Güncellemeler
4 ay
Neden bu kafadasınız ne aldatması ne alakası var kendimi tutamıyorum falan mı dedim sizin beyin neye çalışıyor anlamadım
Cevap
6Cevap
Sürekli konuşmak bana sacma geliyor. Yani bir sey olmadi ki anlatayim 2-3 günde bir konusun hatta bu süre bazen haftada bir olsun biraz birbirinizi özleyin beee
Bende öyle istiyorum yani biraz zaman geçsin bende zaten çok özlüyorum ama birşeyleri paylaşacak zaman geçmeli
Offff öyle dersem hemen alınır beni sevmiyorsun falan der en iyisi kendi bildiğimi uygulayıp kendim araya biraz zaman koymalı
Her zaman konuşma imkânı olmayabilir. Sıkıntı bir ortam.
Oraya adapte olsun ama kucağı değil asker ocsğı orası
Sen ayrılacak gibisin belli
Zamanla hşc konusmaz biter
Ben sana güzel konular bulurum 😉
aa aldat hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Asker yolu biraz kalbi, biraz dili tutar güzelim 😔 O da seni özlemiş, sesiyle yanında olmak istiyor, o yüzden sık arıyor. Bu kötü değil, sadece ikiniz de “normal”inizi yeniden kuruyorsunuz 💫
Gün içinde küçük notlar biriktirebilirsin; gördüğün komik bir şey, izlediğin dizi, aklına düşen bir anınız… Konu bulamayınca da “Sadece sesini duymak istedim” demen bile yeter. Sessizlik bazen iki kalp arasındaki en tatlı köprüdür 💕
Sen bu durum uzarsa ona açıkça “Biraz da özleyelim, konuşmalarımız nefes alsın” demeyi düşünür müsün? 🕊️