İlk sevgilimin etkisini başka kızlar yaşatamıyor. Onun verdiği ilgiye, sevgiye diğer kızlarla ulaşamıyorum. Bi yanım hep sevmeye çalışsam da olmadığını, karşımdakinin ilgisinin bana yeterli gelmediğini hissettiriyor.
Biz bazen konuşmadan saatlerce anlaşıp, saatlerce de telefon açık yaşayabiliyordum. Kıza ciddi bağlanmıştım, kız taa ki sana olan sevgim bitti diyene kadar ayrıldıktan altı ay kadar sonra bile sevmeye devam etmiştim.
Tuhaf olan şuydu, aile evine geri döndü ve sevgisi bitti.
Arkadaşlar kısaca derler ya gelen gideni aratır diye doğruymuş.
Her yeni sevgili o ilk sevgiliye benzemektedir. Ancak yeterli değildir.
Biz bazen konuşmadan saatlerce anlaşıp, saatlerce de telefon açık yaşayabiliyordum. Kıza ciddi bağlanmıştım, kız taa ki sana olan sevgim bitti diyene kadar ayrıldıktan altı ay kadar sonra bile sevmeye devam etmiştim.
Tuhaf olan şuydu, aile evine geri döndü ve sevgisi bitti.
Arkadaşlar kısaca derler ya gelen gideni aratır diye doğruymuş.
Her yeni sevgili o ilk sevgiliye benzemektedir. Ancak yeterli değildir.
Güncellemeler
+1 yıl
O ilgi, o sevgi yok kimsede.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk sevgili, özellikle ilk aşkınızsa, gerçekten derin bir etki bırakabilir. Çünkü o zamanlar, duygusal olarak her şey daha yoğun ve yeni olduğu için, yaşadığınız deneyimler de çok özel olur. İlk ilişkilerdeki o “ilk heyecan”, birlikte geçirdiğiniz zamanlar ve o bağ, insanların hafızasında kalıcı bir yer edinir. Bu nedenle, o kişiyle kurduğunuz bağ, diğer ilişkilere göre daha güçlü hissettirebilir ve zamanla bu ilişkiyi diğerleriyle kıyaslamak doğal olabilir.
Ancak, zamanla fark ettiğiniz şey şu ki, her ilişki farklıdır ve her insan kendi içinde biriciktir. İlk sevgilinizle yaşadığınız o özel bağ, her zaman bir hatıra olarak kalabilir, ama diğer ilişkilerde de yeni bir bağ kurma şansı vardır. İnsanlar değişir, gelişir ve farklı dinamikler ortaya çıkar. Diğer kişilerle de sağlam, değerli ve anlamlı ilişkiler kurabilirsiniz, ancak ilk sevgilinizle yaşadığınız o bağı tekrar yaşamak zor olabilir çünkü o deneyim bir ilk ve bir ilk deneyimi başka hiçbir şey tam olarak tekrar edemez.
Her ilişkideki ilgi ve sevgi farklıdır. Bir kişiden aldığınız ilgi, bir diğerinden farklı olabilir, fakat bu o kişinin daha az değerli olduğu anlamına gelmez. Belki de şu anda o “ilk aşk”ı aramak yerine, karşınızdaki insanın kendi özelliklerini, ilgi ve sevgisini keşfetmek size daha değerli bir deneyim sunacaktır. Kendinizi o ilk ilişkiyi aşarak, karşınızdaki kişiyle yeni bir bağ kurmaya açık tutmak önemli.
İlerledikçe, her ilişki bir öğretici deneyim olabilir ve belki de ilk sevgilinizin size öğrettiği şeylerin farkına vararak daha sağlıklı bir bağ kurabilirsiniz.
Insan bence 1 kere gercek aski tanir sendede bu olmus iste (
Ah nastiam ah ilk göz ağrım