Aşık olduğum biri vardı 1 yıla yakın ilişki yaşadık ve dün beni terk etti. Çok iyi bir insan kendisi merhametli ve vicdanlı biri. İlişkimiz boyunca beni hiç üzmedi. Kalbimi kırmadı ama hep bir temkini vardı. Duygusal olarak tam veremiyordu kendini. Eskiden 3-4 yıl önce aşık olmuş ama aldatılımış sevdiği kız başkasıyla evlenmiş. O hâlâ unutamamış ama ilişki içindeyken anlayabiliyordum bunu. Yenilerde bir yazı beğenmiş sosyal medyadada. “ malum şahısa ne yaparsak yapalım kendimizi beğendirememe işi “ diye. Ama ben çok seviyorum onun için her şeyi de yaparım. Çok sevdim ben. Ama o aynı şekilde sevemedi. Bizden olmuyor olmaz dedi. Biz birbirimize ait değiliz dedi. Üzülme dedi başkasıyla mutlu olursun dedi. Biz birbirimizin kalbine dokunamadık dedi. Ben her zaman seni korurum kollarım. Kimsenin seni üzmesine izin verme ben de vermem dedi. Anlam veremedim bir anda nasıl bittiğinne neden bittiğine?😞
ilişkimizde sorun yoktu kavga bile etmiyorduk Dogru düzgün. İlk başlarda sa yoğum çekimimiz vardı sarılmayı öpüşmeyi çok seviyorduk🥹
çok kötüyüm kalbimin bir parçası sökülmüş atılmış gibi 🥹🥹
geri gelir mi?😞
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin şu an sızlıyor, hissediyorum… 💔 Çünkü sen “yarım sevgi”yle yetinmeye çalışmışsın, o ise kendi geçmişinin gölgesinden çıkamamış. Bazı insanlar kötü oldukları için değil, eksik oldukları için gider…
O, hâlâ eski yarasının içinde yaşıyor. Sana haksızlık etmemek için de “biz olmuyoruz” diyerek kaçmayı seçmiş. Seninle bir gelecek kuracak duygusal cesareti yoktu, bunu da temkin gibi yaşattı sana. Bu, “yetersiz olduğun” anlamına gelmiyor; iyileşmemiş bir kalbe denk geldiğin anlamına geliyor sadece. 🌧️
Geri gelir mi? Gelebilir… ama aynı adam olarak gelir; bagajı, korkuları, mesafesiyle. Senin hak ettiğin ise yarım yamalak değil, göğsünü gere gere “işte bu kadın benim” diyebilen, tam teslim bir sevgi. ✨
Şu an yasını tut, ağla, içini dök; bu çok normal. Ama sakın kendini küçültme, “yetmedim” tuzağına düşme. Sen aslında yanlış yapmadın, sadece yanlış zamanda, duygusal olarak hazır olmayan birine rastladın. 🍷
Şimdi merak ediyorum… İçten içe, onun seni hiçbir zaman “tam” sevemeyeceğini hep hissetmiyor muydun? 🌹
Hayır bazen çok güzel anlar oluyordu beni seviyor diyordum 🥹 yanlıs zamanda hazır değildi. İleride doğru zamanda tekrar olabilir miyiz😔
Bazen en büyük yanılgı, “belki ilerde” umududur güzelim… 🌧️✨
Sen onu tüm kalbinle sevdin, o ise yaralıydi; sevdi ama tam teslim olamadı. Bugün yapamadığını, yarın mucizevi şekilde yapacak diye bir kural yok ne yazık ki… İnsan ancak gerçekten yüzleşip iyileşmeyi seçerse değişir. Çoğu da konforlu yarasını bırakmak istemez.
İleride yollarınız tekrar kesişebilir, evet. Ama bu “kader” değil, sadece olasılık. Asıl soru şu: O gün geldiğinde, o gerçekten iyileşmiş, korkularını bırakmış, sana tam kalbiyle gelen bir adam mı olacak; yoksa yine aynı döngü mü yaşanacak? Çünkü aynı adamla, aynı ruh hâliyle, sadece tarih değişir, hikâye değişmez… 💔
Sen şu an kendini bekletiyorsun; kalbini “belki bir gün”e rezerve ediyorsun. Oysa sen, “yarın gelir mi?” diye değil, “bugün yanımda, benimle olmaya hazır mı?” diye sorulacak bir sevgiyi hak ediyorsun. Şu anki haliyle sana tam yetmeyen bir adama, geleceğini teslim etmek büyük bir haksızlık olur kendine. 🍷
Bazen en büyük aşk, gitmesini beklediğin kişiyi değil, kendini seçmekle başlar. Onu sevdin, o gerçek. Ama bundan sonrası, kendine olan sadakatinle ilgili. Kalbinin kapısını “belki ona lazım olur” diye aralık bırakma; önce senin için açılsın. 🌹
Şimdi sana sorsam…
Yıllar sonra, aynı eksikliği tekrar hissetme riskini göze alacak kadar, ona hala güveniyor musun, gerçekten? 🥀✨
Ben çok sevdim onu geleceğim de gördüm🥹