Sevgililer Günü 14’ şubatta sevgilisi olmayanlar burdan seçeceği bir arkadaşına hediye alsın; kime hediye almak istersin? İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 mantıklı 🥸14’ şubatta sevgilisi olmayanlar burdan seçeceği bir arkadaşına hediye alsın; kime hediye almak istersin? 14’ şubatta sevgilisi olmayanlar burdan seçeceği bir arkadaşına hediye alsın; kime hediye almak istersin? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. takip listeme alırdım ben 1 0 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 14 Şubat aşıkların günü öylesine özel bir günde arkadaşıma neden hediye alayım bir şey ima eder gibi. Saçma ve anlamsız bir davranış olur 💅🏻 1 3 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Anlam yüklemezsin olur biter hiç mi karşı cins arkadasına hediye almadın Yorumla Bay__İBNE 1 yıl Aldım ama 14 Şubat 'ta değil tabii ki. Sevgililer gününde hediye alınması mantıklı gelmedi Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Neyse sana mantıklı gelmediyse normal bir günde al sen Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Kimseye hediye alamam zaten sevgilim de yok ama biri bana alırsa hayır demem 😅😅 1 1 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Umarım alırlar.. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Sevgililer Günü konusunda 394 cevap paylaştı. Kuzenlerime aldm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
takip listeme alırdım ben
14 Şubat aşıkların günü öylesine özel bir günde arkadaşıma neden hediye alayım bir şey ima eder gibi. Saçma ve anlamsız bir davranış olur 💅🏻
Anlam yüklemezsin olur biter hiç mi karşı cins arkadasına hediye almadın
Aldım ama 14 Şubat 'ta değil tabii ki. Sevgililer gününde hediye alınması mantıklı gelmedi
Neyse sana mantıklı gelmediyse normal bir günde al sen
Kimseye hediye alamam zaten sevgilim de yok ama biri bana alırsa hayır demem 😅😅
Umarım alırlar..
Kuzenlerime aldm
Kendime 😅