3 aydır ciddi görünen sevgilimin arabada tacizkar davranıp sonra aniden ayrılması ne anlama geliyor?

3 aydır konuştuğum sadece 5 -6 kez görüştüğüm sevgilimle arabada otururken bir anda dudağımı çenemi okşamaya başladı kafamı çektim ama devam etti sonra yanağımı öptü defalarca seri bir şekilde kafamı çekmeye çalıştım ama daha da bastırdı diğer eliyle öbür yanağımdan tutuyordu öpmeye devam etti sonra öpmeye doymadım seni dedi sonra kalbim hızlandı çok istiyorum dudağından öpeyim mi dedi hayır dedim çok ısrar etti ama izin vermedim sonra ben küçükken annemin parmağını emmeden uyumazmışım diyip benim parmağımı emmeye çalıştı filan yani rahatsiz edici dakikalar yaşadım ama bu insan benimle ciddi bir yolda ilerliyordu ailesine anlatmıştı kuzenleriyle tanıştırdı arabadaki hareketleri rahatsız ediciyci benim için bu buluşmadan sonra hatta birkaç gün boyunca benimle telefonda iletişimini sürdürmeye devam etti flört diliyle konuştu evlilikten bahsetti vs. Fakat bir sabah arayıp bir anda sen beni aramıyosun ilgisizsin diyip bir anda uzaklaştı benden sabah günaydınlaşmıştık öğlen 1.30 gibi beni arayıp patladı daha gün bitmemişti aricaktim onu ama inanmadı beni suçlayarak ayrıldı. Size sorum bu insanın amacı ne sizce? Ben şok oldum ve hiçbir şey anlamadım. Madem ilgisizim 3 aydır aklın nerdeydi şimdi mi olay yaptın bunu ve yakınlaşmaya çalışıp sonrasında bir anda ilişkiyi bitirmesi şok edici.

3 aydır ciddi görünen sevgilimin arabada tacizkar davranıp sonra aniden ayrılması ne anlama geliyor?