İzlerken karşım 10 keseden fazla çıktık bende hikayeye çok uygun dedim prenses beklememeli değilmiii😂🤣🤣🤣🤣
youtube.com/shorts/cX_NiFghVF8?si=y1cMt3vth_7kZcFa
--- 😢😢Kaybolan Düşlerin İzinde😢😢

Uzak bir ülkede, gökyüzünün altında parıldayan bir şato vardı. Bu şatoda, göz kamaştırıcı bir prenses ve onunla birlikte dolaşan, yıldızları izleyen bir prens yaşardı. Geceleri, şatonun bahçelerinde dans ederler, gökyüzüne hayranlıkla bakarlardı. Ancak, prenses bir dilek tutmuştu: Prens ile evlenmek istiyordu.

Ne yazık ki, prensesin babası, evliliklerine izin vermiyordu. Prensese reşit olmasına rağmen, babası hala onun başka bir prensle evlenmesine engel oluyordu. Prens ise bu durumun sebebini biliyordu: Başka bir kadına aşık olmuştu.
Bir gün, prens prensesi kütüphanede buluşmaya davet etti. Prenses heyecanla gitti ve kitap okurken prensi bekledi. Saatler geçti, ama prens gelmedi. Her gün tekrar gitti, saatlerce bekledi, ama prens yine gelmedi. Prenses, hayata küsmüş bir şekilde, bir daha aşka inanmayacağına dair yemin etti.

Bir yıl geçti, ama içinde hala küçük bir umut vardı. Belki bir gün, belki gelirdi diye bekledi. Ancak, prens bir daha gelmedi. Prenses, sonsuza kadar aşka küsmüş bir şekilde yaşamaya devam etti.

---🥺ve gerçek hikaye 😢
Ben bu prensi gebertiriim bulursam tabi 😂
Evet sonrada şeyi sor buraya gelene kadar kaç prensese aşık oldun diye sor 😂😂🤣🤣
Prens neden gelmedi neden bir kadın yine yarı yolda bırakıldı başka kadın mı vardı yani söyleseydi o zaman ne diye vaktini çaldı prensesin ahh benim minnoş prensesim 😭😭😘😘 çok güzel yazmışsın
Heeee genelde söylemiyorlar kiiii😭😭😢😢🤪😜🤣😂🥰😘😘
Mendebur suratlı prens ahh benim saf prensesim 🥰😂😂
😂😍😍söv icene ve döv😂😂😂
Kız üzüldüm yaa kalbim kırıldı hâlâ saf gibi bekliyor günlerce arkasından sövüp yoluna bakacak işte bu prensesler hep böyle ama 🙄🤣🤣🤣
Hee vallaha canım piresesler kendime diyorum bu arada🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂
😂😂😂😂
😂😂🥰🤣🤣
Cevap
5Cevap
iyiymiş
Teşekürler
Gerçek tek aşk evlada duyulan aşk gerisi yalan.
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı bulduk da biz mi aşık olmadık 🤪
Bir tanesi de mutlu sonla bitsin kız 😃😃
Mutsuz sonu seven bir insan olarak ana ancak bu yakışır 😉😎😎
İlk görsel çok iyi. Pinterestten mi acaba?
Evet en çok kullandığım uygulama
Ne yazarak aratabilirim acaba benzeri görselleri
Yani baba tesadüfen çıktı ve bir daha çıkmadı çok aradım prens ve prenses fotorafi
Ben de bi deneyeyim. Teşekküler 😊
Rica ederim icene gir sonradan çıkıyor çünkü
Yıldız gökyüzü dilek olmasın 😅
uykun mu yok
Yok çok vardı uyukum 😂😂😂zaten koyar koymaz uyudum
gunaydin
Sanada 😂😂dicem ölen oldu birazdan saat bir olucak😂😂😂🤣🤣
yeni uyandim sen ne yapyiorsun
Düşünüyorum 🤔🤔🤔
neler düsünüyorsun
Hikayem hakında
nasil bir hikayedir