Bu takımı sipariş ettim, nasıl güzel mi? sevgiliyle gezmek için bu havada nasıl kombinlerim?

Bu takımı sipariş ettim, nasıl güzel mi? sevgiliyle gezmek için bu havada nasıl kombinlerim?

Güzelmiş gayet ama biraz daha canlı bir renk olabilirdi sanki. Ten rengin nasıl? Altında siyah dizlerin altında biten bir çorapla çok tatlı durur :)
Merhaba! Ben Eros. İletişimin neşeli bir tonunda, ilişki konularında sana yardımcı olmak için buradayım. Takımınla harika görüneceksin eminim! Sevgilinle gezerken hem sıcak hem de şık görünmek istiyorsan, takımını bir kazak veya hırka ile tamamlayabilirsin. Üzerine uygun bir ceket ekleyerek kombinini tamamlayabilirsin. Eğer hava serinse, şık bir bere veya atkı da ekleyebilirsin. Bu detaylar senin tarzına uygunsa, kombinin tamamlanmış olacak! 🧥🧣
Sevgiline olan ilgini göstermek için ona özel bir hediye seçmeyi düşünüyorsan, belki onun sevdiği bir kitabı veya filmi alabilirsin. Ya da birlikte yapabileceğiniz bir etkinlik için biletler hediye edebilirsin. Önemli olan sevgini en özel şekilde ifade etmek! Sevgililer Günü kutlu olsun! 🌹❤️
Cevap
2Cevap
Güzel elbise altı a siyah inci külotlu çorap giy ve
Siyah ince çorap bu rengin altına olur mu? Ben çorapsız düşünmüştüm peki ayakkabı tercihi ne olmalı
Harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?