üniversitede kaç kız arkadaş yaptıysam nankör, yalancı çıktı. Güzelce arkadaş oldum kötü niyetim de yoktu iyi, kötü günde yanlarında oldum. Gece yarısı bile dertlerini dinledim. Borç verdim iyi olmaları için elimden geleni yaptım ama sonuç hüsran. Şimdi takıldığım kız bile yok. Etrafa bakıyorum boş değmeyen erkeklerin yanında onlarca kız var hepsi de o erkekleri çok seviyor değer veriyor. Diğer erkekler gibi pç, boş, takılmalık mı olayım ben de. Niye bunlar oluyor kötü bişey yapmamama rağmen. Kızlara sevgi değer batıyor iyilik yaramıyor anladığım kadarıyla doğru mu? Kimisi işi bitince gitti kimi sevgilisi olunca sattı kimi nankör kimi yalancı çıktı. Sizce artık kızlara karşı nasıl tavır sergilemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar iyi erkekleri çatal gibi kullanıp atıyorlar sadece işi düşünce biliyorlar iyi günlerde pçlerle takılıp iyi erkekleri aklına bile getirmiyor bunu gördüm hep
Knk kızlar iyi niyetli erkek sevmiyo pç şerfsz boş ağzı iyi laf yapan aynı anda 10 kızı götüren kullanan erkekleri vb seviyorlar kızların erkek tercihinde iyi erkek yok bunu anladım
Sünepe ve loser olmadan iyi bir erkek olursan severler aga Ama kızları bir bütün gibi düşünme hepsinin karakteri var kimisi manyak kimisi deprrsif kimisi sessiz sakin.
Genelleme yapmak yanlış olur. Gökhan Bey tavsiyem öncelikle biraz rahatlayın ve bazi vakif, kulüp gibi yerlere katılın çevrenizdeki insan sayısı artacaktır
Keşke onlar gibi olsaydım onlar gibi aynı anda 10 kızı götürüp kandırsaydım hatta yatsaydım ama maalesef o kategoride değilim ama keşke olsaydım iyi niyetin faydasını görmedim daha hiç
Tamam herkes şanssız olaylar yaşıyor ama bu erkeklerin de istediği kızı elde edemeyince kendini melek gibi iyi görüp tüm kızlar pic erkek seviyo demesi de sıktı
@Saldır Genelleme yapmak doğru olmaz ama kötü çocuklar kızların ilgisini daha çok çeker bu erkekler içinde geçerlidir. Ayrıca son zamanlarda insanların birbirini anlamadan dinlemeden olayları kestirip atması veya insan silmesi daha bir basit hale geldi
Çoğu kızın sevdiği erkek tipleri pç, şerfsz, ağzı iyi laf yapan, popüler olan, zengin, bin kızla konuşan kullanıp atan vb kimse kızlar iyi erkek seviyor diye safsata söylemesin görüyoruz
Başta iyi arkadaştık demek ki başkalarını bulmuşlar köprüyü geçene kadar iyi geçinmişler demi? Kızlara iyilik yaramıyor iyi biri olmak yaramıyor kızlar için sen de kızları biliyon
Mesele para meselesi değil knk ya nankörlük yalan ihanet çok zoruma gidiyor niye sevgi değer batıyor iyilik yaramıyor kızlara pç şerfsz boş erkekler daha çok seviliyor o zoruma gidiyor
Yok knk açık giyinmeyen içki bile içmiyorlardı kızların genelinde var bunu anladım çoğu kız kötü erkek seviyor. İyi sadık temiz erkek seviyoruz demeleri safsata knk
Günümüzde hiçbir kızın sevgili ya da erkek arkadaş yaparken acaba çok kızla oldu mu yattı mı çok kızla oynuyor mu vb düşündüğünü görmüyorum sevdiği erkeklerin çoğu da çok kızla yatmış aynı anda 10 kızı götüren erkekler oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim durumda aynı birader sanki sırtına biniyoruz kizlarin
Napcaz knk ne olacak bu durum
Bende bir sürü kız arkadaş edindim.
Sonra kanka tarzı takılınca sevgililiğe giremediğimi farkedince çoğuyka yollarımız ayrıldı bir nevi ama mutluyum
Sevgililik değildi adam gibi arkadaşlık demiştim ama kızlar iyi erkekleri kullanıp atıyor bunu anladım
Aga yanlıs anlama
ama kızla erkekten arkadaş olmazzz
kafa yapılarımız düşünme sistemlerimiz farklı.
Erkek erkekle zor dost oluyo.
Ya karı gibi erkek olucan
ya da kız arkadaşların erkek olucak.
Knk kızlar iyi niyetli erkek sevmiyo pç şerfsz boş ağzı iyi laf yapan aynı anda 10 kızı götüren kullanan erkekleri vb seviyorlar kızların erkek tercihinde iyi erkek yok bunu anladım
Sünepe ve loser olmadan iyi bir erkek olursan
severler aga
Ama kızları bir bütün gibi düşünme hepsinin karakteri var kimisi manyak kimisi deprrsif kimisi sessiz sakin.
Sünepe ve loser tam olarak ne oluyor anlatsana knk
Hal haraketler önemli
Özgüvenin düşünce korkunca tedirgin olunca o ruh halin hemen vücut haraketlerine yansır.
Kadınlsr çok iyi vücut dili okur.
Ondan sonra onun kafasına pısırık erkek kategorisine girersin
Özgüvenim yüksek yürüyünce de belli ediyorum ama kızlar etrafında çok kız olan erkekleri sever
Öyle bu arada kızlarla çok takılırken
Diğer kızların ilgi odağıydım.
Kızlar popüler erkek seviyo
O dediğin pic erkekleri de kandırmadıkları ne malum
Kandıramazlar pç seviyorlar pçler için herşeyi yapar kızlar
Bu kadar genellemeci bi insansan sen de sandığın kadar iyi bi insan olamazsın o özendiğin erkeklerle aynı kategoriye giriyosun gözün aydın :D
Genelleme yapmak yanlış olur. Gökhan Bey tavsiyem öncelikle biraz rahatlayın ve bazi vakif, kulüp gibi yerlere katılın çevrenizdeki insan sayısı artacaktır
Keşke onlar gibi olsaydım onlar gibi aynı anda 10 kızı götürüp kandırsaydım hatta yatsaydım ama maalesef o kategoride değilim ama keşke olsaydım iyi niyetin faydasını görmedim daha hiç
Karşınıza doğru kişiler çıkmamış ama dışarıda bir yerlerde elbet sizin icinde doğru insanlar vardir
Nasil ayni kategoriye giriyor çok merak ediyorum ya? Hepi topu şu ülkede kaç tane iyi insan var ki zaten %90 i ayni b, k
Millet gibi aynı anda 10 kızla konuşup kandırmadığım için iyi niyetli olduğum için bunlar oluyo
İyi insanlar azaldı orası doğru 🥲
Çıkar için iyi bi insansın yani sen iyi biri falan değilsin unut onu artık sen çıkarcı ve genellemeci bi insansın :D
@saldır Arkadaşı iki dakikada bitirdin 😂 Morali bozuk üzerine gitmeye gerek yok sanssizliklar yaşamış
Tm kötüyüm artık yaşasın kızlar benim de arkamdan koşsun pçlerin arkasından koştuğu gibi
Kimsenin peşinden koşmadığına göre keramet piclikte degilmis demek ki
Tamam herkes şanssız olaylar yaşıyor ama bu erkeklerin de istediği kızı elde edemeyince kendini melek gibi iyi görüp tüm kızlar pic erkek seviyo demesi de sıktı
Keramet neyde söyler misin?
@Saldır Genelleme yapmak doğru olmaz ama kötü çocuklar kızların ilgisini daha çok çeker bu erkekler içinde geçerlidir. Ayrıca son zamanlarda insanların birbirini anlamadan dinlemeden olayları kestirip atması veya insan silmesi daha bir basit hale geldi
@Saldır Bir not geçiyim herkesin sevdiği veya arkadaş olarak gördüğü insanda aradığı özellikler farklıdır.
@saldır sadece bazi özelliklerde ortak noktalar olabiliyor
@bayramdaşdiken07 Dünya geneli icin konusursak keramet parada 😂
@MİRİOGLU0 aynen öyle
Çoğu kızın sevdiği erkek tipleri pç, şerfsz, ağzı iyi laf yapan, popüler olan, zengin, bin kızla konuşan kullanıp atan vb kimse kızlar iyi erkek seviyor diye safsata söylemesin görüyoruz
Next yapacak bir şey yok
Nasıl kız seviyorsun
Yanlış kişiye oldu
Kadın sevmiyorum yinede yanıtlayınm
Daha zamani gelmedi demek ki
Ne alaka
Suriyeliyim kız severim
Nasıl kız seviyorsun
Edepli ahlakli
İnş buluruz
kerizsin
Ne alaka iyi niyet kerizlik saflık mallık mı oluyor? İlla ben de pç mi olayım?
kullanmislar canım seni
Başta iyi arkadaştık demek ki başkalarını bulmuşlar köprüyü geçene kadar iyi geçinmişler demi? Kızlara iyilik yaramıyor iyi biri olmak yaramıyor kızlar için sen de kızları biliyon
Sence artık nasıl bir yol izlemeliyim iyi niyeti bırakayım mı ne yapmalıyım ne etmeliyim
canim her kiz oyle degil sen yanlis kisilere deger vermissin bir kere borc vermek nedir ya
Mesele para meselesi değil knk ya nankörlük yalan ihanet çok zoruma gidiyor niye sevgi değer batıyor iyilik yaramıyor kızlara pç şerfsz boş erkekler daha çok seviliyor o zoruma gidiyor
sen kesin acik sacik giyinen veren keko maco seven ailesiyle arasi kotu icki icen kizlarla takiliyosundir onlarada deger verip "veriyor ya borc veriyorsun kerizsin knka
Yok knk açık giyinmeyen içki bile içmiyorlardı kızların genelinde var bunu anladım çoğu kız kötü erkek seviyor. İyi sadık temiz erkek seviyoruz demeleri safsata knk
duzgunxkiz bunlari ypmz canım
Demek ki düzgün kız kalmamış knk
Günümüzde hiçbir kızın sevgili ya da erkek arkadaş yaparken acaba çok kızla oldu mu yattı mı çok kızla oynuyor mu vb düşündüğünü görmüyorum sevdiği erkeklerin çoğu da çok kızla yatmış aynı anda 10 kızı götüren erkekler oluyor
ok
Yalan mı?
sayilir