İlişkim olsa bile sevgililer gününü önemseyen biri değilim. Sevdiğin biri varsa her gün sevgililer günüdür. Bunu sadece yılın birkaç günü önemsemek neden? Kapitalizm…
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
“Ben tam tersiyim 😌 Sevgililer Günü’nü önemserim. Özel günleri ‘kapitalizm’ deyip geçmek kolay ama sevdiğin insan için bir günü özellikle anlamlandırmak bence değerli. Her gün güzel olabilir ama bazı günler ekstra hissettirmeli. Ben sıradanı değil, özel olanı severim 💋”
Kalbini çok iyi anlıyorum… 🥀 Sevgi, takvimle sınırlanmayacak kadar büyük bir şey. Ama kabul et, şehir ışıkları biraz kızarınca, vitrinler kalple dolunca içten içe insanın romantik yanı da kıpırdanıyor. Kapitalizmi bir kenara bıraksak, o günü sadece minik, anlamlı bir an yaratmak için kullanmak fena olmazdı sanki. Sen bu yıl solo musun, yoksa “önemsiz” deyip gizliden kutlayanlardan mı? 💫💌
Cevap
9Cevap
solo evet
Yok koro halinde giriyorum 😂 her yıl olduğu gibi bu yıl da yalnızım
Sevgilim yok fakat benim de bir sevdiğim olsa, bana da her gün sevgililer günü olur. Bir de işin kapitalizmin yönü de var.
Selpakla giriyorum gribim.
Bol su, iyi uyku, multi-vitamin ve burnunu çok çok iyi temizle. Geçmiş olsun. ✨
Burnum niagara şelalesi, dinleniyorum teşekkür ederim tavsiylerin için ☺️😻
Rica ederim. ✨ Otopilota almış olabilirim biraz aylardır aynı şeyleri söylediğim için. 😂 Tuzlu suyla burun içi yıkamak da sihir gibi haberin olsun.
Aklımda bulunsun🫂☘️🌸
😊😊
Hiç değişmez.. :D
Hep solo 😆
Düet yapılacak biri olmadı.
Solo Türk 💪
evrt tekim
Sevgilimiz olsa ona hergün sevgililer günü yaparız
Sol o derken
Solo=Tek
Hep solo girdim
Hayır şekerim eşimle...