Aşk İlişkileri Sevgililer gününe yalnız mi gideceksin? Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Yoksa sizin sevgiliniz yok mu 🙄 evet benimde yok. Bu aralar olmasında zaten 😐 Güncellemeler+1 yıl Gireceksiniz olacaktı pardon🤚 Sevgililer gününe yalnız mi gideceksin? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,2b cevap paylaştı. Evet hiç sevgilim olmadığı için yalnız giriyorum 0 0 Yorumla
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Evet aynen öyle hiçbir şekilde ihtiyaç hissetmiyorum 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Sevgililer gününe inanmıyorum zaten.Sevgili bulacak da değilim.Olacaksa eşim olsun, ben böyle akımlara karşıyım. 0 0 Yorumla
SymrnaCity Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Her sene olduğu gibi yalnız girip kendime kaktüs hediye edeceğim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabah sabah hayırdır şişkolatam erken uyanmışsın 🙃 0 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siskolettam mi😄 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl 9 gün var daha Allah'tan umut kesilmez. 😄 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet ben galiba bu gidişle hep yalnız gireceğim 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Maalesef evet sevgilim yok 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çok da umurumda. :D 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Nereye gidiyoruz ki sevgililer gününde 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. Evet gidişat bu yönde 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evrt off 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sevgililer günü boş iş
Evet hiç sevgilim olmadığı için yalnız giriyorum
Evet aynen öyle hiçbir şekilde ihtiyaç hissetmiyorum
Sevgililer gününe inanmıyorum zaten.
Sevgili bulacak da değilim.
Olacaksa eşim olsun, ben böyle akımlara karşıyım.
Sabah sabah hayırdır şişkolatam erken uyanmışsın 🙃
Siskolettam mi😄
Evet. Çok da keyifli bence :))
Evet her zaman olduğu gibi
9 gün var daha Allah'tan umut kesilmez. 😄
Yalnız, yapa yalnız
Evet ben galiba bu gidişle hep yalnız gireceğim
Maalesef evet sevgilim yok
Çok da umurumda. :D
Şu an için öyle gözüküyor.
Nereye gidiyoruz ki sevgililer gününde
Evet gidişat bu yönde