Arkadaşlar merhaba başımdan tuhaf olaylar geçti. Sevgilimle evlenecektik. Sonra aramız bozuldu ayrıldık. sürekli barışıyoruz ayrılıyoruz. Ne olduğuna anlam veremedim. derken1bucuk yıl geçti iş yerimden bir arkadaş sevgilimle beni ayırmak için büyü yaptığını mezara gömdüğünü he gün rüyasında o mezarda işkence gördüğünü helalik istediğini söyledi. Hayatımın şokunu yaşadım. Sonra bir hoca bulduk bu büyünün bozulması için oda kaşık verdi bunu mezarlığa göm dedi. Gömdüm ve sonra aramız dahada kötü oldu. birbirimizi tehtit etmeye başladık. Sonra ben tekrar mezara gidip kaşıkları almaya gittim 15 gün sonra. Gittimde mezara gömdügüm yerde hiç bişey bulamadım köşedeydi. nasıl kayboldu anlamıyorum. Sakın kınamayın arkadaşlar çok zor günlerden geçtim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Köpek almıştır
Yüksek mezardı
Büyü filan gerçek mi ki
Evet gerçek 1 buçuk yıl neler çektik bir Allah bir ben biliyorum
Belki de bakış açınız kültürünüz kafa yapınız uyuşmuyordur
Çok iyidik sorunumuz yoktu taki evleneceğimi iş yerimde duyuruncaya kadar
Keşke duyurmasaydınız beynimiz yapacağımız işleri söylediğimizde o işi yaptığımızı zannettiği ve dopamini salgıladığı için o iş için gerekli dopaminimizi kullanmış oluyoruz halk arasında nazar diye de geçer :) büyü filan kafanızı bulandırmayın içinizi ferah tutun
Adam itiraf etmese aklımın ucuna gelmezdi adam rüyasında işkenceler görmüste itiraf etti gitti pislik
Yani orası öyle o zaman o adam mı aldı belki başka biri aldı yine de o adama kendi vicdanı yeter artık kaşığı maşığı unutun önünüze bakın
Sadece merak ettim filmlerde oluyor sanıyordum başıma geldi Dabbe serisi
Daha sağlam bi hocaya gitmelisin
Gittim bozdurdum şükürde o mezarlıktaki bulamadım. onu merak ettim
Ne kadar kaldı orada toprak da kaybolup gitmiştir
Büyü bozulunca düzeldiniz mi şu an
15 gün
Mezarın sahipleri farketmediyse toprakda kaybolmuştur yağmur çamur
İnşallah onlar almıştır. Tuhaf durum
Büyüyü bozulunca gerçekten kendinze gelip barıştınız mı
Evet kendini geldi. onun haberi yok olaylardan duysa kavga eder. söyleyemedim
Vay be bende çok sevdiğim kız vardı değişmişti birden hocaya sordum kızda musallat var dedi iyileşmesi için tedavi gerekiyor dedi kıza söyledik inanmadı daha da kötü olup ayrılıp gitmeyi tercih etti
İşte hasta olan anlamıyor inanmıyor.
Büyüden şüphelendim internetten bi hoca buldum büyü dedi ama ona inanmadım sağlam bir hoca vardı daha önce bildiğim ona sordum büyü yok musallat var dedi bu kız duygu durum bozukluğu güvenmeme gibi gibi sebepler yapar dedi soğudu gitti oysa ben onu iyileştirmek istedim nasip değilmiş
O kızı zor günler bekliyor hakkatten ben neler çektim sağlım bozuldu benimde sevgilimde birbirimizi öldürecektik az kalsın
Büyü musallattanda kötü
İkiside iyi bir durum değilki yapacağı basit bir işti oysa inanmadı beni suçladı kendin yap dedi
Sen yapsaydın kız kurtulurdu
Hoca dediki okunmuş bir kağıt vericem suyun içinde bir süre bekletip 3 gün falan içecek dedi bunu yapmadan iyileşmez dedi böyle oluncada elimden başka bişey gelmedi
O zaman iş değişir tabi benim tanıdığım hoca su ya da bir meteryal vermeden hallediyor. Arkadasimin başınada geldi. Başka ruhani gönderiyor o musallatı uzaklaştırıyor
Bilmiyorum büyü olsa belki öyle derdi ama bu hoca böyle dedi başka türlü olur mu bilmiyorum
Oluyor ben biliyorum arkadaşımın başına geldi. İstedigin kadar su iç düzelmez bir günlük iyi gelir ertesi günü yine aynı benim başımada geldi
Musallata başka musallat uzaklaştırabilir
Senin hoca sağlammı ona sorsak
Sağlam tabikide 2 hoca calısıyor biri ruhanilerle tesbit ediyor biri de duasını yapıyor benim mezarlığa gömülen büyü onlar görevlileri çıkardı. Raharladım
Hangi şehirde nasıl ulaşabiliriz
Ben ankaradayım hoca İstanbul tarafında
Peki
İlginç duruyor
Hemde nasıl Allah kimseye yaşatmasın hakkatten
Saçma işler ama yaa