Alışveriş & Hediyeler Bu aralar kime hediye almak isterdin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ailenden birilerine olur, arkadaşlarınıza olur vs. Kime hediye almak isterdiniz? Bu aralar kime hediye almak isterdin? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı. Arkadaş adı altında birisine almak isterdim :/ . <3 <3 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kendime almak isterdim 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bana hediye alan yok o yüzden kendime mi alsam diye düşünmedim değil 😂😂🙄ben kendime alıyorum tamam tamam dfvvc 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Anneme istiyordum onu aldım.Kendime olabilir.😊 1 0 Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sana alsam oyuncak bebek alırım daha ergen olduğun için oynarsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet oynarım Yorumla Cyclaxs +1 yıl Afferim çocuma Yorumla
kinkguy Takip Et Yoda Yaş: 53 +1 yıl Ozel biri yok Şu an . konustugum biri olsa ona alirdim 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Ahahaha size alsam olur mu madam😅😅😇😇 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aaa ne alacaksın 😆😇 Yorumla kafkefsago +1 yıl Emmm meyveli pasta😌😌😌🌼🌼🌼 Yorumla Soran +1 yıl Bakk yyaa 🤤 işini biliyorsun he sen şdhşshdş Yorumla kafkefsago +1 yıl Ahahahha biliriiiizz😌😌😌, ama öncesinde de bı içki köfte de yeriz bence 🤭🤭 Yorumla Soran +1 yıl Sen yapacaksan eğer neden olmasınndıı 😄😇 Yorumla kafkefsago +1 yıl Ben beceremem ki 😕😕, içki köfte ney yav bu arada içli köfte olacaktı o dkdkdkdk. Güzel yapan vardır ya orada 😂😂 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sadece kendime hediye almak isterdim bu aralar 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bu Aralar @Fatma911 Kardeşime Alırım Tabikide 0 1 Yorumla Fatma911 +1 yıl Ne alacaksın 😃 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendime alaym bari 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Arkadaş adı altında birisine almak isterdim :/ . <3 <3
Kendime almak isterdim
Bana hediye alan yok o yüzden kendime mi alsam diye düşünmedim değil 😂😂🙄ben kendime alıyorum tamam tamam dfvvc
Anneme istiyordum onu aldım.
Kendime olabilir.😊
Sana alsam oyuncak bebek alırım daha ergen olduğun için oynarsın
Evet oynarım
Afferim çocuma
Ozel biri yok Şu an . konustugum biri olsa ona alirdim
Ahahaha size alsam olur mu madam😅😅😇😇
Aaa ne alacaksın 😆😇
Emmm meyveli pasta😌😌😌🌼🌼🌼
Bakk yyaa 🤤 işini biliyorsun he sen şdhşshdş
Ahahahha biliriiiizz😌😌😌, ama öncesinde de bı içki köfte de yeriz bence 🤭🤭
Sen yapacaksan eğer neden olmasınndıı 😄😇
Ben beceremem ki 😕😕, içki köfte ney yav bu arada içli köfte olacaktı o dkdkdkdk. Güzel yapan vardır ya orada 😂😂
Sadece kendime hediye almak isterdim bu aralar
tombilik kelaynak zuhal'e
Bu Aralar @Fatma911 Kardeşime Alırım Tabikide
Ne alacaksın 😃
Kimseye :D
Kendime alaym bari
Kendime
Kimseye param yok.
sana bebeğim sana