Hayatınızda yeterli kız varsa bile hep daha fazlasını istiyorsunuz?
Aynı anda 5 kızla flört edebiliyorsunuz?
Neden böylesiniz?
Aynı anda 5 kızla flört edebiliyorsunuz?
Neden böylesiniz?
1) Nefis istiyor.
2) Flört dediğin şey pamuk ipliğine bağlı bir ilişki. Hukuki bir niteliği yok. Yaptırımı yok. Bir söz ile geriye dönüp bakmaksızın her şeye son verebiliyorsun. Böyle ciddiyetsiz bir ilişkiden bu denli ciddi beklentilere girmek hata.
3) İmkan varsa, nefis istiyorsa neden yapmasın? Allah insana akıl ve nefis vermiş. İnsanların sözlerine bakacak olsan hepsi düzgün. Selim akıl sahibi ve aklı üzere karar alıyor. Halbuki gerçek böyle değil. İnsan ekseriyetle nefsi doğrultusunda hareket ediyor. Kanunlar, yasaklar, cezalar, toplum nezdinde saygı ve itibar kaybı gibi endişeleri olmasa her fenalığı yapabilir. İnsanı bu fenalıklardan ancak kuvvetli bir iman ve ahiret inancı kurtarabilir. Kendisini her an gören ve her yaptığından hesaba çekecek bir Allah'a inanan kendisini fenalıklardan alıkoyar. Bu iman kendisini hemen her davranışta gösterir. Peki flört edeceğimiz insanda bu niteliklere bakıyor muyuz? Hayır! Kaşının, gözünün güzelliğine odaklanıyor, bu nitelikleri görmezden geliyoruz.
Bir dişi buldum bu kenarda dursun, eksikleri var ama olsun başkasıyla tamamlarız denmesi yüzünden. Kendisine uygun eş/partneri bulan zekaca gelişmiş bir erkek böyle birşeye ihtiyaç duymaz. genetik kodlarda bulunan "mümkün olduğunca üreme içgüdüsü" kişiliğini geliştiremezse erkeğin hayatı boyunca taşıyacağı bir ilkel özelliktir
Muhteşem açıklama
Çünkü karaktersizlik böyle bişey *herkes için geçerli değil
Cevap
16Cevap
şimdi şöyle düşün;gratis bedava oje dağıtıyor. istediğin kadar alabilirsin. ben mor seviyorum deyip sadece mor oje mi alırsın yoksa bedava diye gerekli gereksiz alabildiğin kadarını mı alırsın?
İnsan ilişkilerinden bahsediyorum gelmiş gratis diyorsun?
Her sorunun cevabı aynı mi sence
bir kız için gratis ne ise bir erkek için kız da o. aradaki bağıntıyı kuramıyorsan git kitap oku, araştır, düşünme, anlama ve yorumlama becerilerin gelişsin.
aski halde sevgilimin 5. sevgilisiyim diye çok dert yanarsın..
Hiç aldatılmadim. Sadece gözlemlerim sonucu soru sordum. Aradaki o bağlantıyı anladım ama insan ilişkileri durumdan duruma değişir iken saçma bir örnek verdin.
Ve fazlasıyla kitap okuyorum şüphen olmasin
aşk insan ilişkisi değil mi? sorunda flört de demişsin. daha kendinle çelişiyorsun.
Flört de aşk da aldatılma da hepsi insan ilişkilerini sorunu
Uzun uzun tartışabilirim seninle ve hiç de çekinmem ama ortada önemsenecek bir konu olması lazım. Yoksa hiç acımam
benim yazdığım cevapta bitki ilişkileri mi yazıyor? :)
Yazdığın cevabi sorduğum soruya uyarlayıp anladım. Ama tatmin edici cevap gelmedi
aykırılık kanımızda var sorun senlik değil.
ama yorumumu yorumlamaya çalış. ne demek istediğimi anlayacaksın. bol şans. :)
Ne demek istediğini gayet iyi anladım. Hatta soruna yine gratis örneğiyle cevap dahi verebilirim. Ama sadece durumun nedenini anlamış oluruz. Sorunun çözümü için soruyu ele almak gerekiyor. Başka bir soruyla bir sorunu cevaplandiramazsin.
Sana da bol şans 😊
senin neden beş tane ojen varsa hemcinslerimin de o kadar flörtü var. gayet iyi anladıysan, beni neden yoruyorsun kardeşim? ben strese girdim şurada. :)
Tamam tamam hadi senin dediğin olsun üzmeyelim
Kişiden kişiye değişir genelleme yapamayız tabi buda terkedilme korkusu olan insanlar da olur genellikle
Genelleme yapma. Biriyle basedilmiyo 5 iyle nasıl ugrasalim mk
Çünkü sizi sevdiğini söyleyince inanacak kadar safsınız
Bahsettiğim sevgi değil
5 kızla flört ediyor demişsin ben 15 kizla flört edip her birine onu sevdiğimi söyleyerek bir nevi onlarla dalga geçiyorum kendimden biliyorum seni seviyorsa 1 kişi yeterlidir.
😂😂😂😂
Kızlar çok kolay zaten
Sormak lasim neden diye maymun iştahlı olabilir ler
1 tanesinde istediği herşeyi bulan bir erkek 2. sini düşünmez bile
O dediğin doğru olabilir. Ama değinmek istediğim yer daha farklı
Tamam. Mesela bir kızdan hoşlandın flört ediyorsun henüz sana uymayacak bir davranışını görmedin. Yani uyumunuz çok güzel. Peki buna rağmen neden diğer kızlara kısa sureligine de olsa mola veremiyorsunuz. Yani genelleme yapmak istemiyorum çoğunluğu diyelim. Bir kızla tanıştıktan sonra başka kızları da kenara atmıyor. Boşa gitmesin misali. Anladın umarım 😊
Bunu yapanlar varsa onları tebrik ediyorum ben o duruma hata olarak bakıyorum çünkü senin aklındaki doğru düşünceyi bir kaç defa yaptım şimdi ne durumdayım yaptığıma hata olarak bakmıyorum ama arkadaşlarımdan dahi oldum kötü oldu bayan arkadaşlarım erkeklere göre daha ince ve anlayışlıydı
Anladım
şurdaki erkeklerin çoğu birinciyi bulamamışken sen diyorsunki 5 kız.:)
Her erkeğin hayatında çok kız var demedim. Ama eğer ki imkanı olursa yapmaktan çekinmeyeceklerinden eminim
Tabiki her iki cins icin de istisnalar var. Ama erkekler kızları cok kutsal bir varlik gibi gördüğü icindaha doyumsuz.
Sosyal açıdan bakarsak bu erkeklerde biraz daha fazla
Konuşuyoruz evet. Ama normal arkadaş olarak.
Bahsettiğim şu. Mesela bir kızla konusuyosun flört edecek duruma geldiniz. Sonra başka bir kız yüz verince boşa gitmesin diyerek 2 siyle de oynaşıyor
O asla olmadı. Bana yakışmaz.
nerede güzel bir kadın evlense DÜnyanın neresinde olursa olsun içim bir cızz eder :(
Benim hakkımı yiyenin allah belasını versin.
Çünkü hepsi osuruk kafali bir yaratik dostum!
Biz 1 tane bulamadık, kim 5 tane bulmuş
Bir kız neden doymazsa erkekte ondan doymaz.
Bunlar filimde olur. Cinsel açıdan da idare edemez
Hayatımda hiç kız yok, zebram hariç
Karakter meselesi. Herkes öyle değil.
acız apla :O
Yavşaklarda ondan..
Helal 👏👏
doyumsuz kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar