Arkadaşım toksik ilişki kurbanı oldu amacım soru sormk degil buradaki yaşı küçük arkadaşları bilinçlendirmek?

Liseden arkadaşımdı toksik iliskisi vardı bir ayrıl bir barış yapıyorlardı kızla görüşmeyi kestim onun bana karşi yaptigi sacma bir hatadan dolayı ve o süre içinde kıza bir iki kere ulaşmaya çalıştım ama instagrami yoktu numarasını degistirmisti ulasamadim ortak arkadaşlarizda da yoktu kız yok oldu gitti hayatımdan

İki gün önce kız aklıma geldi stalklayim dedim ismini googleye yazdım kız üç yıl önce ölmüş

O toksik sevgilisi öldürmüş kızı (kaza süsüyle )

Şok oldum

Kızı aldattı şiddet uyguladı hakaret etti ve kızla tanıştığımda bunlar önceden de çıkıyorlarmış kız 17 yaşında o pislik 25 yasindaydi

ailesi cevresi o kizi uyardi bende o kiza hep ayril diyordum hep agliyordu ailesi karsiydi ama hep o pislige döndü

Buradaki yaşıt ya da küçük genç kızları uyarmak istiyorum

Kimse sizden daha değerli değil kendinizi yıpratacak insanlardan uzak durun sizden yaşça büyük erkeklerden uzak durun insanlara güvenmeyin kolay kolay bir ilişkiye başlamadan önce o insanı tanıyın

Biri için ailenizi karşınıza almayın ailenizi dinleyin

Özel fotoraflarinizi kimseye atmayın birine koz vermeyin

Size bir kere şiddet uygulayan bir daha yapar

Kötü alışkanlıkları olandan hapishane geçmişi olandan uzak durun hatta adlı sicil kaydı isteyin bunu yapın devir kötü haberleri görüyorsunuz

Hirtlardan uzak durun muhatap olmayın

Evlilik cüzdanı isteyin

Ama lütfen ve lütfen kendinize çok dikkat edin

Güncellemeler
4 ay
evlilik cüzdanı derken bekar olup olmadığına dair bir belge isteyin
Ve sosyal medyadan tanıştığınız erkeklere dikkat edin
Bağımlılığı olan şiddete meyilli erkeklerden uzak durun onları iyilestiremezsiniz
Sakın gel bir konuşalım diyen bir erkeğin yanına gitmeyin
Özellikle arabası varsa dikkat edin çünkü arkadaşım araba kazası süsüyle öldü
Güncellemeler
4 ay
Bu arada şiddet yaşadıysaniz partnerinizden en yakin size kimse ondan yardım isteyin polise gidin uzaklaştırmak kararı çıkartın
Sizin suçunuz değil suçlu karşı taraf
Ama kendi hayatınızı korumak için bunları yazıyorum
Arkadaşım toksik ilişki kurbanı oldu amacım soru sormk degil buradaki yaşı küçük arkadaşları bilinçlendirmek?