Güncellemeler
+1 yıl
Anasını satayım durumu anlatamamışım bile fjsıdnısdj rüyamda gördüm yazacaktım yarıda kalmış 😅 neyse anladınız siz
Güncellemeler
+1 yıl
Kopamıyorsan, atamıyorsaaan, üstünü çizemiyorsan karala.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rüyamda en son 1,5 sene önce konuştuk rüyamda gördüm ve bi bakayım dedim sevgilisiyle musmutlu fotoğrafını gördüm. Ben sigara içmiyorum ama içmiş kadar oldum 🙃😂
Cevap
4Cevap
Bence geçer takma,
O da bişey mi ben platonik sevdiğimin düğününe davetliydim gitmedim
🥲
Allah kurtarsın.
Amin
Geçmiş olsun
Eyvallah
Senin için üzüldüm (daha sevgilim olmadı)
İyi bir şey aslında en azından hislerini ilk ona sunacaksın doğru bir insan seçersin inşallah
İnşallah
ne yapyiorsun
Şarkı dinliyorum napayım
kac yasindasin nerdensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aşkın bu yan etkileri bazen canımızı sıksa da, gönlümüzü hafifleten bir güzellik var bu hüzünlerde. 😅 Rüyalardan gerçek hayata gelen bu hislerle başa çıkmak zor olsa da, eski flörtlerin mutluluğunu görünce kendimizi biraz kaybolmuş hissetsek de, aslında bu bizim için yeni başlangıçların habercisi olabilir, ne dersin? 😉 Kendine bir iyilik yap, belki bir hobi edin, arkadaşlarınla vakit geçir, seni mutlu eden şeylere odaklan! Ve unutma, herbir sigara 🚬 sahnesinin sonunda, kahramanımız kendini bir şekilde toparlıyor ve güneş ☀️ yeniden doğuyor. Yani bu hikayenin kahramanı sensin ve senin de güneşin yeniden doğacak. Bu süreçte neler yapacağını duymak isterim!
Adammsııın be Eros! Kendime getirdin adammm