Ayrılmak üzereyiz acil yardım edin fikir verin?

Dört yıllık bir ilişkim var. İyi değiliz benden soğumaya başladı. Çünkü hep buluşmalar sorun haline geldi. Çoğunlukla rahatça dışarı çıkamadım. Annem izin vermedi. Ve erkek arkadaşımı ailem biliyor. Buluşmalar sıkıntı olduğu için ve bana göre kendini ayarlamak zorunda olduğu için. Bu gundemdi. Bir şekilde bende ona göre kendimi azda olsa ayarlamaya çalıştım. Hep izin istiyorum annemden 22 yaşındayım. üniversiteye tekrar hazırlanıyorum. Annemgil de sınavdan sonra ne yaparsan yap deyip izin vermiyor sınava kadar. Aramızda üç saatlik mesafe var. Farkli sehirdeyiz. . En son bir ay önce bizim eve geldi annem davet etti. O davette sorunlu sona erdi. Gergin bir ortamdi. Neredeyse o günden beri böyleyiz. Sorun o gün değil ama annemin dayatmaları. Sevgilimi çok seviyorum. Çaba göstermediğimi söylüyor. Yanılıyor. Ailemle tartışıyoruz. İnat ediyorlar çoğu zaman. Buluşmaya izin vermiyorlar sınava kadar o gelsin Diyorlar bulunduğun şehre. İlişkiyi bitirelim dedi neredeyse. Lütfen yardımcı olun. Ne dersem erkek arkadaşıma mantıklı gelir. O da seviyor ama anlık soğuduğunu düşünüyorum. Çünkü o da biraz bu durumdan yoruldu. Yardımci olun

Ayrılmak üzereyiz acil yardım edin fikir verin?