Sizlere gerçek aşk hikayesini anlatayım bu benden size sevgililer günü hediyesi 🤪🤪😂😂😂?

--- 😢😢Kaybolan Düşlerin İzinde😢😢

Bazen sandığımız şeyler gerçek değildir 🤔🤔
Bazen sandığımız şeyler gerçek değildir 🤔🤔

Uzak bir ülkede, gökyüzünün altında parıldayan bir şato vardı. Bu şatoda, göz kamaştırıcı bir prenses ve onunla birlikte dolaşan, yıldızları izleyen bir prens yaşardı. Geceleri, şatonun bahçelerinde dans ederler, gökyüzüne hayranlıkla bakarlardı. Ancak, prenses bir dilek tutmuştu: Prens ile evlenmek istiyordu.

Sizlere gerçek aşk hikayesini anlatayım bu benden size sevgililer günü hediyesi 🤪🤪😂😂😂?

Ne yazık ki, prensesin babası, evliliklerine izin vermiyordu. Prensese reşit olmasına rağmen, babası hala onun başka bir prensle evlenmesine engel oluyordu. Prens ise bu durumun sebebini biliyordu: Başka bir kadına aşık olmuştu.

Bir gün, prens prensesi kütüphanede buluşmaya davet etti. Prenses heyecanla gitti ve kitap okurken prensi bekledi. Saatler geçti, ama prens gelmedi. Her gün tekrar gitti, saatlerce bekledi, ama prens yine gelmedi. Prenses, hayata küsmüş bir şekilde, bir daha aşka inanmayacağına dair yemin etti.

Tabikide prenses böyle olacaklarını sandıii😜🤪😅😅
Tabikide prenses böyle olacaklarını sandıii😜🤪😅😅

Bir yıl geçti, ama içinde hala küçük bir umut vardı. Belki bir gün, belki gelirdi diye bekledi. Ancak, prens bir daha gelmedi. Prenses, sonsuza kadar aşka küsmüş bir şekilde yaşamaya devam etti.

---🥺ve gerçek hikaye 😢

Güncellemeler
+1 yıl
Evet günaydın herkese kardeşim bana diyor ki çoğu hikayem mutsuz son ile bitiyor bende kardeşime dedim ki benim hikayeme ancak mutsuz bir son yakışırdı 😂😅😅🤗🤗
Güncellemeler
+1 yıl
https://youtu.be/_JK7mY8FsW⁹o?si=uoANJtMA9k6d-aJy

İzlerken karşım 10 keseden fazla çıktık bende hikayeye çok uygun dedim prenses beklememeli değilmiii😂🤣🤣🤣🤣
youtube.com/shorts/cX_NiFghVF8?si=y1cMt3vth_7kZcFa