Romantik hediyeler dışında alınan hediyeler konsept dışı kalıp çöpe mi atılıyor?

Romantik hediyeler dışında alınan hediyeler konsept dışı kalıp çöpe mi atılıyor?

Ay su görseldeki akımı yaptım hala dudaklarım sızlıyor ya 😅 Ben özel günlere çok değer veririm, hediyeleşmeye bayılırım. Hediye almayı sevdiğim kadar hazırlamaya da bayılırım o yüzden sırf anı kurtarmak için alınan hediyelerden hoşlanmam.
Sevgilimin kulaklığa ihtiyacı varsa kulaklık alırım, pijamaya ihtiyacı varsa onu alırım, takıysa takı... Neyleyim hiçbir işine yaramayacak romantik hediyeyi. Şiir yazar veririm, yemeğe çıkarırım, iltifatlar ederim de romantik olurum. Hediye dediğin mutlu etmeli ve kullanılabilir olmalı.
Sanmıyorum, ben sevdiği için uzaktan kumandalı araba, ikimizin giyebileceği şortlar aldım ve ikimizin fotoğrafını çizdirdim. Buna nasıl tepki verecek bilmiyorum ama normal bi hediyeyi sevgililer gününde verebilirsin, romantik bir hediyeyi de normal bir günde verebilirsin
Sevgililer günü hediyesinin özel olması gerekiyor bana göre yani ikimiz ile ilgili herhangi bir şey olabilir. Maddi değeri değil manevi değeri yüksek olması, romantik olması şart değil ama aramızda ki sevgiyi anlatan, mesaj veren bir şey olmalı diye düşünüyorum.
Cevap
20Cevap
Romantizm bana pek keyif vermiyor. Kullanabileceği bir şey olması daha iyi..
1 kilo kasap köfte de olabilir
Bu resimdeki mesela 6 ay sonra çekmecede eski pillerin arasına karışır. Kullanılan aktif kullanılan şeyler daha mantıklı.
Bi de hijyen sıfır bunda ayyy
Hediye şart değil ki. Yani gerçekten içten gelen her şey benim için önemli
Aşkıma sütlaç ısmarlayayım
Lahmacun🙄
her türlü hediye olabilir adı üstünde bu bir hediye
14 şuba₺ za₺en romantik bir or₺am roman₺iklik için bu kadarı ye₺er gibi
Mesacı aldım
böylelikle iki duygu da yaşanmış olunur
⭐Hem eğlenceli hem romantik olmasına daha sıcak bakar âşıklar😃⭐
Yoo bence eğlenceli bi hediyede olabilir veya bi sinema bileti bi yemek …
Kurufasülye Pilav yemek kadar romantik olmalı
Yanında ayran?
Sevgililer günü kadar saçma ve anlamsız gün sayısı azdır jsjssk
He ya shsjd sadece bir gün mü seviyor yani beni direkt ayrılık sebebi
Herkesin romantiklik anlayışı farklıdır belki de, benim için benimle salıncakta sallanması, uçurtma uçurması dahi romantiklik ya da keza çikolata hediye etmesi de öyle.
Hayır bence illa romantik olmamalı diye düşünüyorum her zaman kullanabilmeli aldığım hediyeyi çekmecede unutulmaya yüz tutmasın
Karşındaki insanın beklentisine bağlı bence. Kimisi romantik ister kimisi pahalı kimisi hiç önem vermez.
Bence ne sevgililer günü olmalı ne de onun hediyesi
Sevgiyi bir günle sınırlandırmak kapitalizmin zırvalıiiğından başka bir şey değil
Sevgili olmak romantik bir şeyse hediyesi de öyle olmalıdır herhalde bilemiyorum.
İlla romantik olacak diye bir şey yok içten samimi bir seni seviyorum demek bile yeterli.
Öylesi umulur ama benim ihtiyacım olan bir şeyi alırsa daha ora geçer
Şu gün kadar saçma olan çok az şey gördüm. Bir an insan size değer veriyorsa bir gün değil her gün hatırlamalı sizi. Herkese özel olan değil sana size özel günler yaratmalı mantıklı olun ya
Bende bazı şeyler yılarca kalır ve haberim bile olmaz 🤣🤣😂ama sevgili hediye leri değil arkadaş hediyeleri
Evde kutla çok önemli değil dışarıda çok para harcamak bu devirde kısmak gerekli.
Romantik olanlar da çöp olabilir bir süre durur kalır köşede
Sevgilim yok olsa da hediye almazdım
Niye ki
Özenti çünkü zamanında papazın biri bulmuş bizim millet uymuş o gün 10 TL Bir çiçek 100 TL misal
Beyni olmayanlar için evet 😂
Fritöz alanları gördüm.
İşe yararda olmali
Hıyara kurdele bağlaypta verilebilir
Romantikten çok düşünüp almak önemli bence
Romantik değil anlamlı olmalı
Olabilir neden olmasın.
Bundan yapmıştım ne kadar revaçta olmuş bu ya
Hayir pahalı olmalı 😂😂
romantik olur genelde
Yooo yeterki kişiler yakın olsun
Romantik mumlar eşliğinde çiğköfte