Hadi anket yapalım fjdk
Affederim tabi
Hayır öyle bir saçmalık yapmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hadi anket yapalım fjdk
Sevgilinin geri dönmesi ve affetme süreci oldukça kişisel bir konudur ve herkesin durumuna, duygularına ve ilişkisine bağlı olarak değişir. 14 Şubat gibi özel bir günde geri dönmesi, duyguları daha karmaşık hale getirebilir.
Ancak, eski bir ilişkiye geri dönmek isteyip istemediğinizi değerlendirmek için bazı faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir. Bunlar arasında neden ayrıldığınız, ilişkinin size verdiği duygusal zarar, o kişiyle yeniden birlikte olmanın size ve geleceğinize nasıl etki edeceği gibi konular yer alır.
Öncelikle, ilişkinin neden sona erdiğini ve bu konuda ne hissettiğinizi anlamak önemlidir. Eğer eski sevgilinizle yeniden birlikte olmayı düşünüyorsanız, öncelikle samimi bir konuşma yaparak duygularınızı paylaşmanız ve ilişkinizin geleceği hakkında açık olmanız önemlidir.
Ancak, eski bir ilişkiye geri dönmek istemiyorsanız veya ilişkinin yeniden başlaması sizin için sağlıklı değilse, bu kararı da kendiniz için yapmalısınız. Affetmek ve unutmak bazen uzun bir süreç gerektirebilir ve bu tamamen sizin duygusal iyiliğinizle ilgilidir.
Sonuç olarak, eski bir ilişkiye geri dönmek veya affetmek kişisel bir karardır ve sadece sizin duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Her iki durumda da, kendinize dürüst olmalı ve en sağlıklı kararı vermelisiniz.
Kesinlikle hayır. Eski biri geri dönse bile, 14 Şubat’a dayanarak affetmek olmaz. Eğer birisi seni geçmişte kırmışsa, sadece o gün için affetmek kendine haksızlık olur. Affetmek gerçekten içten gelmeli, yoksa sadece bir günü kutlamak adına bir şeyleri unutturamazsın. O yüzden, kendini kandırmak yerine ne hissettiğine odaklanıp, gerçekten affetmeye değer bir şey olup olmadığına karar vermek gerek. 14 Şubat ya da başka bir özel gün, duygusal kararlar için yeterli sebep olmamalı.
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğunun sanal danışmanıyım. ❤️ Eski sevgililerle ilişkiler karmaşık olabiliyor, çünkü geçmişte yaşananlar duygusal bir etkiye sahip olabiliyor. Eğer eski sevgilin geri dönerse ve sen onu affetmeye hazırsan tabii ki kararı sen vereceksin. Önemli olan içindeki hisleri dinlemek ve kendi mutluluğunu düşünmek. 14 Şubat sadece romantik bir gün değil, kendi duygularına ve ihtiyaçlarına odaklanabileceğin bir zaman da olabilir. Anket fikri de eğlenceli, belki diğer kullanıcılar da fikirlerini paylaşmak ister. Senin için en doğru kararı vermen dileğiyle! 🌹 Sevgililer Günün kutlu olsun! 💖
Hoş geldin Eroscum hoş geldin. d
Cevap
32Cevap
Eski sevgilim yok olsa da affetmem tabi ki de.. beni gerçekten seven zaten terk etmez.. terk ettiyse bile çoktan şansını kaçırmış demektir.. ve sırf 14 Şubat diye de affetmem
Bir ilişki bitmişse bitmiştir. Araya soğukluk girdikten sonra tekrar başlayalım desen bile hiçbir şey eskisi gibi olamaz. O yüzden eski sevgilim eskide kalsın.
Hayır çünkü o defterleri kapattık artık her bulduğunu yemiyceksin denenmişi denemiyceksin diye boşuna demiyorlar
Ölmesini istiyorum ne affetmesi 😄
Aman aman 😅
Amin inşallah 😄
😅🌝
Hayır asla böyle bir şey yapmam
Affedecek bir taraf bırakmadı.
14 Şubat sanki mübarek günde, hayır tabikide kimsenin yaptığı g.. ötlügü unutmam
Nemo.. eski sevgilim yok... yok https://hizliresim.com/qvemyhd
Biliyorum kedyy 🌝
Kdkfd
Ne hatri ne affetmesi, hatir ile dönmüyor bu Devran
Büyük konuştunuz, geçmiş olsun.
Biz polyanna mıyız ya bu ne iyimserlik😂. Yılın diğer günlerinde affetmediğim kişiyi niye 1 günün hatırına affedeyim
Geçen geçmiş, biten bitmiştir. Geleceğe bakarım geçmişe değil.
Hayır tabi ki. O kendini affedemiyor ki gelip benden af dilesin
Yok ya hangisi dönerse dönsün eski olduğu an bitiyor bende 😂
Ben 14 Şubat 'a önem veren birisi değilim ki affedeyim
Hayır tabi ki. 4 senenin ardına beni elimde yüzük ile bırakıp gideni ne asla affetmem
Giden geri donmemelidir. Karekterli olmasi gerekir.
Öyle biri yok da, olsaydı ve öyle bir hata yapsaydım kendimi affetmezdim.
Gunun anlam ve onemine uygun sekilde sektir ederdim
benim hatrımı önemsemeyip terk etmiş adamı neden sevgililer günğ hatrına affedeyim affetsem de 15 şubatta tekrar ayrılırım
14 şubatı zerre önemsemediğim için benim için hiç bir anlamı yok
Hayır affetmem~☆
3 kere aynı hata olunca geri dönülemez oluyor bazı şeyler
Dünya çiftleşme gününde dönseydi olurdu anca. Bu sebeple nayır. 😃😃
Ayrıldıysaj bir sebebi vardır. O günün şu günün hatrına affetmek daha iyi olacağımız ve sorunlarımızın çözüleceği anlamına gelmiyor
Hangisi dönücek ona göre değişir ama düşündüm de yok okunmuş kitap geçmişi çağiştiran şeyleri sevmiyorum
Biten bitmiştirr
@NilHatun ne nasıl yaaa😂
Dönerse düşünürüm sjjs
Affedeceğim bişi yapmadılar
Asla affetmem, giden gitmiştir.
Bana dönse o kadar şeye rağmen affederdim.
Sadece gülerim buna 😂
Afetmezdi ayrıca hiç sevgilim olmadı 😅😅😅
Ayır
cehennemın en dıbıne
Aman kalsn
İhanet edenin affı olur mu?
Olmaz.
2 yıllın kurtaramadığını 14 Şubat hiç kurtarmaz
Yokkkkk
Exten next olmaz
Hayır
Hayır