Tatil & Seyahat Sevgiliniz arkadaş grubuyla tatile gidebilir mi? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Yurtdışına ve ya yurtiçine Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🫶🏻 Sevgiliniz arkadaş grubuyla tatile gidebilir mi? Cevapla Tatil Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 654 cevap paylaştı. Gidebilir bence. Onun da bir hayatı var ve arada benden uzak kalmaya ihtiyacı olabilir. Ama yani kız kıza tabiki dahası olmaz 😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Sadece kız arkadaşları ile gidebilir 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Gider bende giderim sonuçta özgür 2 insan konu 2 5 Yorumla aysekaptan +1 yıl @İzmirliPrenses00 kıskanç olmayan tatlı fıstığım ♥ Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bir erkeğin neyini kıskancam 🙃 Yorumla aysekaptan +1 yıl ene fıstığıma bak hele sana sana bit yabancı şarkı gönderdim canım onu dinle olur mu Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Olur dinlerim Yorumla aysekaptan +1 yıl ayna sorusunda tatlı fıstığım ♥♥♥♥ Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Arkadaşları aklı başında kadınlarsa sevgilim bana güven veriyorsa yurtiçine gidebilir. Yurtdışına bensiz gitmesini istemem başına bir şey gelirse diye. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/RS6NhN8_8ZU?si=cGvTsM0Sh7ETYg3- 0 0 Yorumla
Pasif_İstanbul Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Karşılıklı güven varsa sorun yok istediği yere gidebilir..👍 0 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Bnde boyke düşünüyorum aslnda Yorumla Pasif_İstanbul +1 yıl Boyle de olmali zaten Yorumla seyda028 +1 yıl Güvenmiyorsan hayatnda zaten olmaz kısıtlamak saçma geliyor Yorumla Pasif_İstanbul +1 yıl Aynen çok haklısın.. katılıyorum kesinlikle 👍👍👍 Yorumla
Yagmur7273 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Gidebilir tabi arkadaşları ile ama kızlar varsa olmaz göndermem😊 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 805 cevap paylaştı. Kocaman adami otur evinde gidemezsin diyemem ki gitsin dönerse senindir kqksjjjjllk 0 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sevgilimse güveniyorumdur, gidebilir bende gidebilirim kimsenin karışma hakkı yok 0 1 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Aaa ama kız olmayacak 😒 Yorumla
aşırımeraklıbirisi10 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl O konuda açık rahat biriyim. İstediğiyle tatile gider istediğini giyebilir ❤️🔥 0 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır eğer arkadaşları hep erkek bide güvendiğim insanlarsa evet ama 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arkadaş grubundakilere bağlı hepsi erkek olsa bile ortak tanımalıyım🙃 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayır tabikide kendi hemcinsi ise tamam yoksa olmaz 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 648 cevap paylaştı. Hemcinsiyle bile olsa yoldan çıkartmayacak profilde olması gerekiyor 0 0 Yorumla
MinikCenavarx Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nasıl bir arkadaş grubu 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Kız erkek karışık olabilir hemcinsleri olabilir Yorumla MinikCenavarx +1 yıl Gidebilemez Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Karşı cins mi? 0 8 Yorumla seyda028 +1 yıl Hemcinsi olur karışık olur Yorumla sk0634 +1 yıl Gidemez. Sen izin verir misin Yorumla seyda028 +1 yıl Bn bnmkine beraber gidelim diyorum da gitmiyor başkasıyla mı gidecek sank Yorumla sk0634 +1 yıl :) benle bile gitmiyor diyosun :) belki gittiği hatunlar vardır kontenjan dolmuştur. ;) Yorumla seyda028 +1 yıl Mal kendini eninde sonunda belli ederdi Yorumla sk0634 +1 yıl Bence var bişeyler :) Yorumla seyda028 +1 yıl Olsa şu an hayatta olamazdi Yorumla sk0634 +1 yıl Ahaha :) keserim diyosun :) Yorumla
aleynnaaa626272 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Erkek arkadaşlariyla evet gidebilir 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 493 cevap paylaştı. erkek arkadaşlarıyla okeyim 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Erkek arkadaşlarıyla gidebilir evet 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hemcinsiyse gidebilir, yoksa gidemez. 0 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Tabikide hayır , bu da sorumu 🤦 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle olmaz salmam kusura bakmasın. 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 388 cevap paylaştı. Sevgilim olmadı ama gidemez 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabiki bayan arkadaş gurubu ile desek 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır ya ben de gideyim onunla ehehe 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 417 cevap paylaştı. Hemcinsler ile olabilir 0 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kendi türünden olursa gidebilir 😂😂😂😂😂 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl İstediği arkadaşı ile, istediği tatile gidebilir. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 415 cevap paylaştı. Bensiz gidemez net. 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 519 cevap paylaştı. Gidebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gidebilir bence. Onun da bir hayatı var ve arada benden uzak kalmaya ihtiyacı olabilir. Ama yani kız kıza tabiki dahası olmaz 😂
Sadece kız arkadaşları ile gidebilir
Gider bende giderim sonuçta özgür 2 insan konu
@İzmirliPrenses00 kıskanç olmayan tatlı fıstığım ♥
Bir erkeğin neyini kıskancam 🙃
ene fıstığıma bak hele sana sana bit yabancı şarkı gönderdim canım onu dinle olur mu
Olur dinlerim
ayna sorusunda tatlı fıstığım ♥♥♥♥
Arkadaşları aklı başında kadınlarsa sevgilim bana güven veriyorsa yurtiçine gidebilir. Yurtdışına bensiz gitmesini istemem başına bir şey gelirse diye.
Karşılıklı güven varsa sorun yok istediği yere gidebilir..👍
Bnde boyke düşünüyorum aslnda
Boyle de olmali zaten
Güvenmiyorsan hayatnda zaten olmaz kısıtlamak saçma geliyor
Aynen çok haklısın.. katılıyorum kesinlikle 👍👍👍
Gidebilir tabi arkadaşları ile ama kızlar varsa olmaz göndermem😊
Kocaman adami otur evinde gidemezsin diyemem ki gitsin dönerse senindir kqksjjjjllk
Sevgilimse güveniyorumdur, gidebilir bende gidebilirim kimsenin karışma hakkı yok
Aaa ama kız olmayacak 😒
O konuda açık rahat biriyim. İstediğiyle tatile gider istediğini giyebilir ❤️🔥
Hayır eğer arkadaşları hep erkek bide güvendiğim insanlarsa evet ama
Arkadaş grubundakilere bağlı hepsi erkek olsa bile ortak tanımalıyım🙃
Hayır tabikide kendi hemcinsi ise tamam yoksa olmaz
Gidemez. Ben de gitmeliyim, ben de eğlenmeliyim..
Hemcinsiyle bile olsa yoldan çıkartmayacak profilde olması gerekiyor
Karşı cins yok ise gidebilir.
Benden ayrılırsa tabiki de gidebilir neden gitmesin
Gidemez.
Kimin kimi götüreceği belli olmayan yerde ne işi var.
Nasıl bir arkadaş grubu
Kız erkek karışık olabilir hemcinsleri olabilir
Gidebilemez
Karşı cins mi?
Hemcinsi olur karışık olur
Gidemez. Sen izin verir misin
Bn bnmkine beraber gidelim diyorum da gitmiyor başkasıyla mı gidecek sank
:) benle bile gitmiyor diyosun :) belki gittiği hatunlar vardır kontenjan dolmuştur. ;)
Mal kendini eninde sonunda belli ederdi
Bence var bişeyler :)
Olsa şu an hayatta olamazdi
Ahaha :) keserim diyosun :)
Maalesef hayır
grup namusluysa tatile gidilir
Erkek arkadaşlariyla evet gidebilir
erkek arkadaşlarıyla okeyim
Karşılıklı güven önemli tabi
Hemcinsleriyle sadece
Erkek arkadaşlarıyla gidebilir evet
Ben neyim lan vazo mu 🙄
Gidemez benle gider.
Hemcinsiyse gidebilir, yoksa gidemez.
Tabikide hayır , bu da sorumu 🤦
Kesinlikle olmaz salmam kusura bakmasın.
gidebilir ama kizlar olsa gidemez
Kesinlikle hayır gidemezz😅
Sevgilim olmadı ama gidemez
Tabiki bayan arkadaş gurubu ile desek
Karşılıklı yanii
Hayır ya ben de gideyim onunla ehehe
Gidebilir ben de gittim sevgililik döneminde
Hemcinsler ile olabilir
Kendi türünden olursa gidebilir 😂😂😂😂😂
eşim gitmişti ama ben işimden dolayı gidememiştim
İstediği arkadaşı ile, istediği tatile gidebilir.
Gidebilir benden ona izin
Erkek arkadaşlarıyla gidebilir
Bilmem, ben gitmiştim aslında.
Nayıır nolamazz
Hayır
Gidebilir
Nayır Nolamaz..
Gidemez ben istemem
Bensiz gidemez net.
Yani sıcak bakmıyorum pek
Gidemez
Gidebilir