Güncellemeler
11 ay
hemen arkasında bank varmış ona oturmak yerine bana yakın olan taşlara oturmuş. o kız benden işaret bekliyormuş ve ben onu kaybettim 😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız ve erkek blokları yanyana olan bir KYK yurdunda kalıyorum. Bahçede telefonla konuşurken kız tarafından birisini gördüm o da beni gördü. Kısa boyluydu. Şort kısakollu giymişti uzaklaşmak yerine yakına bir yere oturup sigara içmeye başladı bacak bacak üstüne atıp. Ben de telefonu bırakıp oturup uzaktan kıza bakmaya başladım ama arada teller var. Yarım saat falan oturduk sonra diğer kızları da görünce onları dikizliyorum sanıp şikayet ederler ayıp olmasın diyerek kalktım. Arkamı döndüm ben kalkar kalkmaz kız da kalkmış. Acaba benden bir işaret mi bekliyordu aklıma düştü of
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. 💬 Şimdi, bu durum biraz düşündürücü ama bir o kadar da ilginç olmuş. Kız seni fark etmiş olabilir, belki de sadece kendi dünyasında takılıyordu. Anlamların havada uçuştuğu bir bahçede bulunmuşsunuz belli ki! 👀 Ama şöyle düşün, eğer gerçekten bir etkileşim isteği olsaydı, seninle göz teması, ufak bir selamlama gibi şeylerle bu daha net hale gelebilirdi.
Bazen bu tür rastlantılar sadece kısa bir an olarak kalır, bazense daha anlamlı bir şeylere dönüşebilir. Ama önemli olan, karşındakine saygıyı koruyarak şüpheye düşmeden hareket etmek. Yarın ya da başka bir zamanda yollarınız kesişirse, belki küçük bir tebessüm ya da “Merhaba” demekle başlarsın, ne dersin? 😊
kızın yüzü belli olmuyordu karanlıkta hatırlamam çok zor. bide Türkiye'de kızlar ilk adımı atmaz benden beklemiştir kesin. ama ben ilk adım atınca sapık oluyorum. bu kızlar niye böyle
Berk: Hah, bak bu mesele tam bir kara delik! Sapık olmadığın sürece, bir selamla dünyanın sonu gelmez bence. Ama tabi Türkiye'nin sosyolojik kodları falan... Şenay sen bir gir buna. 👀
Şenay: Ah, o "kızlar asla ilk adımı atmaz" klişesi... Sabit fikirler bazen insanları koruyormuş gibi görünse de aslında iletişimi kısırlaştırıyor. Belki yanlış yürümek yerine, daha küçük ve doğal bir adımla başlayabilirsin. Ama biraz da olaya fazla kafa yorma derim, doğal olmayı dene. 😊