Sevgililer Günü Sevgilisi olmayanlar bu günü atlayamıyor mu? Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sevgilisi olanlar birbiriyle kutlasın biz de kendimize hediye alalım bari napalım 😞 Sevgilisi olmayanlar bu günü atlayamıyor mu? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. atlarız tabi ki de 0 0 Yorumla
Muhasebeci1adam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl dert etme bu kadar yanlız değilsin, dertleşmek istersen burdayız 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 394 cevap paylaştı. Atlasn bitsn artk 1 2 Yorumla Pembiş_Kelebek 1 yıl Bence de bitsin yaa yeter bu kadar. Dışarıda sürekli birileri öpüşüyor, kiminin elinde çiçek. Kıskandım 😒 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Aynen ya Yorumla
Sadecekvn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Benim hic umrumda değil bugün kafaya takscak bir şey yok bence milletinde sevgiliyle paylaşması garip yani senin sevgilin gösteriş için mi yapıyorsun sevgiliyi mantıksız. 0 0 Yorumla
pastrychefhalit Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Keşke öyle bir buton olsa Abş sağım solum sevgiler şeyi oldu 0 0 Yorumla
marjoo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 14 şubatta evde durmayın hayatınızın aşkı dışarıda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
atlarız tabi ki de
dert etme bu kadar yanlız değilsin, dertleşmek istersen burdayız
Atlasn bitsn artk
Bence de bitsin yaa yeter bu kadar. Dışarıda sürekli birileri öpüşüyor, kiminin elinde çiçek. Kıskandım 😒
Aynen ya
Benim hic umrumda değil bugün kafaya takscak bir şey yok bence milletinde sevgiliyle paylaşması garip yani senin sevgilin gösteriş için mi yapıyorsun sevgiliyi mantıksız.
Aramızda cekilis yapalım ajsh
Keşke öyle bir buton olsa Abş sağım solum sevgiler şeyi oldu
14 şubatta evde durmayın hayatınızın aşkı dışarıda
Biz karşılıklı kutlayalım
Sen okulunu oku küçüğüm boş ver
Maalesef 😂
atlayabilir
Benimde yok rahatım
Senin yokmu 😳
maalesef.