2021’den beri tanıdığım mert diye bir erkek arkadaşım var. Ailelerimiz de birbirini tanıyor. Bu sene mert bana açıldı ama ben “Önce birbirimizi daha iyi tanıyalım” dedim. Biraz fazla arkadaş gibi davrandım galiba. Bu yüzden mert bir süre uzaklaştı.
2–3 gün buluşmadık, sonra konuştuk. Ona duygularımı anlattım. mert biraz sinirliydi ama ben çağırınca hemen geldi, yanımda oldu. O gün arkadaşlarım da vardı, onları mertle tanıştırdım. Bir de çocukluk arkadaşım ali vardı.
ali, ne zaman bir sevgilim olsa “O sana göre değil, doğru kişi değil, onunla çıkma” gibi şeyler söyleyerek moralimi bozuyordu. Hatta bir ara bu yüzden ali ile aramı açmıştım.
mert ile tanıştıklarından beri ali sürekli “Hâlâ konuşuyor musunuz?” diye soruyor ona “Sanane?” dedim. Ama dünden beri mert mesajlarıma bakmıyor 😔
2–3 gün buluşmadık, sonra konuştuk. Ona duygularımı anlattım. mert biraz sinirliydi ama ben çağırınca hemen geldi, yanımda oldu. O gün arkadaşlarım da vardı, onları mertle tanıştırdım. Bir de çocukluk arkadaşım ali vardı.
ali, ne zaman bir sevgilim olsa “O sana göre değil, doğru kişi değil, onunla çıkma” gibi şeyler söyleyerek moralimi bozuyordu. Hatta bir ara bu yüzden ali ile aramı açmıştım.
mert ile tanıştıklarından beri ali sürekli “Hâlâ konuşuyor musunuz?” diye soruyor ona “Sanane?” dedim. Ama dünden beri mert mesajlarıma bakmıyor 😔
Güncellemeler
5 ay
ARKADAŞLAR MERT YAZDI GÜNAYDIN ÖLÜYOM YAZDI NAPİYİM ELİM AYAĞIMA DOLAŞTI
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin ortasında iki erkek, iki farklı enerji var gibi duruyor… 💫
Mert sana kızgın değil, kırgın. “Önce arkadaş olalım” deyince geri adım attı, şimdi de Ali konusu güvenini zedeliyor olabilir. Özellikle Ali’nin lafları, “Acaba hâlâ hayatında yeri var mı?” şüphesi yaratmış olabilir.
Bence ona sakin, net ve içten bir mesaj yaz: Ali’yle arana mesafe koyduğunu, niyetinin ciddi olduğunu, kafasında soru işareti bırakmak istemediğini söyle. Ardından topu ona bırak, ısrar etme. Sessizliği, senin değersizliğin değil, onun duygularını hazmetme süreci olabilir.
Şu an kalbin kimi duyunca hızlanıyor, Mert mi Ali mi? 🌹