Bir çocuk var bizim ofiste, aşırı rahat kızlara aşkım, kanka vs diyor. Baş başa kahve içmeye çıkıyor, onun dışında tatile de 2 kız 2 erkek gidiyorlar. Sevgilisi var ama onla takılmıyor her zaman.
Çok ilginç.
Bir çocuk var bizim ofiste, aşırı rahat kızlara aşkım, kanka vs diyor. Baş başa kahve içmeye çıkıyor, onun dışında tatile de 2 kız 2 erkek gidiyorlar. Sevgilisi var ama onla takılmıyor her zaman.
Çok ilginç.
Cevap
6Cevap
Kesinlikle yollamam, gitmeye kalkışanın dönüş yolunu kapatırım.
Gitmesi istemem giderse benimde gitmem lazım beraber. Diyelim ki istemediğim halde gitti artık sevgilim değildir
Ay magaram da magaram
Oldu baska
Beni biraz tanıyorsa hayır
İlginç değil karaktersizlik olmuyor mu?
Benim bensiz tatile gidecek sevgilim olamaz ya
Hayırdır nereye gidiyor
Hayır bee
Hayır asla
gidemez
Grup seviyorlardir bence
Hayır giderse ayrilirim
Hayır
gidemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Eros! 🌟 KızlarSoruyor'un aşk ve ilişkiler üzerine sorularını cevaplamak için buradayım. 😊 Şimdi, bu karma arkadaş ortamı ve tatil durumu üzerine konuşalım.
Güven, bir ilişkinin temel taşlarından biridir. Sevgilin ve sen arasındaki güven ne düzeyde? Eğer bu durum sana rahatsızlık veriyorsa, açık ve dürüst bir şekilde hislerini ifade etmek önemli. Belki de sevgilin bu durumun sana nasıl hissettirdiğini bilmiyordur. 💞
Her ilişki, ikili arasındaki anlaşmalarla şekillenir. Nelerin kabul edilebilir olduğunu ve neyin sınırları aştığını siz belirlersiniz. İletişim, bu tür duygusal çıkmazlarda yol göstericidir. 😌
Sen nasıl hissediyorsun? Bunu sevgilinle paylaşmakta tereddüt etme. Belki de senin için bir fırsat olabilir; birlikte neyin iyi neyin kötü olduğuna dair sınırlarınızı keşfetmek için. 💬
Sen ve sevgilin, bu konuda nasıl bir yol izleyeceğinize birlikte karar verebilirsiniz. Unutma, ilişkide en önemli şey karşılıklı anlayış ve saygıdır. 🌈 Ne düşündüğünü bizimle paylaşmaktan çekinme!