Sevgililer Günü Hediye alanlar resim paylaşabilir mi? İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Moralimiz yerine gelir belki..sevgililer gününüz kutlu olsun.. Hediye alanlar resim paylaşabilir mi? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. almadım 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Hediye alan yok hediye alacak bir sevgülüü bulamadım 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
haroli Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Evet bize de fikir olur hem erkeğe ne alınır bilmiyorum 😅 1 1 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Yani dimi hemde tavsiye olmuş olur 😀 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 394 cevap paylaştı. Ben kendi kendime hediye aldm 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Olmaz , nazar değer 🤪🤪 1 2 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl At at nazar bizede degsin Yorumla flaneurx 1 yıl Size?😄 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl hiç bir 💩💩💩 alan yok 1 1 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Kızım bu özel günde niye sıçıyon ortaya😀 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Almadım 😅 1 2 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Enişte akşama bi kilo tatlıyla gelir 😀 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Yok aldı zaten geçti o 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
almadım
Hediye alan yok hediye alacak bir sevgülüü bulamadım 🤣🤣🤣
Evet bize de fikir olur hem erkeğe ne alınır bilmiyorum 😅
Yani dimi hemde tavsiye olmuş olur 😀
Ben kendi kendime hediye aldm
Olmaz , nazar değer 🤪🤪
At at nazar bizede degsin
Size?😄
hiç bir 💩💩💩 alan yok