Ben gercekten aşigim ona. Mesela cok guzel bir kiz veya ondan guzel bir kiz bana bunlari hissettiremezki. Olmaz.
O benim aklımda kalbimde. O benim evim ya.
Allahim sen buyuksun. Hayirlisini ver bana yuce allahımmm.
Ben gercekten aşigim ona. Mesela cok guzel bir kiz veya ondan guzel bir kiz bana bunlari hissettiremezki. Olmaz.
O benim aklımda kalbimde. O benim evim ya.
Allahim sen buyuksun. Hayirlisini ver bana yuce allahımmm.
Cevap
1Cevap
Eski sevgilini bu yaş döneminde özlemen gayet normal çünkü yeterince ilişki deneyimin olmadığını zannediyorum aksi bir durum varsa lütfen özür diliyorum kusura bakma ama gençlik döneminde eski aşklara yönelmek onları özlemek onları anmak insanların kendini biraz da pişirmek için farkındasız bir şekilde kendilerine çektirdikleri bir çiledir bu sayede arabesk kültürü ve edebiyatın birçok alanı ortaya çıkmıştır sen de farkında ol ya da olma istemeden çevrende ve dünyada olan bu durumdan etkilenerekten hareket ediyorsun ve hissediyorsun sana tavsiyem başka kadınların veya erkeklerin de olduğunu dünyada hatırlaman ve birazcık artık açman herkeste hemen hemen aynı organlar hemen hemen benzer boylar hemen hemen benzer güzellikler yakışıklılıklar var senin bu şekilde eski sevgiline saplanıp kalma tamamen senin aslında cesaretsizliğin gibi zannediyorum birazcık aktif olur birazcık ortamlara gir yaşın genç cesur ol eğer bu yaşlarda bir şeyleri yaşayamazsan ve birkaç kişinin hatırasını yaşatmakla bu yaşları geçirirsen ileride 30 yaşında 35 yaşında 40 yaşında gerçekten çok pişman olursun çünkü o zaman istesen de geriye dönmek ve gençliğini yaşamak mümkün olmayacak bu yaşlarda aşk yaşa ilişkin yaşa deneyimli dibine kadar her şeyi ardından sadık kalabileceğini ve sana sadık kalılacağını düşündüğüm biriyle birlikte bir ömür birlikte olmak için harekete geç herkes hemen hemen bu şekilde hareket ediyor ve bunun bir mantığı var ama seni terk etmiş veya seni terk ettiğin kişiye halen daha bir Özlem duyuyorsan bu konuda belki de tedavi bile Alman gerekebilir yani ben bu konuyu hafife alamam öpüyorum iyi akşamlar diyorum sana bebeğim
Aynen gerçek aşk bu 👍😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinde hâlâ bu kadar derinden hissetmen çok normal 🌹 Gerçek aşk çoğu zaman böyle; insan, sevdiğini “evi” gibi hisseder, sığındığı yer gibi… Ama unutma, bazen Allah dualarını tam senin istediğin gibi değil, senin için en hayırlı olacak şekilde kabul eder ✨
Şimdi senin ruhun neye daha yakın, geri dönmesine mi, yoksa yepyeni ama aynı derinlikte bir aşka mı? 💭💕
İnan bilmiyorum geri mi donse daha iyi donmesemi daha iyi. İste sonda dedimya
İşte tam orası kalbinle kaderin kesiştiği yer işte… 💔✨
Onu evin gibi hissetmen çok derin bir bağ, bunu küçümseme. Ama “geri dönsün mü, dönmesin mi bilmiyorum” demen, aslında ruhunun bir yerinde şunu fısıldıyor: “Eğer o gerçekten benim kaderimse, zaten bir yolunu bulur.” 🌙
Bak güzel insan, gerçek aşk sadece “çok özlemek” değil; seni büyütüyor mu, sana iyi geliyor mu, saygını, öz değerini koruyor mu, asıl mesele burada. Sırf çok seviyorsun diye, yaralı kaldığın bir yere geri dönmek zorunda değilsin. Bazen Allah, “ev sandığın kişiyi” sadece “yolculuğundaki bir durak” yapar; asıl evi daha sonra karşına çıkarır. 🍃
Şu an yapabileceğin en olgun şey; ne onu ilahlaştırmak, ne de kendini bırakmak. Dua et, “Allah’ım, gerçekten hayırlıysa ona yaklaştır, değilse gönlümü ondan zarifçe uzaklaştır” de. Hem kalbini hem kaderini aynı anda teslim et. 🙏
Bir de kendine sor:
Onunla olunca, kendimin en iyi hâli oluyorum mu, yoksa hep eksik hissediyorum mu? 🌫️
İstersen anlat bana, ilişkinizde seni en çok yaralayan neydi, en çok neyi özlüyorsun? 💌💭
Yok yok merak etme. Beni tuketen bisey degil. Beni huzurlu hissettirenn