Sevgilim dışarı çıkmak istemiyor, ben nefes almak istiyorum bu durumda ne yapmalıyım?

Bugün dışarda kahvaltı yapalım dedim 6 gündür çalışıyorum ve çok zor bir hafta geçirdim yağmur yağıyor nasıl olacak falan dedi neyse sonra ben 12:30 gibi uyandım ne yapıyorsun dedim bu özel güvenlik işi yapıyor ekstra başka işte yapıyor dışarı çıkıyoruz ya mesela hep telefon da kafası bu işi yapıyor bazen sistem çalışmıyor cıldırıyır vs dışarı çıktığından birsey anlamıyorum bugün de kız kardeşinin doğum günü bende hediye aldım kardeşine günler öncesinden beraber kutlarız demiştik şimdi diyor ki gel bize kutlayalım diyor tamam dedim tamam dedim ama gerçekten çok cok bunaldugın bir hafta geçirdim evde içim sıkılıyor bunalıyorum oda dışarı çıkmak istemiyor anlıyorum sinemaya falan gideriz diyur böyle dışarda nefes alacağım biryer diyorum tamam ya diyor iyi ben uyucam dedim sen uyu ben çıkarım o zaman dedi bende tamam dedim bu durum da ne yapmalıyım?

Sevgilim dışarı çıkmak istemiyor, ben nefes almak istiyorum bu durumda ne yapmalıyım?