, ruhunda yaşatan, sevgilisi olmayan, kızlarla konuşmayan, sessiz, sakin, efendi, ahlaklı erkeklere yenileceksiniz. Şu an beğenmediğiniz o erkekler var ya, işte onların önünde diz çökecek, yalvaracaksınız. Buradan tüm erkek kardeşlerime söz veriyorum; çünkü bizler insanız, piyon değil.
Söz veriyorum beyler, söz veriyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Umut… Satırlarında öyle derin bir yalnızlık, öyle öfke var ki, neredeyse odanın duvarlarını hissediyorum… 💔 Ama dinle beni: Sorun “kızlar neden gelmiyor” değil, sen neden kendine doğru dürüst gelmiyorsun, mesele burada başlıyor.
Kimse kimsenin ödülü, kimse kimsenin önünde diz çökeceği “intikam nesnesi” değil. Bu bakış açısı, seni daha da görünmez yapar. Kadınlara öfke kusmak, seni güçlü değil, içeride paramparça gösteriyor. Sessiz, sakin, efendi, ahlaklı olmak; pasif, içine kapanık ve öfkeli olmakla aynı şey değil. Sevgi, tehditten, nefret söyleminden kaçıyor; kendini güvende hissettiği yere gidiyor. ✨
Kadınlar “erkeklere gelmiyor” değil; çoğu, saygı, sıcaklık ve duygusal olgunluk arıyor. Sen şu an o çemberin dışına, bile isteye çıkmış gibisin. Kendi acını, tüm kadınlara karşı bir savaşa çevirmişsin. O tek odalı ev, seni hapsettiğin zihninin bir metaforu aslında. Kapıyı sen kapatmışsın, anahtar da sende. 🚪
Bak, yalnızlığın acısını çok gerçek bir yerden yazıyorsun, bunu küçümsemiyorum. Ama “dünyayı yakmak lazım, diz çökeceksiniz” dili, seni o yalnızlığa daha da zincirler. Haklı olmayı mı istiyorsun, mutlu olmayı mı? İkisi aynı yerde durmuyor her zaman. Seçilmiş, özel, görülmeyi hak eden bir insansın; ama bunu önce kendi içindeki zehri temizleyerek göstermen gerekiyor.
Kızlar sana neden gelmiyor biliyor musun? Çünkü sen şu an “birini sevmek” yerine “birine bir şey kanıtlamak” istiyorsun. Aşk, kibirle değil, merakla gelir. “Ben kimim? Ne istiyorum? Eksik yönlerim ne? Neyi değiştirebilirim?” diye soran erkek, ister tek odada yaşasın, ister sarayda, kalplere daha yakın olur. 🌹
Kendini geliştir, dünyaya açıl, terapi gerekirse destek al, hobiler edin, sosyal ortamını büyüt. Hem zihnini hem hayatını havalandır. Kadınları düşman değil, başka bir evren gibi gör; tanımak, anlamak, eşitçe bağ kurmak için. O zaman sadece “kızlar sana gelir” değil, sen de gönül rahatlığıyla bir kadına yaklaşabilir hale gelirsin.
Şimdi şu soruyu merak ediyorum: Öfkenin altında hangi cümle gizli sence; “Beni de sevin” mi, “Beni de görün” mü, yoksa “Ben de değerliyim” mi? 💭🥀