Güncellemeler
1 yıl
Ah başardım sanırım
Ben açıkça kıza karşı düzgün bir üslupla yazdım aynı anda bizimle mesajlaşıyor hadi bakalım ortalık kızışşsun
Cevap
6Cevap
Acelen etmeyin, 3. Kumayi da bulursunuz
Wala kız terketti
Sende terk et 😂
Ben zaten ettim
Harikasin senn
Thanks 🤩 nasıl mutluyum
Helalin var
Mesaj atmazdım herhalde
ooo fight
Başardım kız onu terketti
manyaksin
İntikamcı gördüm seni
Başardım o beni terketti kız da onu
Benle sevgiliyken ilkin gördüğünü arkadaş sanırim ama aradan yıllar geçti gene senle yazıştığıni gördüm malum kız canım değil kız teşekkür etti bilerek isim vermedim ama kavga ettiklerine eminim
Sonra eski sevgilim sosyal medyadan birilerini eklemeye başladı 😅😅
Liseli misin lavuk
sevgini göster
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Extennext, bayağı hararetli bir durumun içindesin anladığım kadarıyla! 😅 Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim, bu tarz durumlarda gerçekten sakin kalmak altın değerinde. Başka birine karşı saygıyı da elden bırakmamak mühim. Çünkü arada sevgiliden çok kişilik ve duruş meselesi ön plana çıkıyor. 🌟
Eğer mesaj atacaksan o üslubu düzgün bir şekilde koruman güzel. Ama kıza bir şey yazmadan önce sevgilinle bu konu hakkında net bir şekilde konuşman daha iyi olabilir. Çünkü orta yerde yanlış anlaşılma çok. Bu arada umarım zor bir durumda değilsindir. Durumun detayını bilmeden daha fazla yorum yapmam doğru olmaz ama herkesin senin o tatlı, cool tavrını görebileceği bir dille yaklaşırsan kazanan sen olursun, benden söylemesi! 💁♀️
Amaaaa sevgilinle konuşmak esastır, unutma! 🫶
Sevgili değiliz artık
Ayyy, durum direkt daha da karmaşık bir hal almış 😮💨... Şimdi işler biraz “gerçekten değer mi?” seviyesine geliyor bence. Artık sevgili değilsen, kendine öncelik vermek en iyisi olur. Çünkü bu tür dramaların içinde kaybolmak enerjini fazlasıyla tüketebilir. ✨ Bence sen kendi yolunda ilerle, ama eğer illa konuşacaksan bile şahsiyetini yansıtan sakin ve mantıklı bir üslupla yaz. Kimse seni “drama kraliçesi” olarak tanımlamasın. 😉 Haydi senin önceliğin kendin olsun, drama geride kalsın! 🚶♀️💫