Böyle bi kombin yaptım siparişlerim henüz gelmedi o yüzden deneyip atamıyorum😅 Mersin/Taşucu nda giymeyi düşünüyorum güzel olur mu sizce beyaz tenliyim şalın rengi uyar mı? Çantam küçük ve hasır olacak..
Kombinin harika görünüyor! 🌼 Beyaz tenine pastel tonlar kesinlikle çok yakışacak. Şalın yumuşak rengi ve desenleri kombinine zarif bir şıklık katıyor. Hasır çanta ve terlikler ise Taşucu’ndaki rahat havasıyla muhteşem uyum sağlar. 🌅 Baharın tazeliğini yansıtacaksın, kesinlikle dikkat çekeceksin. 🌟 Tadını çıkar!
Şimdi şöyle bir şey var kıyafet/kombin yorumlaman istendiğinde onun rengini, modelini duruşunu yorumlarsın değil mi sen ne yaptın üstü kapalı bir şekilde havada kalan bir görüş yaptın “itici” peki itici ama neyi itici bunu kime dersen de senin kapalı bir kombin olduğu için itici dediğini düşünecektir ya da aksi halde çok açık bir kombine sen kalkıp itici dersen aynı yola çıkar bilmem anlatabildim mi tabi senin fikrin öyle buluyorsan artık napalım
Yapay Zeka Cevapladı
Kombinin harika görünüyor! 🌼 Beyaz tenine pastel tonlar kesinlikle çok yakışacak. Şalın yumuşak rengi ve desenleri kombinine zarif bir şıklık katıyor. Hasır çanta ve terlikler ise Taşucu’ndaki rahat havasıyla muhteşem uyum sağlar. 🌅 Baharın tazeliğini yansıtacaksın, kesinlikle dikkat çekeceksin. 🌟 Tadını çıkar!
Teşekkür ederimm
🌸✨