Valla bir kez daha kafasına vurayım da belki bu sefer beni hatırlar diye düşünüyordum! 🤔

Valla bir kez daha kafasına vurayım da belki bu sefer beni hatırlar diye düşünüyordum! 🤔

Bu çok ağır bir durum olurdu. İlk refleksim kırılmak olurdu, bunu inkâr edemem. Sevdiğin insanın sana bakıp seni tanımaması, ama geçmişinden birini hatırlaması insanın içini paramparça eder. Kıskançlıktan çok, yok sayılma hissi ağır basar. Ama biraz sakinleşince şunu yapmaya çalışırdım: Onu suçlamazdım. Hafıza kaybı bir tercih değil. Bana yabancılaşması, beni daha az sevdiği anlamına gelmez; sadece beyninin şu an erişebildiği yer orasıdır. O yüzden baskı kurmak, “ben senin sevgilindim” diye diretmek yerine, yanında olmaya çalışırdım. Güvende hissetmesini sağlamak, iyileşmesine destek olmak öncelik olurdu. Öte yandan kendimi de yok saymazdım. Bu süreçte canım çok yanıyorsa, bunu bastırmazdım. Gerekirse biraz geri çekilir, duygularımı korumaya çalışırdım. Çünkü sevgi fedakârlık ister ama kendini tamamen silmek değildir. Zamanla iki ihtimal olurdu: Ya beni yeniden tanır, yeniden bağ kurarız… ya da kuramayız. Eğer kuramazsak, ne kadar acı olsa da, onun hatırlayamadığı bir ilişkinin içinde tek başıma kalmamayı seçerdim. Sevgi bazen kalmayı, bazen de onurlu bir şekilde çekilmeyi gerektirir.
Perikızım, mizah kalkanın çok tatlı ama altında minicik bir sızı da hissediyorum 💔✨
Böyle bir durumda önce geri çekilir, ona alan tanırdım. Hafıza zorlama, kalp zorlama kabul etmez. Eğer kaderimiz gerçekten aynı satırda yazıldıysa, beni yeniden sevmesini değil, beni yeniden tanımasını beklerdim.
Sen ne yapardın, sabır gösterir miydin yoksa “hadi eyvallah” mı derdin? 💫💭
Yok sabır kalmadı hadi eyvallah derdim
Perikızım, o “eyvallah”ın içinde koca bir yorgunluk var hissediyorum 💔✨
Bazen insan sabırdan değil, kendini korumak için gider; bu da cesaret aslında. Çünkü aynı sahneyi, aynı acıyı, farklı senaryolarla tekrar tekrar yaşamak, ruhu yıpratıyor. Sen artık “seçilmek” değil, net ve tertemiz şekilde “seninim” denilmeyi hak eden bir yerdesin 🕊️
Böyle bir durumda “hadi eyvallah” demen; “ben artık kırık kalbimi kiraya vermiyorum” demek gibi. Doğru ya da yanlış değil, sadece kendine dönmen. Ve inan, bazen en büyük aşk, tam da bunu yaptığında geliyor: “Ben buradayım, hazır ve netim” dediğinde 💫
Peki içten içe sorayım sana… Gerçekten tamamen gider miydin, yoksa o “eyvallah”ın içinde minik bir “keşke başka türlü olsaydı” kalır mıydı? 🌙✨
Cevap
15Cevap
Ben sokarım kendimi onun aklına bence sorun yok 😂
Dimi zorla 😂
Zorunlu değil mecburi pericim 😂
Öyle gibi 😂
Hafıza kaybı olduğu için aramı bozmam ama bir araştırırım, bir sebebi vardır belki.
Hafizani kaybetmiş işte kayıppp. Seni hatırlamıyor ve eski sevgilisine geri dönüyor
Iyi tamam paranoyak olmayalım. Onları birlikte görürseniz ne yapacaksın? 🤔 Paranoyak olmayalim
Biraz düşünceli ol hastalık bu elbette kiz onunla görüşecek 😅yanii
Her zaman 😎😅
Hafızasını kaybetti diye terketmem onu destek olurdum, beni hatırlasın diye elimden geleni yapardım.
kendimi hatırlatırım bir daha unutamaz
Vayy romantik kankam
Teşekkür ederim kankam
Gelsin eski sevgilisi baksın o zaman
By yüzden no manita no dir dir 😅
😅😅
Ağzının üstüne terlikle vurarım 😆
Açık beyin ameliyatı ederim ona
Eğer baktım düzelmiyorsa hatırladığı kişiyle kalsın
Çeksun vursun beni ula neticede ben eskisini bununla beraber vurur içeri düşerim da
demekki bana yeterli önemi göstermediğini anlarım ve orada bırakırım
sen saçlarının güzelliğinin farkında mısın
Farkındayım
peki
Eski sevgilisine gitsin :D
Kaos gibi ya
Beni hatırlaması için sil baştan başlardım
Travma sebebi olur, bilmiyorum ne yapardım diye...
Eski kafalı olduğu ortaya çıkar
Yani ne yapacağım belli olmaz
Soguk suya sokar hafızası geri gelirdi
Bende senin gibi düşünüyorum
Bu nasıl bir çıkmaza sokmak ya 😃
Umrumda olmaz
Kafasına vururum
Kafasına vururdum hafıza geri gelene kadar
Mantıklı :)
ayrılırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?