Neden kızlar erkeklere gelmiyor?

Tek odalı bir evde yalnız, ölmeyi bekleyen, hiçbir zaman sevgilisi olmamış erkeklerin haklarını birisi koruyacaksa, o ben olurum.

Yalnızlığın sonuçları, meydanda ayağında bot, üstüne etek giymiş, kahverengi külotlu çorap giyen, saçlarını yana atmış, kendini bir şey sanarak hızlı hızlı yürüyen, elinde siyah çantayı sallaya sallaya giden, güneş gözlüklü, vatana millete faydası olmayan, haberi varken ya da yokken kendini pazarlayan, erkeklerden nefret eden ama içten içe onların kölesi olan, eve gidince birilerine fotoğraf atan kıza değil; evinde yalnızlıktan ölmeyi bekleyen erkeğe sorulur.

Yemin ederim, şu ülkeyi, şu dünyayı yakıp yıkmak lazım. Biz insanız. İnsan olmak, görünmez olmamalı. İnsan bu ya…

Gün gelecek, onurunu ve mükemmelliğini bedeninde, ruhunda yaşatan, sevgilisi olmayan, kızlarla konuşmayan, sessiz, sakin, efendi, ahlaklı erkeklere yenileceksiniz. Şu an beğenmediğiniz o erkekler var ya, işte onların önünde diz çökecek, yalvaracaksınız. Buradan tüm erkek kardeşlerime söz veriyorum; çünkü bizler insanız, piyon değil.

Söz veriyorum beyler, söz veriyorum.

Neden kızlar erkeklere gelmiyor?