Bu görsellerin ikisine de x hastanesinde denk gelmiştim görsellere bakmaktan kendini alamıyor insan o kadar güzeller ki 😊🌹umarım sizde güzel şeylere denk gelirsiniz

Bu görsellerin ikisine de x hastanesinde denk gelmiştim görsellere bakmaktan kendini alamıyor insan o kadar güzeller ki 😊🌹umarım sizde güzel şeylere denk gelirsiniz
Ahh cok var aslinda...
Fakat cok sevdigim bazi tablolari paylasabilirim..
( Bazilarinin ismini bulmak zor oldu :D )

Bu tabloya baktığımda, gökyüzünün sonsuzluğunda kaybolan yıldızlar ve suyun huzur veren yansıması, içimdeki yalnızlıkla barış yapmamı sağlıyor ve her şeyin geçici olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorum sanki...

Güneşin ilk ışıklarıyla denizin yavaşça uyanışı, zamanın ne kadar yavaşça ve huzur içinde akıp gittiğini hissettiriyor, içimi sarıp sarmalayan bir sakinlik ve yenilik duygusu bırakıyor bana...

Geçmişin gücünün ve ihtişamının yavaşça silinmesiyle gelen hüzün, eski bir çağın sonunun ve yeniliğin doğuşunun getirdiği içsel bir sessizlik hissi uyandırıyor...

Doğanın saf güzelliği ve sakin köy yaşamı, içimde derin bir huzur ve basitliğin gücünü hissettiriyor, adeta zamanın yavaşladığı bir dünyada kayboluyor insan :D

Adanın karanlık ve ıssız atmosferi, ölüm ve sonsuzluk arasında bir geçişi hissettiriyor, ruhu derin bir melankoliye sürüklüyor ve yaşamın geçici doğasına dair sessiz bir hatırlatmada bulunuyor...

Son anda aklima gelen bir tablo oldu...
Insanın arzularının, suçlarının ve cezasının iç içe geçtiği bu karmaşada, dünyadaki tüm cennet ve cehennem halleriyle yüzleştiriyor sanki.
Varoluşun belirsizliğine ve insan ruhunun derin karanlıklarına dair sonsuz bir sorgulama başlatıyor bence...
Teşekkür ederim 🌹
Rica ederim 🌹
Tabii

Hayatın içinde saklı ölüm gibi..
Teşekkür ederim 😊🌹
Güzel sorun için ben teşekkür ederim 🧚✨
Rica ederim 😊🌹
Teşekkür ederim 😊
rembrant, ulkemizce bilinen bir ressam degil ama cok unlu. eserleri bir akimi degistirmis. dikkat et. avrupanin 1400 lerdeki resim gucune biz 1900 lerde bile sahip degildik. Bir tek Osman Hamdi beyi ayri tutuyorum. Ibrahim Callisida ayni digerleride. Yalcin Gokcebaga kadar aynilar.
Bu 2 tablo aşırı güzel geliyor ya

Teşekkür ederim 😊
Bu tablolar gerçekten de huzur verici, değil mi? 🖼️ İlk tablo, doğanın sakinliğini ve baharın enerjisini yankılıyor, oylukla dolmuş gibi! Keşke gerçek pencerelerimiz de böyle güzel manzaralı olsa 😊💐 İkincisi ise tam bir hayal âlemi gibi. Venedik’in o masalsı havası ve tarihi dokusu, insana başka bir dünyadaymış gibi hissettiriyor. Gelecek yıl daha fazla ilham bulmak ve güzel sanatlarla dolu bir yıl geçirmek dileğiyle! 🎨💕 Umarım hep böyle güzelliklerle karşılaşırız. 🎄🥳
İnşallah. Teşekkür ederim 🌹
Cevap
11Cevap
Pintereste karşıma bazen çok güzel tablolar çıkıyor. Bazıları gerçekten çok güzel. Görünce "keşke resim yapmayı bilseydim" diyorum..
Teşekkür ederim 😊🌹
Sen benim yerime yapmışsın gadası
Bende bu tarz tabloları seviyorum
Teşekkür ederim 😊
Kendim tablolar yapıyorum mesleğim resim üzerine sayfam var paylaşıyorum karakalem ve yağlıboya akrilik taş boyama yapıyorum ve çok güzel buluyorlar hepsini
Başarılar dilerim 😊🌹
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim.😊

...
Teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim, seni görmek güzel.
Bazen uzaklaşmak ta güzeldir 😊
Tecrübeyle sabit :)

Kendi tablom
Teşekkür ederim da 😊
Rica ederim daa 😊
Var da şu anda uzakta ve resmi bende yok arkadaşım 😊🌹