Sevgilinizin toplu taşımada yersiz kıskançlık krizleri sizi de mahcup eder mi 😬?

Bugun metrodayım. Ayakta iki durak gittim kimseyede bakmıyorum etrafı farketmemişim bile.. neyse oturacak yer boşaldı haliyle gecip oturdum. Anında olay başladı. Yanımda bi erkek oturmus onun yanındada kız arkadası var yaşlar tahminen 20-22 . kapalı bi kız tipide hic güzel degil. Anında ayaga kalktı oglana gözlerini fırlsttı ve hadi ordan kalk yer degiştirecek. Böyle emrivski medeniyyetten uzak bi kro şekilde. Ne olfugunu anlamaya çslışıyorum etraftakilere falan baktım şaşkınlıkla. Herkes dudak altı kinayeyle gelmeye başda. Aboouu bu kız küplere bindimi herkese saldırıyor size ne oluyor ne gülüyorsunuz. Namehrem o tabiki omuz omuza degecrk diyor.. bende kalktım karşıya gectim bir bey yer verdi saygıyla. siz o cocugun yüzünü görecektiniz yer yarılsada orada yere girsem der gibi. Gittigim son 3 durakta o genc kafasını utancdan telefondan kaldırmadı. Kızda yaptıgından pişman gibi tedirgin bi şekilde yolculuk devAm etti. Ben hic lafla tepki vermedimgelüp gectim zaten. Ama cok utanc vericiydi çift adına

Sevgilinizin toplu taşımada yersiz kıskançlık krizleri sizi de mahcup eder mi 😬?