Sevgililer gününü kutlamayan sevgili?

Şimdi sevgililer günü çok gereksiz bilmem ne diyen olcaksa hiç gelmesin bende öyle aşırı abartılmasından yana değilim ama en azından o günü erkek arkadaşımla geçirmek isterim yani herneyse dün yarın napalım falan dedim buluşalım falan dedi bilmiyorum bakarız duruma göre dedi bende iyi tamam dedim belki buluşuruz yarın diye öyle çok abartılı birşeyler bekleyen biride değilim yok yemekler büssürü hediye falan beraber olsak yeterdi ama o ilk sevgililer günümüzde nerdeyse hiç mesaj atmadı ve kankasıyla geçirmeye karar verdi çok darıldım bende mesajıma neden cevap vermediğini sorduğumdada şarjda olduğunu söyledi sevgililer gününde sevgilisini umursamayıp arkadaşıyla oturdu bende evde 1sezon dizi bitirdim herkes naptınız diye sordukça daha da üzülüyorum çok kırıldım açıkcası niye böyle yaptı anlamadım hediyeden kaçtı desem oda olamaz çünkü hediyeyi 1 gün önce verdi bir sevgilini arayıp sormak çok mu zor gel beraber Zaman geçirelim demek çokmu Zor sanırım umrunda değilim napmalıyım ayrılmalımıyım sizce?
Sevgililer gününü kutlamayan sevgili?