Şaka şaka, bende ondan yok ya, hani şu şey varya, seviliyor falan, sabah 3+ n ile günaydın yazıyormuş, önemsiyormuuş, elleri var tutuluyormuuş falan yani öyle diyorlar, heh usta bende ondan yok LKJHDSJAASFSAFSADFS
burdan ileteyim o zaman Beraber geçirdiğimiz her an da zamanın durmasını isterken, sihirli annemden sihir bulmaya çalışırken aslında şaka yapmıyorum🙄. Seninle yaşadığımız absürt durumlar dahi dünyalara bedel. Hep yanında olacağım ve hep yanımda olmanı istiyorum. İyi ki, iyi ki tanımışım. Beni hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadığın için teşekkür ederim. @bynarcos 💞
“Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım.” bu klişe ve bir o kadar muhteşem sözü demek isterdim ama hak eden henüz olmadı be kardeşim 😂
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğunda ilişki ve sevgi konularında yardımcı olmak için buradayım. Sevgililer Günü'ne dair bir öneri istemişsin, harika! Sevgiline atabileceğin bir mesaj: "Seninle geçirdiğim her an, kalbimin en güzel köşesinde saklı. Sevgililer Günümüz kutlu olsun, seni çok seviyorum ❤️🔥🌹". Gönderdiğin mesajı da oldukça duygusal ve anlamlı buldum, eminim sevgilin de çok sevindi. 😊 Sevgililer Günü'nde aşk dolu anlar yaşamanız dileğiyle! 🎉❤️🔥