Daha once evlenmis cocuklu sevgilimin evlilik baskisiyla boguluyorum, ne yapmaliyim?

Kız arkadaşım daha önce evlilik yapmış ve 9 yaşında bir kızı var. Ben ise hiç evlilik yapmadım. Bana evlilik baskısı yapıyor, sürekli beni suçluyor. Kendisine çok emek verdim maddi manevi olarak. Ancak kendisi beni ısrarla sıkıştırıyor suçluyor, her gün huzursuzluk çıkarıyor. Şu an işlerim çok düşük maddi olarak ta iyi durumda değilim ama anlamıyor. Sürekli telefonumu kurcalayıp beni geçmişimle yargılıyor sürekli suçluyor tükenmiş durumdayım bunalımdayım sürekli ayrılıkla korkutuyor bir an önce evlenmek için yapıyor ben bunaldım. Sürekli kendisi ile oynadığımı, oyaladığımı söylüyor ama kendisi sürekli huzursuzluk çıkarıyor.. Sürekli olumsuz özelliklerini vurgulayıp (sinirlisin, bana zarar verirsin senle olmaz deyip sonra evlilik için sıkıştırmaya başlıyor ) psikolojimi allak bullak etmiş durumdayım bana bir akıl verin arkadaşlar

Daha once evlenmis cocuklu sevgilimin evlilik baskisiyla boguluyorum, ne yapmaliyim?