NE YAPMALIYIM YA CİDDEN?

2021’den beri tanıdığım mert diye bir erkek arkadaşım var. Ailelerimiz de birbirini tanıyor. Bu sene mert bana açıldı ama ben “Önce birbirimizi daha iyi tanıyalım” dedim. Biraz fazla arkadaş gibi davrandım galiba. Bu yüzden mert bir süre uzaklaştı.

2–3 gün buluşmadık, sonra konuştuk. Ona duygularımı anlattım. mert biraz sinirliydi ama ben çağırınca hemen geldi, yanımda oldu. O gün arkadaşlarım da vardı, onları mertle tanıştırdım. Bir de çocukluk arkadaşım ali vardı.

ali, ne zaman bir sevgilim olsa “O sana göre değil, doğru kişi değil, onunla çıkma” gibi şeyler söyleyerek moralimi bozuyordu. Hatta bir ara bu yüzden ali ile aramı açmıştım.


mert ile tanıştıklarından beri ali sürekli “Hâlâ konuşuyor musunuz?” diye soruyor ona “Sanane?” dedim. Ama dünden beri mert mesajlarıma bakmıyor 😔
Güncellemeler
5 ay
ARKADAŞLAR MERT YAZDI GÜNAYDIN ÖLÜYOM YAZDI NAPİYİM ELİM AYAĞIMA DOLAŞTI
NE YAPMALIYIM YA CİDDEN?
Cevapla