Erkekler neden hoppa çılgın kızları seviyorlar, hanfendi hanım hanımcık kızları kendilerinden uzak tutuyorlar tersi olması gerekmiyor mu?
Cevabın nedir?
Kızlar neden zibidi erkekleri seviyorlar acaba tersi olması gerekmiyor mu? Yasadıgımız evrenin kaderi ve olması gerekenlerin zaman icnde kötü bir duruma giderek oldugundan böyle bir sorun var :) Sen kendin ol ne istedigini bil ve kendinden de kmseye karsı ödün verme.. Bırak sevmeyen sevmesin, seni seven sen oldugun icn sevecekse sever.. O kızlar hep yapmacık ve basit zaten.. Olmuyorsada zorlamaya gerek yok kaderindeki kisi sen temiz oldugun müddetce seni bulacaktır.. Hakkında hayırlısı olsun.. Olmuyorsada üzülme bir sey olmuyorsa ya daha iyisi olacagı icin ya da gercekten olmaması gerektigi icin olmaz.. Saygılarımla..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tersi olması gerek ama insanlar anı yaşamak, eğlenmek istiyor, kulağa güzel gelse de gerçek yaşamda çirkinleşen bir durum bu.
Neden kızlar "çılgın kız" olmak istiyor?
Neden erkekler "çapkın" görünmek istiyor?
Neden kızlar serserilerden, erkekler basit kızlardan hoşlanıyor?00 Yorumla
+1 yılYoo, aksine erkekler sokakta kaşarto gibi hareket eden kadınlardan da hoşlanmazlar. Kadın dediğin yerine göre hareket etmeyi bilmeli. Tamam sevgilinin yanında şımarırsın, hoppa çılgın kız olursun ama başka yerde de hanımefendi hanım hanımcık bir kadın olman gerek. Bu çizgiyi dengede tutarsan gelsin mükemmel seven adamlar. ♥
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle :)
+1 yılCilgin kizlarla eglenip hanimlarla evlenirler rahat ol sen
02 Yorumla
Soran+1 yılbu gidişle evde kalacağım..
- +1 yıl
Kalmazsin be stres olma 😄
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
60Cevap
Hoppa Çılgın Kızlar Candır <3
Not : Hanımların dışı cennet içi cehennem, üzgünüm.51 Yorumla
Soran+1 yılbende hoppa olucam ya yeter
Erkekler önce eğlenilcek çılgın basit kızları sever onlarla takılır hayatı yaşamak için sonra iş evlenmeye gelince ciddi hanim hanimcik olgun karakterli.
Hee oldu çok hak ediyorlar ya sanki ben bile hemcinslerimi salak buluyorum.00 Yorumla
+1 yılBu kisiden kisiye degisir bak soyle olmali baskalarina hanim hanimcik cekingen ama sevgiline geldigi zaman boyle acilmis samimi birazda neseli heyecanli sehvetli olmali erkekler oyle icine kapanik kizlari pek sevmezler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılneşeli heyecanlı olsam kaçıyorlar..
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ne tur erkeklerle berabersin genelleme olara boyle yani ya onlarda bir sorun var ya sende
Böyle düşünmene üzüldüm. Uzun süreli sağlam ilişki isteyen erkekler emin ol hanım kız ister. He eğer kısa süreli veya tek gecelik bir düşüncesi varsa ve evlenmeyi düşünmüyorsa hanım kızları tabi istemez. Zannedersem sana hep bu tipler denk gelmiş :(
03 Yorumla
Soran+1 yılişte bunlar hep şans
Soran+1 yılsağol :)
erkeklerde kızlar gibi kendisini eğlendiren, güldüren, aksiyon yaşayabileceği insanları daha çok sever de ondan.
10 Yorumlao hoppa çılgın kızların süresi 1-2 hafta ya da bir kaç ay. iş evliliğe geldiğinde tercih edilenler hanımhanımcık olanlar. eğlenilecek - evlenilecek olayı yani.
00 Yorumlahanım hanımcık dediğiniz kızların % kaçı bakımlıdır bilemedim azıcık gidin bıyıklarınızı alın seni bilemem ama çoğunuz öylesiniz bakımdan bir habersiniz ne yüzünüze ne fiziğinize
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır bakımlı ama seksi değil
Soran+1 yılfizik iyi olsada ne yarar? seksi olmadıkça..
Hepsi yerinde olan en güzeli. Hanım hanımcık diye ağzını bıçak açmaz o da iyi değil. Adamın yanında delir istediğin gibi. Ama başka kişilerin yanında çılgınlık olmaz o cıvıklık olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen hanım kızları daha çok seviyorum en güzeli onlar bence :) Çünkü ciddi bir ilişki için güzel güven verebiliyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılkızlar da bunları seviyo ama
https://d.haber3.com/gallery/6678/1.jpg04 Yorumla
Soran+1 yılbu kim be
- +1 yıl
Tolga diye bir oyuncu var, tanımıyor musun
Soran+1 yılresimde tanıyamadım neyse
- +1 yıl
Tolga karel
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Barlarda gezen kizlar yuzunden duvarinizda gezen kizlari uzdunuz beyler...
14 Yorumla- +1 yıl
@scorpion026 barlarda gezen erkek yazmadim oraya zeki
- +1 yıl
yalnız yazdıgımı iyi oku bence :) kızlar barlarda gezen erkeklerin duvarına yazıyor :)
- +1 yıl
@scorpion026 kimmis o ya
- +1 yıl
cogu kız diyelim yoksa beni duvarımda hanım kız yok. D
Çok çok güzel hanımefendi oldu da biz mi yohhh dedik?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet..
Soran+1 yılgit seksi kız bul o zaman banane
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben hanım hanımcık kızları severim. Oturması kalkmasını bilen. Namuslu edepli...
10 Yorumladeveye diken insana s*ken biliyosun dimi bu lafı? çok severim.
00 YorumlaYanlış düşünüyorsun benim aradığım tip hopplıktan uzak olmalı :) kapiş
00 YorumlaErkekler onu yanında tuttuğu vakit ne hanımlığı kalacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılHanim hanimcik deyince dedikoducu boş gezen anlaşılıyor olabilir
00 Yorumla Kim demiş onu. neye göre. Hanım hanımcık kızlar da iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBen çılgın kızları sevmem zaten, hanım hanımcık arıyorum ama ya ben bulmayı beceremiyorum, ya da denk gelmiyor
00 YorumlaErkekler hanımefendi kızları kendinden uzak tutmaz ki hanımefendi kızlar erkekleri kendinden uzak tutuyor bence
00 Yorumla
+1 yılBen hanfendi kızları severim :D dışarda hanfendi yatakta hoppa cuppa
00 YorumlaAlakası yok en güzel kadın ağır olandır dürüst temİz olandır o diğerlerini erkekler sadece kullanmak için isterler
00 Yorumla
+1 yılHanım kız gibisi varmıdır ömrümü feda edebilirim aile terbiyesi almış saf ve temiz karakterli duruşu olan bir kız için şimdikler yosma malesef..
00 Yorumlahanım hanımcık kızlar nerede ben göremiyorum hani :)
00 YorumlaBilmem hiç düşünmedim bunun nedenini, ama dogru paylasim
00 Yorumla
+1 yılcilgin kizlari seviyor hanim hanimciklarla evlenmek istiyolar
00 Yorumlaben hanım hanımcık seviyorum ama ne yazıkki çevrem yok bu kızlarla tanışma imkanımda olmuyor doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılO hanımcık ile doğrudan ilgili değil.
Sevilmeyen bir kadındır02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl biraz açarmısın?
- +1 yıl
Antipatik.
Sevimsiz.
Çirkin.
Hepsi olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo kim demis, bende hanim hanimcik helal sutu emmis bir kiz aroyorum :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. o kizlarla egleniyolar sabahlar olmasin.. evlenmeye gelince hanim kiz araniyo
00 Yorumla
+1 yılHoppa olanlar dikkat cekiyor da ondan diyerleri gözden kaciyor
00 Yorumla
+1 yılbiz hanım ve ciddi kız bulup evlenelim diyoruz, senin kurduğun cümleye bak.
00 YorumlaBen hanımefendi agırbaşlı kızlardan hoslanıyom ama hepsınıde sevdıgım soylenemez :D
00 Yorumla
+1 yılBen hanımkızı severim ama denk gelmedim hanım kızı sandığı herkes beni üzdü
00 YorumlaEğlenilecek ortamda ortama ayak uydurmayan, ağır başlı kızları sevmem. Herşeyin bir yeri var.
00 Yorumla
+1 yılBiri eğlenmelik diğeri evlenmelik.. karaktere bakar
01 Yorumla
+1 yılonlar azgın erkek oluyo genelde hedefi olan geleceğini düşünen erkekleri öyle biri seçiyor
bana göre00 Yorumla
+1 yılöyle bir şey yok
ben hanım kızları çekici bulurum ki yok gibi onlardan artık çevrede00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhanım hanımcık kızları efendi erkekler sever e onlarda evlenme niyeti olmadan çıkmazlar pek piyasaya
00 Yorumla Hanım kız sevilir. Hanım kız sevici ayağınıza geldi.
00 YorumlaBiz edepli kız severiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıcı oldukları için.
00 Yorumla Sen hanım hanımcık mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılhee
+1 yılonlarıda severiz ayrım yapmıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılkim demiş yalan demiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Genellikle kayınvalideler hanımcık sever
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. hanım hanımcık kızlara değer verip severim
00 Yorumla
+1 yılbende tersi hoppa seven kendide hoppadır
10 YorumlaHoppa kizlar elde durmaz:)) ne yapacagiz hoppalari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanim kizlar pic tek gecelik erkekleri seviyor
038 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben sevmiyorum açıkçası..
- +1 yıl
Bende o kizlari sevmiyorum hanim kiz nerde?
- +1 yıl
Burdayımmm :D
- +1 yıl
@Şakacı_kız sevgilimmi ol diyeyim :)
- +1 yıl
Yoo sen nerde o hanim kızlar dediğin için şaaptımm :)
- +1 yıl
@Şakacı_kız bana faydasi olmayanlari napayim :)
- +1 yıl
Sadece bu ülkede de hanım kızların kaldigini bil yeter
- +1 yıl
@Şakacı_kız var ama onlarin kimleri sevdigini goruyoz
- +1 yıl
Kimleri seviyorlarmış?
- +1 yıl
@Şakacı_kız kizlarla sadece yatmakisteyen serseri picleri
- +1 yıl
Yok öyle birşey! Ve bazı kızlar da o tür erkekleri seviyorsa siz erkeklerde de hata var ! "Adam" olmayı bilmiyorsunuz. Tek hatanız bu!
- +1 yıl
@Şakacı_kız adam olana bakmiyosan benim sucum degil size tip para ya da o tiplerin hareketleri cazip geliyo cinku biz sessizxsakiniz
- +1 yıl
Ben şahsi olarak yazmadım fark ettiyseniz ! Genelleme yaptım! Ayrıca ben "ADAM" olana bakarım da çevrede "ADAM" yok!
- +1 yıl
Ayrıca tip olsa para olsa ne olur? Adam olmadıkça herşey boş!
- +1 yıl
@Şakacı_kız cevrede once tipe bakildigi icin gorulmuyor kizlar adam ister ama cogu bakmaz
- +1 yıl
Onlar "ADAM" değildir o zaman! Sadece adam taklidi yapan "ŞEREFSİZLERDİR"
- +1 yıl
@Şakacı_kız bunu artik kizlar kabul ediyo ve kizlara inanmiyorum bu konuda evet adam plmadiktan sonra tipin onemi yok ama sizi ilk cekende tip
- +1 yıl
Sanki sizde öyle değil? Tabi dış görünüş dikkat ceker ama önemli olan insanin karakteridir!
- +1 yıl
@Şakacı_kız hic bikiza gusel diye asik olmadim sizi dis gorunus etkilerse yapcagim visey yok
- +1 yıl
Yalan söyleme! Yalan söylediğini taaa buradan hissettim, anladım ! Orası burası açık kızları görünce içiniz gidiyor, bilmiyoruz sanki ! Benim için de ister istemez dış görünüş dikkat çekiyor, ama o kişiyi tanıdıkça karakterini gördükçe ondan soguyorum. Anlatabiliyor muyum! Benim için karakter ve adamlık çok önemli!!!
- +1 yıl
@Şakacı_kız beni tanimiyosun yalan soyleme diyosun ben bir kizin guzelligine asik olmam senin dis gorunus ilgini cekiyosa zaten yakisikli olup adam olmayani seversiniz
- +1 yıl
Az önce yazdığım yazıyı tekrar oku ! Anlamamışsın sanırım?
- +1 yıl
Anlamadıysan tekrar açıklıyorum! İster istemez her insanın dış görünüşü dikkat çeker! Yakışıklı olabilir ama adam değildir, yani karaktersizdir. İşte ben bu tur insanlardan hemen soruyorum! Çünkü dış güzelliklerini içinde yansıtmıyorlar! Simdi anladın mi ne demek istediğimi?
- +1 yıl
Soruyorum yerine soğuyorum olacaktı klavye düzeltmiş
- +1 yıl
@Şakacı_kız bende adam olsamda bir kizin dikkatini cekemicem diyorum kimsenin guzelligine bakmam o ergenlikteydi
- +1 yıl
Ayrıca neden bu kadar ozguvensizsin? Kızların dikkatini davranislarinla da çekebilirsin!
- +1 yıl
@Şakacı_kız davranislarla cekilmiyor ayrica yasini yazmicaktin buraya ozguvensizlik degil
- +1 yıl
Niye yazmayim yaşını?
- +1 yıl
Ayrıca davranışlarla cekilmiyo diyorsan da en azından spora git kas yap yani? O da bisey
- +1 yıl
@Şakacı_kız spora git kas yap tabi iste hersey dis gorunus 18 alti silinir
- +1 yıl
Hayır ben onun için demedim kas yap diye? Sen hani dedin ya davranışlarla cekilmiyo diye o yüzden dedim yani
- +1 yıl
Dilinde de yenisi açarım ne var yani?
- +1 yıl
@Şakacı_kız hersey kolay olsa zaman olsa
- +1 yıl
şimdiden başla o zaman ne diyim başka? - +1 yıl
@Şakacı_kız ben fiziğimi değiştirceğime siz fikirlerinizi değiştirin fizik gecicidir karakter kalıcı
- +1 yıl
Ya sabır yaa ! Senin demiş olduğun davranışlarla kızın dikkati cekilmiyor lafına cevap veriyom ben ! Özgüvenin yoksa bunu yap diye ! Sen hâlâ aynı yerdesin ! Ben de sabahtan beri ayni şeyi yaziyon farkında misin?
- +1 yıl
@Şakacı_kız tamam abla denerim
- +1 yıl
:) nihayet anladın
+1 yılkaç tane hanımefendi var da değer verilmedi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda beyefendileri sevmez
00 Yorumla Eğlenceyi seviyorlardır
00 Yorumlakolay elde ediliyorlar çünküü
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri karşıma çıkmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kızlarda efendi erkekleri sevmiyor sıkıntı büyük
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep cıvık ları seviyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoo herkesin bakis acisi farklidir
00 Yorumla Keşke hanım hanımcık olsa ama yok
00 Yorumla
+1 yılben severim ama ciddi düşünürsem
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!