Esimin universite sevgilisi oldugunu yillar sonra ogrenince ne yapmaliyim, ustune bir de kari koca gibi geziyorlardi dedikodusunu arastirmali miyim?

Merhaba. Yaklaşık 10 yıllık bir evliliğim var. Bundan 2 ay önce karım üniversitede bir sevgilisi olduğunu ve yaklaşık 2 yıl sürdüğünü ağzından kaçırdı. Ben ilk tanışırken ve evliyken de defalarca ona hiç sevgilisinin olup olmadığını sordum bana her defasında tekliflerin geldiğimi ancak kabul etmediğini söyledi hep aynı cevaplar. Şimdi bunu öğrenince ben şok oldum ve sürekli aklımda deli sorular neden söylemedi gibisinden. Kendisine soruyorum neden söylemedin diye gerek duymadığını söylüyor. Geçen hafta karımın sevmediği ve pek anlamadığım şu an aynı iş yerinde de çalışıyorlar birlikte bir üniversite arkadaşı Bundan 4 yıl önce falan eşim için dedikodu yapmış onun zaten üniversitede ki sevgilisiyle "Karı koca gibi geziyorlardı "lafını duydum sizce ciddiye alıp araştırayım mı yoksa lafı söyleyen kötü niyetli deyip hiç eşelemeyeyim mi. Lütfen bana akıl verin

Esimin universite sevgilisi oldugunu yillar sonra ogrenince ne yapmaliyim, ustune bir de kari koca gibi geziyorlardi dedikodusunu arastirmali miyim?