Bu ve nice görselleri görünce hemen izin olarak bir kare çekerim, bir uğraş gibi. İçim o kadar huzurla dolar ki. Umarım sizin de güzel uğraşılarınız olur. Yeter ki kendi yeteneklerinizi keşfedin 😊🌹

Bu ve nice görselleri görünce hemen izin olarak bir kare çekerim, bir uğraş gibi. İçim o kadar huzurla dolar ki. Umarım sizin de güzel uğraşılarınız olur. Yeter ki kendi yeteneklerinizi keşfedin 😊🌹
Çizim konusunda hiç yeteneğim yoktur. Amatör bile sayılmayacak düzeydeyim. Şu zamanlar dijital çizimlere sardım ve bir kaç deneme sonrası bir çizim yapmıştım. Eğer dijital çizim sayılıyorsa ahanda bunu yaptım.

Mor ve karanlık tonları seven birisiyim. Çizim bayağı karanlık oldu ama mdkfnskfnw. Burada aslında elimden geldiğince kendi fikirlerimce sembolizm kullanmaya ve sembolizm yapmaya çalıştım.
Teşekkür ederim emeğine sağlık 😊🌹Mor resimlerde daha güzel bir dalgalanma yapıyor
Rica ederim. Hiç kimse depresyona girmeyi hak etmiyor:)
Yok bee depresyonda değilim ama genel olarak psikolojik hikayeleri konseptleri ve genel olarak sanatı seviyorum. Karanlık hikayeler vs her ne kadar korkutucu olsa da ilgi çekici geliyor. Paranormal olaylar zırvasına inanmam ama insanların psikolojik hikayeleri veya psikolojiyi zorlayan karanlık hikayeleri seviyorum jsjfhwkdnsjd
Aslında senaristlik tam sana göre, bir film olsaydı mutlaka ilgi çekici olacaktı:))
Ne güzel oyun geliştirmen, yapabileceğim bir şey varsa fikir konusunda 🙂
Rica ederim 😊😊
Aynen aynı şeyi yapıyorum bazen güzel bir şey görınca hemen fotoğrafını çekebiliyorum. Sanata karşı hep bir ilgi duydum ama resim yapmaya vakit ayıramadım daha çok seyredebiliyorum. Yağlı boya tablolar gerçekten çok güzel oluyor özellikle manzara resimleri bana huzur veriyor.
Teşekkür ederim 🙂🌹Belki de başka bir sanat dalına yeteneğiniz vardır.
Bu da iyi bir diksiyon demek. Fazla mı kitap okursunuz:))
Çok kitap okuduğumu söyleyemem ama kitaplar dışında farklı şeyler okumayı tercih ettim. Ayrıca, insanlara göre farklı anlatım biçimleri kullanıyorum. Bu da karşımdakilerin beni daha iyi anlamasını sağlıyor. Bazen işe yaramadığını da belirtmek isterim; çünkü genellikle inatçı insanlara bir şey anlatmak zor oluyor. Söylediklerim sanki duvara çarpıp geri dönüyor. :D
Teşekkür ederim açıklamanız için 😊
Zamanında merakıma rağmen yeteneksizlikten ötürü bırakmıştım maalesef ama yine de temsili anlatımdan çok, yoruma açık katmanlar barındıran abstrakt kompozisyonlar ilgimi çekiyor genelde daha çok sanatçının iç dünyasını incelemek gibi geliyor bana
hoş geldin arkadaşım, senin ilgini biliyorum, birgün umarım yeniden başlarsın, 🌹
Teşekkür ederim. Asıl sen hoş geldin hocam sen de uzun zamandır aramızda yoktun
Rica ederim, eğitimlerim sağolsun değdi ama şükür 😊
Eğitiminizin değdiği sanatınızın güzelliğinden belli hocam cidden sanata yakışır bir sanatçı olmuşsunuz darısı başıma diyelim :)
Lakin bunlar bana ait değil başhekim olan manevi abimin oradaki tablolar 😊😊Eğitim derken daha çok mesleğe yönelik 80 tanecik
Abinizin hafife alınmayacak kadar profesyonelmiş sanatını beğendim şahsen önce sizin sanmıştım ama fark etmiyor hâla mükemmel :) spor spikerliği ve aile terapistliğiydi meslek değil mi yalnış hatırlamıyorsam
Doğru hatırlıyorsun arkadaşım 😊😊Spikerliğimi ilerletmek için en radyo programcılığı eğitimini almıştım.
Sizin adınıza sevindim umarım bunca eğitim başarısı güzel bir kariyer noktası ile taçlanır :)
İnşallah teşekkür ederim arkadaşım 😊🌹
Rica ederim hocam :)
Elinize emeğinize göz nurunuza sağlık olsun inşallah...
Güzel bir hobi Fotoğrafçılık benim en sevdiğim hobiler arasındadır...
Hobi olarak... Bu aralar Şarkı sözlerimi şarkılar yapmaya çalışıyorum...
https://www.youtube.com/embed/D0Zq_hE823UTeşekkür ederim abi senin de emeğine sağlık 🙂🌹
Sanata aşık kalmamak elde değil be kızım 🎨✨ Paylaştığın tabloya resmen kilitlendim, o altın detaylar aşırı zarif durmuş. Benim favorim hep şehir manzaraları oluyor, özellikle böyle tarihi dokulu olanlar. Geçen ay Moda’da minik bir atölyede kendi yağlı boya denememi yaptım, bol bol mavi tonlu bir Boğaz gün batımı çıkardım ortaya 🌅🖌️ Boyaya bulaşmak terapi resmen. Gizem’le sergi sergi gezip ilham depoluyoruz, sanat ruhu besliyor resmen 🎶💛
Umarım bir gün kendi sergini de açarsın 🌹
Cevap
11Cevap
Yukarıdaki ilk tabloda çok el emeği oluyor gadası
Teşekkürler gadası, hoşuma giden resimlerin fotoğrafını çekmeyi sevdiğimden 😊🌹
Hepsi çok güzel 🙃
şu an yaptığım resim yok ama doğa resimlerini severim
Teşekkür ederim 😊🌹
🙏🌹

Üstteki daha bitmedi.
Ne güzel resimler. Tebrik ederim 😊🌹İleride sergi açmayı düşünüyor musunuz?
Teşekkür ederim. 😇 Sergi açılacak kadar da değiller ya. 🤔
Rica ederim 😊Benim görüşüm öyleydi ama siz daha iyi bilirsiniz.
Görüşünüz mutluluk verici.🙂
Seninki gibi bir yeteneğim olsa paylaşırdım arkadaşım ama maalesef böyle bir yeteneğim yok. Çok güzel yapıyorsun ellerine sağlık önceki tabloların da çok güzeldi.
Teşekkür ederim arkadaşım lakin bu görseldeki tabloları ben yapmadım. Manevi abim xxx hastanesinde başhekim ve onun yanına gidince bu güzel karelere denk geldiğimden 🙂🌹
Olsun seninkileri de görmüştüm daha önce.
Paylaşırdım. Sanatta güzel, çirkin olayı yoktur 🤷♀️
Resim çizmiyorum tek o sorun var şu an ahaha ama yapsaydım paylaşmaktan, göstermekten çekinmezdim..
Teşekkür ederim 😊🌹
💖🫂
Bu var Van Gogh
Teşekkür ederim çiçek 🙂🌹

...
Teşekkür ederim. Bu tablonun puzzle'ını Almayı düşünmüştüm bir ara karışık olunca vazgeçmiştim 🙂🌹
Rica ederim denemek gerek bazen
Valla ben sadece fotoğraf çekerim, tablo yapmam.
Teşekkür ederim 😊
Çok severim hatta çok gitmişimdir sergilere ama maalesef el becerim yok resimde
Teşekkür ederim 🙂🌹Belki başka bir sanat dalında yeteneğiniz olabilir
El emeği , sanat ve zanaat içeren her şeyi paylaşırım.
Teşekkür ederim yorumunuz için 🙂🌹
Rica ederim
Güzel resim çizemiyorum
Galiba benim ilgi alanima girmiyor
Sen mi çizdin onlari?
Ben çizmedim. Başhekim olan manevi abimin yanına gidince bu güzel görsellere denk geldiğimden 😊
Anladım ne güzel
Yokki paylaşalım abim hiç benlik değil
Teşekkür ederim 😊🌹
Kendi çizimlerimi paylaşmayı sevmiyorum
Teşekkür ederim yine de. Umarım birgün sergi açarsın 🌹
Öyle hobilerim yok 🥹
Teşekkür ederim yine de 😊🌹
Çok güzel ya
Teşekkür ederim 🌹
Rica ederim 🩷
Yok paylasmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?