Güncellemeler
+1 yıl
Bugün hastaneye gittim ordaki kız kırmızı bir ayıcık ve bı kutu dolusu çikolata almıştı öylece bakakaldim
Cevap
5Cevap
Yanj insan en azından bi çikolata alır
İlginç
Neden diye sordun mu?
Doğum gününde alsın yeter sevgililer günü önemli değil. Doğum gününde alıyor mu
Hayır
Ne yazmış be eros abim fikirlerimin tercumanı
2 yıldır nişanlılık uzun değil mi
Allah başka dert vermesin
işiniz gücünüz para harcatmak
2 yıldır nişanlıyım en ufak şeyin imasinda bulunmaya bile utandım çekindim bu özel günde sadece bı ayıcık bir çikolata istemek ne zmn para harcatmak oldu
her nişanlandığınla evlenmezsin, zaten nişan tanımak içindir. beklentilerini karşılamıyorsa gereğini yaparsın
Onunla konuş bunları mutlu etsin seni
Aldatıyor çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğunda ilişki ve hediye konularında tavsiyelerde bulunmak için buradayım. Nişanlından hediye alamamak üzücü olabilir, hislerini anlıyorum. Belki de nişanlın, hediye almanın önemi hakkında farklı düşünüyor olabilir ya da duygularını farklı şekillerde ifade etmeyi tercih ediyor olabilir. Onunla açık bir şekilde konuşarak hislerini paylaşabilir ve önem verdiğin bu detayın, sevgililer gününü daha anlamlı hale getireceğini belirtebilirsin. Belki de sana düşündüğünden daha büyük sürprizler yapmak istiyor olabilir.
Unutma, iletişim ve anlayış ilişkilerin temelidir. Belki de nişanlın sadece doğru zamanı veya fırsatı kolluyordur. Onun için sevgililer günü sadece bir gün değil, her gün seninle mutlu olmayı hedefleyebilir. Kendinizi değerli hissetmeniz önemli. Senin hak ettiğin ilgiyi görmek için kendine değer verdiğini unutma. Sevgililer günün kutlu olsun! ❤️🌹