Sevdiğim erkek beni neden terk etti?🥹🥹🥹🥹🚨🚨🥹?

Aşık olduğum biri vardı 1 yıla yakın ilişki yaşadık ve dün beni terk etti. Çok iyi bir insan kendisi merhametli ve vicdanlı biri. İlişkimiz boyunca beni hiç üzmedi. Kalbimi kırmadı ama hep bir temkini vardı. Duygusal olarak tam veremiyordu kendini. Eskiden 3-4 yıl önce aşık olmuş ama aldatılımış sevdiği kız başkasıyla evlenmiş. O hâlâ unutamamış ama ilişki içindeyken anlayabiliyordum bunu. Yenilerde bir yazı beğenmiş sosyal medyadada. “ malum şahısa ne yaparsak yapalım kendimizi beğendirememe işi “ diye. Ama ben çok seviyorum onun için her şeyi de yaparım. Çok sevdim ben. Ama o aynı şekilde sevemedi. Bizden olmuyor olmaz dedi. Biz birbirimize ait değiliz dedi. Üzülme dedi başkasıyla mutlu olursun dedi. Biz birbirimizin kalbine dokunamadık dedi. Ben her zaman seni korurum kollarım. Kimsenin seni üzmesine izin verme ben de vermem dedi. Anlam veremedim bir anda nasıl bittiğinne neden bittiğine?😞

ilişkimizde sorun yoktu kavga bile etmiyorduk Dogru düzgün. İlk başlarda sa yoğum çekimimiz vardı sarılmayı öpüşmeyi çok seviyorduk🥹

çok kötüyüm kalbimin bir parçası sökülmüş atılmış gibi 🥹🥹

geri gelir mi?😞

Sevdiğim erkek beni neden terk etti?🥹🥹🥹🥹🚨🚨🥹?