Sevgilim ağzından bir laf kaçırdı sizce düşündüğüm gibi mi?

arkadaşlar bizim boyozcumuz var. Ve sevgilim (5 senedir hayatımda) gelmişti yanıma geldiğinde de ofistekilere İzmir bombası getireceğine söz vermiş diye bir paket hazırladım ve cup cake de koydum. Cup cakelerden biri komik bir şekildeydi bizde bakıp güldük. (Popoya benziyordu ) biz kendi aramızda kahkaha atıp gülerken durdu durdu bunu Ayşe ablaya vereyim dedi. Ayşe de abla falan değil bu arada görmüştüm uzaktan daha önce sevgilimle aynı yaştadır. Dondum kaldım baktım suratına dedim ofiste o kadar insan varken niye direk aklına o geliyor? Bir insan samimiyeti olan veya yakın hissettiği ilk kişiyi geçirir aklından senin ofiste bu kızla nasıl bir samimiyetin var ki dedim. Bu espiri yapacak samimiyeti nereden buluyorsun dedim. Sevgilim sadece evrakları almak için gün içinde gidiyor ofiste çalışmıyor onu da söyleyeyim. Ve şu son günlerde ben önceden işe gidip arabada onu beklerken en fazla 45 dk süren bu işlem. Bu günlerde 2 saati buluyor 2 saat iş yerinden çıkmıyor. Ben aşırı kıllandım. Ne düşünüyorsunuz.

Sevgilim ağzından bir laf kaçırdı sizce düşündüğüm gibi mi?