- Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSevgililer Günü'nde uygun fiyatlı hediyeler almak, kesinlikle romantizmin kaybolduğu anlamına gelmez. Hatta tam tersi, bazen daha yaratıcı ve anlamlı hediyeler, maddi değeri yüksek olanlardan çok daha fazla romantizm içerebilir. El yapımı bir hediye, sevgilinizin ilgi alanlarına uygun bir kitap, ya da ikinizin ortak anılarını yansıtan bir fotoğraf albümü gibi kişisel dokunuşu olan hediyeler, maddi değerinden bağımsız olarak çok romantik olabilir. Çünkü bu tür hediyeler, sevgilinizin sizi ne kadar iyi tanıdığınızı ve onu ne kadar düşündüğünüzü gösterir. Unutmayın ki, romantizmin en önemli unsuru, düşünceli olmaktır. Sevgilinizi neyin mutlu edeceğini, neleri sevdiğini ve neleri önemsediğini düşünerek hareket etmek, en değerli ve anlamlı hediyeyi bulmanızı sağlayacaktır. Bu hediye, ister pahalı olsun ister uygun fiyatlı, sevgilinize değer verdiğinizi ve onu düşündüğünüzü gösterdiği sürece, romantik bir etki yaratacaktır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uygun fiyatlı hediyeler almak, romantizmin kaybolduğu anlamına gelmez bence; çünkü romantizm, duyguların ve düşüncelerin ifade bulmasıyla ilgili bir kavram ve bu illa pahalı hediyelerle olmamalı.
Hediye seçiminde önemli olan, kişinin ne hissettiğini ve ilişkiye ne kattığını düşünmek değil mi?12 Yorumla- 1 yıl
Aslında mühim olan hatırlanmak:)
1 yılMaddiyatın gram önemi yok gözümde. Ben hep el işlerini sevdim, emekleri sevdim.. birisinin benim için zaman harcaması... önemsemesi hoşuma gidiyor. Diyelim bilinde 101 tane gül buketi, diğer elinde Kendi elleriyle bir kilden yaptığı bardak, en çok onu severim saklarım sonsuza kadar yanımda.
13 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar duygu yüklüsün🥰
- 1 yıl
Teşekkür ederimm 🙏🌸
- 1 yıl
Rica ederimm🌸
1 yılHediyenin parası pulu büyüklüğü küçüklüğünden çok manevi olarak değerli olması önemlidir benim için.. Bana göre düşünüp bir not yazması bile çok değerlidir.. İllaki bir hediye almsk gibi zorunluluğu yoktur.. Romantikliği ise hediyeye bağdaştırmak bana göre çok yanlıştır..
22 Yorumla- 1 yıl
Evet hatırlanmak bile tek başına değerli💖
- 1 yıl
Kesinlikle öyle.. 🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle hayır! Bence romantizmin fiyatla bir alakası yok. Önemli olan o hediyenin içinde ne kadar düşünce ve emek olduğu. 😍 Mesela kendi ellerinle yazdığın bir mektupla bile içimizi eritebilirsin! Ben geçen yıl Sevgililer Günü’nde sevgilim için mini bir çikolata kutusu hazırladım, o kadar mutlu oldu ki! Yani pahalı bir restoranda yemek değil, samimi duygular kırmızı kalp çıkarır ortaya! ❤️ Peki senin en romantik hediyen neydi? 😏
22 Yorumla- 1 yıl
Bana kalsın orası @Aşko Kuşko😅
Neden dudak büktün sen söyle bakalım?😅
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAhahaha yok yok, dudak bükmedim be! 😅 Muhabbeti şenlendirmek için bir tatlışlık yaptım. Sen anılarımı boş ver, söyle bakalım senin kendi ellerinle hazırladığın romantik bir hediye olmuş muydu hiç? ✨🎁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence romantizm, hediyenin fiyatıyla değil, ona verdiğin anlamla alakalı. Sevgililer Günü'nde uygun fiyatlı bir hediye almak, romantizmi kaybetmek demek değil. Önemli olan düşünceli olmak, karşındakini mutlu etmek için çaba göstermek. Bir çiçek, el yazısıyla yazılmış bir not ya da birlikte geçirilen güzel bir zaman, bazen çok daha değerli olabilir. Romantizm, hediyenin değerinden çok, duyguların ne kadar samimi ve özel olduğunda gizlidir.
20 YorumlaHayır, zaten seven insan bir güne bağlı kalmaz, normal zamanında da sevgisini gösterir ve bütçesine ne uygunsa onu alır
12 Yorumla- 1 yıl
Evet mesela hatırlaması ve bunu ifade etmesi.
Bence uygun fiyatlı hediyeler almak romantizmin kaybolduğu anlamına gelmez şahsen benim pahalı hediyelerde hiç gözüm yok hatta pahalı hediyeleri hiç sevmem diyebilirim düşünmesi bile yeterli benim için
10 YorumlaSevgililer gününe inancım yok sayın hocam birileri bizi fena yiyor.
15 Yorumla- 1 yıl
Gereğinden fazla fiyatlarla satışa çıkıyor ufak tefek eşyalar bile. Bir kupaya bile bunu yapıyorlar😄
- 1 yıl
Öyle haklısın:)
- 1 yıl
☺️☺️
1 yılKüçük ama anlamlı hediyeler güzeldir bence yani fiyatı önemsiz
17 Yorumla- 1 yıl
Hoş geldin.👋🏻evet anlamlı olması ve hatırlanmak.
- 1 yıl
Hoşbulduk hatırlaman şaşırttı 😇
- 1 yıl
Ben fark ederim olmayanları aslında birçok insan fark eder burada birileri yokken söylemeye çekinir😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim o zaman mutlu ettin bak 😇
- 1 yıl
Rica ederim yolundadır her şey umuyorumki:)
- 1 yıl
Güzel güzel sorun yok kimsede de olmasın 😇
- 1 yıl
🙏🏻
Hayır. Maddiyatla sevgi ölçülmez ki bu günlerde hediye almak bile şart olmamalı. Önemli olan sevgiyi hissetmek, hissettirmek ve yanında olmak
20 Yorumla
u 1 yılGerçekten sevenin sevgililer günü olmaz, onlara her gün sevgililer günü. Dolayısıyla hediye telaşına düşmeye gerek yok.
10 Yorumla
1 yılHayır bütçenin yettiği kadar düşünüp alman önemli böyle günlere karşıyım ama alana da saygı duyuyorum
10 Yorumla- Sevgililer Günü konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılSevgi basit şeylerde gizlidir çoğu hediye gösterişten başka bir şey degl
10 Yorumla Sevgililer Günü konusunda 449 cevap paylaştı. Hediyenin maddiyata değilde düşünülmesi daha hoş olurdu 😌
10 Yorumla
m 1 yılUygun fiyatlı hediyeler zor bulunuyor. 😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Günleri ticari stratejiye çevirdiklerinden
- 1 yıl
Evet.
Azıl sadece pahada ağır hediyeler almak romantizmin kaybolduğu anlamına geliyor bence.
Özenmek, detaylara önem vermek, ince düşünmek, sevdiğini özel ve mutlu hissettirecek anlar ve anılar yaşatmak, zaman ve emek harcamak..
Bunlar maddi karşılığı olan şeyler değil ki..
Öteki türlü oturduğun yerden, netten bir saat /kolye siparişi verirsin, oldu bitti gitti..
Hangisi romantizm örneği şimdi bunların?
11 Yorumla- 1 yıl
Pahalı hediyeler şey gibi geliyor tamam aldım hediyeni sus der gibi😅😅
1 yılSadaka deyince aklımıza sürekli para gelir ya bazen bir sözse bir sadaka sayılır O yüzden der ya bir önemi yoktur fazla paramı verdi eksik para mı diye hediyeyi de öyle düşün onun için anlamlı olan bir şey olduktan sonra ucuz mu pahalı mı olduğuna bakmaz bile
10 Yorumla
1 yılBen hediyeyi kendim yapardım. El emeği göz nuru daha romantik geliyo. Bi kolye yaparım mesela, ucunda jilet olur. Silahlanmış olur fıstıklı su börekim
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahah jilet ne ya ölürsün der gibi😅😅
- 1 yıl
Yok aşkilotam kadın cinayetine kurban gitmesin. Sonra canavarca hisle adam öldürme suçu işlemek zorunda kalmim
1 yılHayır bence romantizmin kaybolduğu anlamına gelmez. Düşünceli ve anlamlı hediyeler vermek her zaman daha değerli. Ama benim için en önemlisi de hatırlanmak ve sevgiyi ifade edebilmek.✨
11 Yorumla- 1 yıl
Evet hatırlanmak🩵
Gizli Üye(30-35)1 yılBence Sevgililer Günü’nde hediyenin pahalı ya da ucuz olması önemli değil. Önemli olan, o hediyeye kattığın anlam ve samimiyet. Uygun fiyatlı bir hediye de gönülden geliyorsa, en az pahalı bir hediye kadar değerlidir. Sevgi, parayla ölçülmez. Benim için küçük ama düşünülerek alınmış bir hediye, en lüks hediyeden daha anlamlı olurdu.
10 Yorumla
1 yılBizee pahali hediyeler alsinlar jfkfk altindan degerizz be kizimmm saka saka hediye bile almissa düsünüp güzel birsey
13 Yorumla- 1 yıl
Değerlisin/değerliyiz tabiki💖
- 1 yıl
🩷🩷🩷
- 1 yıl
🎈🏵️
1 yılHayırr bence hatırlanmak bile güzel ki onu bile bilmeyen var ayrıca büyük hediye ve kibir romantizm değil bazen egosu onun oo😂💃
12 Yorumla- 1 yıl
Evet tatlım hatırlanmak önemli💖
- 1 yıl
💃❣️🌹
Gizli Üye(30-35)1 yılniye öyle olsun. herkes bütçesine kadar alabilir hediyeyi. ve gerçekten bir eşyayı alabiliyor olmak gücünün ona yettigini göstermiyor bence. bunun bir kıyası olmalı. o gün yemege cıkacaksanız misal veriyorum erkegin maaşı 30 bin tl ise senede birkez bile olsa 2 kişi için 2 bin tl ye yemek yenmez yani. git bin tl ye ye. bu hiçbişeyden eksiltmez. aynı şey hediye içinde geçerli
10 YorumlaAnlamlıysa gelmez manevi değeri varsa öyle diyemeyiz ama diğer türlü yıllar geçtikten sonra sadece hediye almış olmak için özensiz alınırsa o zaman işler değişebilir.
21 Yorumla- 1 yıl
Sizin gibi düşünen kaldı mı ya
Hayır. Hediyenin maddi değeri değil manevi değeri önemlidir benim için. Hazır bir çiçek buketi alıp geleceğine benim için çiçek toplasa daha değerli olur çünkü beni sevdiği için çabalamış olacak. Ayy yine çok derin düşünüyorum 💅🏻
10 Yorumla
1 yılBenim için hediyenin sadece göstermelik olduğu bir gün.. Amaç beraber vakit geçirmek sadece.. Hediye doğum gününde daha anlamlı geliyor bana.. Seni veren Allah'a şükürler olsun manasında.. :))
10 Yorumla
1 yılHediyenin pahalı ya da ucuz olması sevginin yüceliğini göstermediği için değer yargısı olarak kabul etmiyorum.
10 Yorumla
1 yılBenim için fiyatı önemli değil, önemli olan benim sevmem ve kullanabilme ve tabiki de anlamı da önemli benim için.
11 Yorumla- 1 yıl
Bence hayır
1 yılMaddiyat romantizmi doğrudan doğruya etkilemez, düşünmek bile yeterli olacaktır çoğu romantik ortamda.
10 YorumlaMesele gönül almak da "tavşanın gönlü dağa kaçmış ama dağın gölünden bir tavşan yuvası bile kopmamış"
10 Yorumla
1 yılRomantizmin maddi bir güce dayandırılmaması gerek.
10 Yorumla
1 yılHayır gelmez önemli olan düşünüp hediye alınmış olunması
10 Yorumla
1 yılAhahah ne denilebilirki evet bir tık senin önüne geçiyor bu da hoşuma gitmez jdk
10 Yorumla
1 yıluygun fiyatlıdan kastınızın ne olduğuna bağlı
10 YorumlaHayır, daha çok ekonomimizin kötü olduğu anlamına gelir :)
10 YorumlaEkonominin kötü enflasyonun ne kadar yüksek olduğunu gösterir aslında 😅
10 Yorumla
1 yılGidip pırlanta almasına gerek yok ama en azından özensin gerektiği yerde paraya kıysın yani
10 Yorumla
1 yılEğer hediyenin maddiyat kısmına bakıyorsa bir kişi onkisinile ilişki olmaz.
10 Yorumla
1 yılHarika bir seks kadar romantik sevgililer günü hediyesi olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarşı taraf hediyeyi fiyatına göre değer veriyorsa uzaklaşmak gerekir.
Sana kırılıyorum haberin olsun02 Yorumla- 1 yıl
Kırılan gizli sen kimsin tanımıyorum😂
Cevap sahibi1 yılYaziyorim biliyorsun uzun zaman bekledim seni
1 yılPahalı olması romantikmi oluyor
14 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir iddia yok soruda👍🏻
- 1 yıl
Ama kapı ona çıkıyor
- 1 yıl
Sorular ucu açıklar ve kim nereye çekerse öyle yorum bulur.
- 1 yıl
Evet öyle algılwdım
1 yılBu çok saçma maddiyata önem veren maddiyat kadar kalır yanınızda size önem veren neolsa Önem taşır sizden geldiğ için bence naçizane fikrim
10 YorumlaHayır ekonominin kötü gittiği anlamına gelir 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Ahaha zekice gayet😅
1 yılBence o gün hiç hediye almamak gerek : ))
119 Yorumla- 1 yıl
Aaa neden?😅
- 1 yıl
Seven sevdiğini her gün hissettirmelidir, o güne özel olmamalıdır : )) Milleti enayi yerine koyuyorlar, 1 gülü 10 gül fiyatına satıyorlar : ))
- 1 yıl
Sen ekonomik anlamda olan boyutunu diyorsun orası öyle tabiki.
- 1 yıl
İlk cümlemi görmezden geliyorsun : ))
- 1 yıl
İyimser davranmışım fena mı?😂
- 1 yıl
Evet, cimri demedin 😂
- 1 yıl
Yaa daha ne olsun😂Sonra birde derler akrepler zehir😏🤣
- 1 yıl
Ayıp etmişler : ))
- 1 yıl
Evett öyle😁
- 1 yıl
Görsünler ne kadar iyimser olduğunu da utansınlar : ))
- 1 yıl
Bilemiyorum artık utanan var mı yok mu😄
- 1 yıl
Pek olduğunu sanmıyorum 😂
- 1 yıl
Yoktur vardır artık bilinmez:)
- 1 yıl
Kimseyi zehirlemediysen yoktur 😂
- 1 yıl
Ben zehirlemiyorum onlar zehirin tadını merak etmişlerdir ondan😅😅
- 1 yıl
Ben de tadına baktırıyorum diyorsun 😂
- 1 yıl
Merak etmesinler diye 😅
- 1 yıl
Ne kadar da düşünceli 😂
- 1 yıl
Tabii tabii🧚🏻♀️😄
1 yılCimri de olabilir
10 YorumlaManevi değer her zaman daha önemli bence
10 Yorumla
1 yılBütçenin daraldığı anlamina gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNasıl yorumluyorsan odur.😊
10 YorumlaHayır hiç alakası yok önemli olan düşünmek
30 Yorumla
1 yılDüşünülmesi önemli olan
10 Yorumla
1 yılAksine daha tatlı bence
10 YorumlaHayır gelmez ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUygundan kastın ne kadarlık bir hediye?
00 Yorumla
1 yılFakirdir
00 Yorumlagelmez
00 Yorumlahayır
10 YorumlaEvet
10 YorumlaÇokmsaçma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı