Sevgilim beni gerçekten aldatıyor mu yoksa sınav stresi yüzünden mi böyle davrandı?

Arkadaşlar benim sevgilim liseyi bitirdi şu an üniversite sınavına hazırlanıyor ayt tyt vs ama çok çalışıyor derslerine dershaneye gidiyor çalışıyor eve geliyor çalışıyor bana gün içinde az vakit ayırıyor mesela öğlen arasında konuşuruz en fazla bide eve giderken konuşuruz eve gittikten sonra 4-5 saat bana yazmıyor gece olunca 20 dk konuşuyoruz ondan sonra uyuyor yani başlarda böyle değildi ama sonradan böyle oldu artık wpde bana çok yazmıyor hatta bildirimden yazıyor sohbete girmeden soğuk da davranıyor şu an daha kötü oldu dün dershaneye gitmedi kahvaltı yapıcağını söyledi bi gitti 3e kadar yazmadı sonra anneme yardım ediyordum odayı falan temizledik dedi sonra bi odayı temizlemek 4 saat sürmez ki dedim buna da cevap olarak saçımı yaptım şimdi kitap almaya çıkıcam dedi bi gitti 2 buçuk saat dönmedi neymiş biraz gezmiş bence bir kızın saçını yapıp süslenip püslenip kitap almaya gitmesi normal değil biriyle buluştu büyük ihtimal 2 gündür de ona vakit ayırıyordur ondan vakit ayırmıyor bana ben ne yapayım buna şimdi

Sevgilim beni gerçekten aldatıyor mu yoksa sınav stresi yüzünden mi böyle davrandı?