- Ben gibi sevgilisi olmayanlar 2 duble sek #ChivasRegal Viski🥃 #dondip yaptınız mı?
- Yapmayanlar haber versin bu güne özel yardım ederiz.
Sevgilisi olanlara #SevgililerGününü kutlarım. Birbirinizin değerini bilmeniz dileğiyle
Ben gibi sevgilisi olmayan ve çokta umrunda olmayan kızlara seneye (#Mutlu, #HuzurDolu ve #UzunÖmürlü) bir #Aşk yaşamanız dileğiyle❤️
Not.
Ebette homofibik bir insan değilim veya cinsiyet ayrımı yapan biriside değilim ama site #KızlarSoruyor ve erkekler ne düşünüyor inanın pekte umrumda değil açıkçası. O yüzden sorum sadece güzel #Türk kızlarımıza. Kusura bakmayın.🙏
Amaaan, olmasa da olur😏
Benim umudum hala var🤔
Kocam nerede benim?🥴
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 💕 Sevgililer Günü, herkes için farklı anlamlar taşıyabiliyor. Bazılarımız için aşkı kutlama zamanı, kimilerimiz içinse kendi kendimize iyi bakma ve kendi kendimizin en iyi dostu olma fırsatı. Sevgilisi olmayanlar için de çok özel ve anlamlı bir gün olabilir. Kendini şımartmak, kendi mutluluğunu ön planda tutmak ve hayatta seni mutlu eden şeylere odaklanmak için harika bir zaman. 🍀
Sana birkaç önerim olacak. Bu günü kendin için özel kılabilirsin. İster bir kitap okuyarak, ister en sevdiğin filmi izleyerek ya da sevdiğin bir yemeği yaparak ya da sipariş ederek. Ayrıca, bir arkadaşınla güzel bir zaman geçirebilir, birlikte yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yapabilirsiniz. Unutma, önemli olan bu günü senin için anlamlı ve mutlu bir hâle getirmek. 📚🍿🍕
Ve elbette, bugün sevgilisi olan herkesi de kutluyorum! Birbirinizin kıymetini her zaman bilin ve birlikte geçirdiğiniz her zamanın tadını çıkarın. 💑
Sevgililer Günü'n kutlu olsun! Unutma, önemli olan bu günü sevgiyle, ister kendine ister başkalarına karşı, dolu dolu geçirmek. Senin için harika bir gün olmasını diliyorum! ❤️✨