+1 yılKendi eski sevglimden ve oylardan gördüğüm kadarıyla kızlar çok sabit ve standart fikirli. Yeni sevgilimi terk edip onunla çkarım çıkmam demeyeyim. Eğer seviyorsam, içimde yeni sevgilime karşı bir bağlılık oluşmuşsa onu terk edip de eskiye dönmem. Yeniden ayrılsam da ayrılmasam da, onu affederim, çünkü onu o giderken seviyormuşum şuan sevmesem de. Affederim de, işte tekrar brşey deneyip denememek, şun sevgilim olup olmadığına varsa bile onla ilişkimin öylesine olup olmadığına bağlı. Sevmediğim, ama sırf zaman geçirmek için biriyle çıkıyorsam, geçmesi gereken zaman geçmiş demektir. Gerçek hayatımda yıllar sonra ortaya çıkan sevgililerimden dolayı sevdiğim insanları asla terk etmedim. Seviyorsam sevdiğim insanı bırakmam. Affettiğim ama ilişki yapaşıp yaşamayacığım belirsiz eski sevgilime ise yaptıklarını çektireyim, intikam alayım diye düşünmüyorum asla.
Kızların neden böyle sabit ve asla affetmem düşüncesinde olduğunu ise bilemiyorum. İnsanlar değişir, herşey değişir. Değişmeyen tekşey değişimin kendisidir. Hayat bile 2. şans verirken, çok taze bir ayrılıkda, karşıdakini yoksayacak aldatma yada hakaret gibi şeyler yoksa 2. şans verilmeli. Aşkta gurur olmaz, gurur yaparsanız aşkı kaybedersiniz.21 Yorumla- +1 yıl
:)))) güzel yorum aşkta gurur olmaz... aradan 5 ay geçmişse ve şu anda hayatına giren yeni insanla öylesine eskiyi unutmak için çıkıyorsan... eskiyi affedersin sanırım 2. şansı verirsin anladığımkadarıyla :D:D
En İyi Cevaplar
Kızların cogu affetmem diyor. Oysa ki nedenini bile bilemiyorlar. Bir sevgili geri dönerse ona kesinlikle ikinci şans verilmeli. Tabi hayatında hiçkimse yoksaNeden verilmesin ki. Kızların bilmedigi cok şey var erkekler hakkında. O kadar cok ki. En iyi erkegin pişman olan erkek olugunun farkına bile varamayacak kadar cesur cogu kız. Neden acaba? Maceralara atılıp başka tenlere dokunmak hoşlarına mı gidiyor ? Erkek aynı erkektir. Fakat sadece değişik bir yaşamı vardır o kadar. Başka ne farkı var ? Cinsellik mi? gecin ya siz de duygu mu ? Duygular ya da aşk daha önce onda görmediginiz aşk olsaydı kelimeler degişmez miydi ? sevgilim kelimesi neden degişmiyor ? ya da aşkım? yada tattıgınız bir duyguyu daha önce tatmadan aşık oldum diyebilirmiydiniz?
Bence en iyi erkek pişman olandır.Ve delice sevdiginiz birsii onun da sevgisine inandıgınız birsii mutlaka 2nci bir şansı hakeder... yoksa bu kadar güclü müsünüz? Karşına o tanıdıgın kişiden sonra cıkacak kişi %50 iyi olur %50 daha kötüsü olur. Bu kadar riske gerek var mı?
Belki de gömlek olmak veya gömlek degiştirmek egilimi var onlara bir lafım yok. onları o yolun yolcusu. ERkek kız farketmez.612 Yorumla- +1 yıl
çok doğru ama ya kız pişmansa?
- +1 yıl
bence senin de anlamadigin birsey var. bir insan senin güvenini yikmissa ikinci defa o kisiye güvenmek mucize gibi birsey olur. güven yoksa hicbirsey yok demektir.
güvensiz bir iliski yürümez. elindeki sansi degerlendiremeyen insan ikinci sansi hangi yüzle ister ki? neyine güvenerek?
o %50 sansi denemek, güvensizlik icinde ''acaba nerededir, yine aldatiyormudur, telefonuna mesaj geldi neden okumadi? sanki biraz da tedirgin oldu'' vs gibi seylerle kendini yiyip bitirmekten daha sagliklidir. - +1 yıl
ayrılırken ihanet falan yok ki ne aldatması
- +1 yıl
Ben iki taraf gercekten sevdiyse diye söyledim bunları. GErcekten ikinci bir şansı hakedecek kadar yalvardıysa ve senin icin degeri varsa gercekten de. aldatma ayrı bir olay her zaman normal bir ilişki bitse tamam 2nci bir şans kesin verilir.Aldatmadan sonra yalvarıp yakarması lazım sürekli aglamalı ve peşinden delicem koşmalı taa ki o kişiyi ikna edene kadar. Bunu başarabilirse zaten pişmanlıgın zirvesinde olan bir insanı nasıl kabul etmemeliyiz? söylermisin sence 2 insan da acı cekmez mi?
- +1 yıl
ne bileyim ihanet ve aldatma ile ilgili birşeyler yazıldı ben de cevapladım orada...
Terkedens en misin? yani kız erkek farketmez. Gurur meselesi yapacaksan hic girmeye bile gerek yok konuya. Gurur diye birşey neden mutluluga engel olsun ki? kız terkettiyse eger. Cok fazla vakit gecmişse kötü. ama erkek peşinden koşup bir süre sonra beklemeye cekildiyse kızın sırası adım icin. Kız naber napıyorsunt arzında mesajlar atmalı bence. Cünkü karşı taraf kesin bu mesajı bekliyor olacaktır. - +1 yıl
arkadaşım ortada aldatma yok...
- +1 yıl
tamam sustum :D:D
- +1 yıl
Bir kere şunu iyi bilmelisin eğer giden taraf barışmak istemiyorsa sen barışma adımı atmamalısın bu giden tarafın kendini çok değerli hissetmesine neden olur ve onun için caziben kalmaz çünkü eldesindir artık , ikincisi ilişkiye dair bir aldatman veya ciddi bir hatan yoksa gurur yapmaktan kaynaklı bir red olamaz bu artık nasılsa benim gezeyim az eğleneyime döner, sen hayatına birini aldıgında sana dönüyorsa bu da sevdiğini göstermez seven insan fırsatı varken döner kaybettiginde değil.
- +1 yıl
valla tanıdığım bütün kızlar birbirimizi gerçekten sevdiğimizi hissetiğimiz anda hemn kendilerine yazan ilk erkekle flörtleşip sürekli beni sevdiğini hissettirmeye çalıştı kusura bakmasında beni zaten tanıyosın ve sevmişsin ne diye başkasını kabul edip sonra pişman oluyosun hani sevmesen tamam dene şansını deli divanesin ama başkası yürüyünce hemen eğilim göstermek aşkı kötüye kullanmaktır nasıl olsa sevgi var kolay kolay değişmez kafası neyin kafasıdır yazık değilmi afedersin ama o... değilmi ne yapsın erkek sevmeye devam etsin acı çeksin sen yapmışsın yapacağını erkeği düşürmüşsün bir çukura çabasına göre onu kullanacaksın zaten güven yokki ama acı çekeceksin ve çektireceksin baştan güzel zevkli geliyo sonra olana hayatlarımıza oluyor adam gurur yapacak haklı doğası bu sen onun doğasını tehdit ediyorsun ondan sonra kadına şiddetmiş erkek somut şiddet uyguluyor karşımyım ama kadın soyut şiddet uyguluyo ve hayatı hep berbat onun bunun ellerinde mutluluğu aramakla geçiyo olan sevgiye oluyo aynı şeyi yapan erkeklerde var onlarda ooooo ç... sanki aşk kolay bulunuyo sonra yaşlanıyosun belki yeniden aşık oluyosun ama gençliğindeki o... ka. h... Allah tan tek dileğim ben mutlu olana kadar o mutlu olmasın yani demek istediğim bu bi sorumluluk aşk lan bu kolay bulunmuyo gerçekten hissetmişsin çaba beklerken nasıl olsa çaba bekliyorum gidip diğer fırsatları değerlendireyim ne anlama gelir. ama çare yok kanında varsa * insan öyle gidiyo değişmiyo hiç bişey sadece mutluluğu hep hayal edip bekliyosun
+1 yıllanet olsun ki affederim.çünkü onsuz yaşamamın hiç anlamı yok.biliyorum beni sevmedi.ama bigün daha iyisi olmadıgını anlayıp bana dönerse bana yaptıgı haksızlıgın farkına varırsa ve beni severse kesinlikle dönerim.ama tabiki bana yaşattıklarını ona da yaşatarak
22 Yorumla- +1 yıl
sonuçta affetmek doğru olan bence aşkta gurur olmaz :))
- +1 yıl
gurur mu kaldı zaten:))ayrıldıktan sonra defalarca kapısına gittim aradım yalvardım dönmedi.sanki kötü bişey söyledim sanki aldattım sanki bi hata yaptım.neyse keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))kahretsinki köpek gibi seviyorum yine gurursuz olurum ama hıncımı aldıktan sonra:)
Somut bir örneğini vereyim, dün gece bir arkadaşımla konuştum.
Barışmak için gitti yanına, kız barıştı.
Yani barışılıyor.
Kaç kere ayrıldınız neden barışıyorsun sorusuna geldiğmde ise..
Yeni bir aşka başlayacak gücüm yok demişti..10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
2 defa yaşadım asla affetmedim biz aşıktık ama beraber değildik deli gibi sevdiğini söylüyordu ama başkalarına umut veriyordu o anda sildim asla yaklaşmadım hep acı çekerek sevdim içime attım hep geldi hep ittim istemedim ama acı çektim 7 yıl bitti iyileştim sonra biri çıktı kalabalık ortam görüşüyorduk bana sevdiğini belli ediyordu beni etkiledi bende ona yaklaştım biliyorduk durumu sadece netleştirmedik tak hiç tanımadığı bir adamın sadece bir mesajıyla buluşmaya gitti ve arkadaş oldu sildim ama yine diğeri gibi sevdiğini belli etmek için sürekli geliyordu ben ise itiyordum ama acı çekiyordum o da ısrarla gelip belli ediyor ısrarla gelip erkek arkadaşıyla flörte devam ediyordu 1 sene çıktılar istediler evlenme üzere yken ayrıldılar o sırada bana karşı hala hisliydi ama ben içimde acıdan onu affedemiyodum ama o sırada o bir başka tanıdık bir erkek tarafından yine bir teklife maruz kaldı onada onay verdi sonra o garibim beklerken bana geliyordu fakat o sırada hiç bilinmeyen bi şekilde başkasıyla 3 ay önce tanışmış ailesini tanıştırmaya getiriyordu erkeği oyuncak zanneden * karşıma çıktı hep tahminimce aynı davranışı kadınların yüzde doksanı yapıyordur her şeyi kendi sevilme duygusu üstüne kuran kibir ve havayla başkalarına ve kendine zulmeden * ruhlu insanlar çok ALlah herkese hayırlısını nasip etsin insan hissettiyse sahtekarlığa veya oyuna ya da plana girmemeli şansı yaver gitmeyip istediğinin olmaması oynadığı kuımarın sonucudur hiç bir şey tesadüf değildir sevdiysen o sevgidir kumar her konuda zararlıdır istediğini alamayıp giden ve acı veren gitsede bedelini bir gün ödeyeceğini bilmelidir her defasında gidip çok acı çektim aslında sevdim sen istemedin düşüncesinde somut hatalar yapan iinsan kötüdür çünkü düşmüştür artık onu bu duruma düşüren suçludur onun gözünde herkes acı çeker işte bu yüzden kötüdür ama affetmek en iyisidir ben affettim ama hayatıma asla sokmadım düşünmüyorumda sadece Allah dan hep hayırlısını diliyorum demekki böylesi doğruymuş
10 YorumlaBu durum herkes için uygulanmaz. Eğer gemileri yakacak kadar değerliyse benim için yenisine tekmeyi koyarım eskisine dönerim ama sadece benim kurallarımın geçerli olması şartıyla. Yok çok seviyordum ama bir gelecek de yoktu onla diyorsam umurumda olmaz istediği kadar zırlasın. Zaten böyle bir kişi insanın ömründe 1 kez geliyor. Diğerleri fason..
29 Yorumla- +1 yıl
ya sen evlenme teklidfi etmeyi planlarken seni terk etmişse
- +1 yıl
peki sana yaşattığı acıyı ona yaşatmaya çalışır mısın?
- +1 yıl
ondan vazgeçip onu unutmak için cıkıyorsan birisiyle ve o tekrar sana dönüyorsa? çok karısık dimi:D:D
- +1 yıl
haklısın yine de teşekkür ederim
Açıkçası yaşadım bu olayı belki affedilebilir terkeden şahsın hal ve hareketlerine göre ama ona yeniden güvenilemez bu durum içindeki çıkmaz bizi asla affetmem ne yapsa boşlara götürsede son sözü yine yürek söyleyeceği için açıkçası ben bu konuda aceleci davranmadan zamana bırakmaktan yana olurdum ayrıca biriyle bir ilişkin olup öylesine demek de çok haksızca. Sonuçta sen şu durumda onu aldatıyor konumunda oluyorsun sevmiyorsan ayrıl hiç bu konu açılmadan başka bir bahaneyle öğrenirse nasıl üzülür. Bir de eski ilişkiler pek uzun ömürlü olmuyor aklında bulunsun :)
00 Yorumla" D " ..
Bu öylesine Çıkılan biri nasıl oluyo yaaaa... Ayıp..Ayıp...
Benim için konu kapanmıştır. Bazı Dönüşü olmayan yollara girmemek lazım, girilse bile dönüşe kalkışmamak lazım, nemelazım kaza maza olur allah korusun...Kih..Kih..Kih...12 Yorumla- +1 yıl
öylesine cıkıyorum diyen kişi erkek
sevıyorsam onu hala neden affetmeyım kı bazen degerımızın bılınmesı ıcın ayrılmak gerekıyor karsıdakı kısı dersını almıs bana donuyor, anlamıs bensız olamıyacanı ben affederdım
11 Yorumla- +1 yıl
vaaayyyyyyyyyy işte bu :D:D alkış :D:D
o anki duruma anlattiklarina ve hareketlerine bagli olarak durum degerlendirmesi yapar ona gore karar verirdim
10 Yorumla
+1 yılAsla affetmem. artık ne yapsa boş...bir insana 2. hakkı veririm ama 3. yü vermem :)
15 Yorumla- +1 yıl
2. hakkı veriyosun ama :))))
- +1 yıl
2. hakkı veririm belki daha iyi bir ilişkimiz olaiblir diye
- +1 yıl
bence de :))
- +1 yıl
:)
+1 yılbencede sans verilmeli bunu yapmadan önce düşünmesi gerekti ama 2. sansı verdiğinde aynı seyi tekrar yaşacaksınız bunu kesinlikle unutmayın bir insan bazı konularda kendini asla değiştiremez
10 Yorumlavalla hala seviyorsam ben gururumu hiçe sayarım çünkü sevmişsem tam sevmişimdir..ve hala bağı kopartmadıysam asla birini düşünmem..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Ayrıldığım şahısların hiçbirisi geri dönmeye cesaret edemedi , çünkü biliyorlardı bittiyse bitmiştir , mola yoktur ilişkilerde .
12 Yorumla- +1 yıl
sen ayrıldıysan ve pişman olup tekrar barışmak istersen?
Benden neden ayrıldığına bağlı. Hata benim miydi onun muydu.. Yoksa ortada hata yok da yanlış anlaşılma mı var. Çok parametreye bağlı bir fonksiyonun çıktısını istiyorsunuz ama giriş parametreleri belli değil.
05 Yorumla- +1 yıl
nedensiz bir ayrılık
- +1 yıl
terk ettiğine çok pişmansa... yada hangi koşulda affedebilirsiniz?
- +1 yıl
Hicbir kosulda affedilmez baskaa insan mi kalmadi
Affetmiş gibi yapıp ikisini birarada idare ederim :D
12 Yorumla- +1 yıl
bak sen yaaa
Terkeden aslında kaybeder, bir kez sevdiğini bırakıp ona acı cektirdiysen terkeden yazıklar olsun yerine gönül eylendirmek için koyulan o kişiyede yazık bunu yapanada yazıklar olsun sevgi 2 kişiliktir 3 cü aşk üçgenine girer bunu yapanın 4 cü 5 ci de olur sevgiye aşka ihanet edenin bu dünyada hicbir işi rast gitmez aska sevgiye ihanet eden allah'a inancını yitirmiş kişidir çünkü sevgi allahtan gelir ve allahın hediyesidir, ihanet eden seçene değil allaha ihanet etmiştir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eski eskide kalmalı bence her zaman.İlişki bir kere bittiği zaman eskisi gibi olmuyor.Mutluluk rolü 3 gün sürüyor en fazla.
00 YorumlaIsıtılmış yemek gibi olur. Gerek yoktur buna bence.
02 Yorumla- +1 yıl
ya o en sevdiğin yemekse?
ayni acilari bide ona yasatmaya calsrdim mesal kendime cokk fena baglatib yani ask etdrib sonrada oylece ortada birakib giderim oddeseriz isdeee ve dah cok sey ofkeliyim onaa cokkk:(
02 Yorumlaöylesine kimse ile takılmayacağım için,o insana haksızlık etmezdim..
bir başkası için düzenimi bozmaya değmez...çok seviyor olsam dahi...00 Yorumlagenelde eski sevgili dönse bile eskisi gibi olmaz,olamaz... ama öylesne biryle çıkıosam ben bi denerdim eskisyle tekrar ama mesafeli olurdum biraz ki her qitmesinde döndüğünde bıraktığı gibi bulmasın isterdimki bi daha bundan yüz bulup qitmesin die
00 Yorumlaaynı olayı ben yaşadım eski sevgilimi affettiğim çıktığım çocuğu bıraktım ama çok pişman oldum
00 Yorumlaeyer bana aci verdise bir zamnalr onada yasatmaya calisirim o kadar yanihak yerini bulmali:))
02 Yorumla
+1 yılUnuttuysam bır daha kolay kolay tanımam.
Terkettiyse bır daha onunla isim olmaz.. Guvenemeyecegim birine bır sans daha vermem.00 Yorumla
+1 yılneden affedeyim..adı üstünde eski ...bi hata yapmış ki eskimiş! yenisine haksızlık olur..bni mutlu edenle olurum ..mutsuz edeni napıym...
00 Yorumlatabiki C. artık bitmiş gitmiş bişey hayatımda yeni biri var ve senin için kimseyi harciyamam. derdim :)
00 YorumlaYineliyorum ben acı çekicem o tınlamıycak sonra dönüp yeniden kurduğum hayatın içinde yar almak iscektiycek öylemi? Yok öyle valla bırak evlenmeyi düşündüğüm adam olmasını kocam olsa affetmem
00 YorumlaEğer eski sevgilim ile barışacaksam yeni sevgili diye bir şey olmaz.
00 Yorumlaaffetmem o beni düsünmediyde o kadar cok canimin yandigini hissetmediyse yada umrunda olmadiysa ne kadar cok seversem seveyimmm AFFETMEMMMM
12 YorumlaGeriye dönmek,her anlamda, kişilere (3. şahıslar dahil) zarar verir. Hayata bulunduğunuz yerden devam etmek, herkes için en hayırlısı.
00 YorumlaSeviyorsam kötüde ayrılmamışsak affederim.
11 Yorumla- +1 yıl
:)))))) bence de
+1 yılsenin yazdıkların gibi şeyler yaşasaydım affetmezdim ama diğer türlü olabilirdi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden sonra hayatına öylesine de olsa bir başkası girdiyse affetmezdim.
00 Yorumla
+1 yılben acı çekicem sonra geri dönmek isteyecek yok ya.o kadar kolay dimi?defolsun gitsin başka kapıya.
02 Yorumla- +1 yıl
aynen;)çok güzel tamamladın yorumumu :)
+1 yılMaalesef affetmem daha cokkk beklerrr beklesin yaslansin gebersin insalalh
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilime bana yaşattığı acıyı yaşatmak için herşeyi yaparım, onu affetmem
00 YorumlaEski sevgilime bana yaşattığı acıyı yaşatmak için herşeyi yaparım, onu affetmem
00 YorumlaAdamına göre değişir.
10 Yorumlaelimde o anda yeni bir sevgili yoksa biraz nazla kabul ederim
00 Yorumla
+1 yılartik affetmem uzun zaman oldu o tercihini yapti ve buyuk ikramiyeyi kaybetti:))
00 Yorumlahangisinin geri döneceğine bağlı..
10 Yorumlaöylesine biriyle cikan kim?
03 Yorumla- +1 yıl
terk edilen erkek arkadaş
- +1 yıl
:)
+1 yılsakın üzüleceğin birşey yapma burcu
01 Yorumla- +1 yıl
burcu?
öylesine dediğini aç yanıtın bende
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl?
Bazen affettiğine pişman olursun ...
00 YorumlaOna çok güzel laflar hazırladım gelsin hele bi :)
10 Yorumla
+1 yılDallandırmamak lazım;) D
00 Yorumlaasla affetmem artık ne yapsa boş d şıkkı
00 Yorumlasevsem bile kabul etmem boşuna gelmesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. şu anda geldim dese yüzüne bile bakmam acılar taze
10 Yorumlaçünkü aldattı şerefsiz
00 Yorumla
+1 yılyeni sevgilimle tanıştırırım. o ka
00 Yorumlaayrılma sebebine bağlı.Biraz zor ama
00 Yorumlaİşine bakacak o saaten sonra.Gelmesin
00 Yorumlaaffetmem için sebep yok
02 Yorumla- +1 yıl
seviyorsan_?
yok affetmem...gurur yaparım yani...
00 Yorumla
+1 yılOnu kesinlikle affetmezdim.
00 YorumlaBoş yer varsa gideri olur herhalde.
00 Yorumla
+1 yılaffettim yine sattı
01 Yorumla- +1 yıl
:((
+1 yılgiden gittiğiyle kalmalıdır.
15 Yorumla- +1 yıl
ya çok pişmansa?
- +1 yıl
bunu düşünecek öngörüde olması lazım. bu kadar düşüncesiz davranmanın cezasını çekmeli.
- +1 yıl
ya cezasını cektiyse... ona yeterince acı verdikten sonra affetmez misiniz?
- +1 yıl
bazı şeyler ve bazı şanslar veya şanssızlıklar, sadece 1 defa olur. ayrıca "öylesine" biri olsa bile olsa, onun duygularına ve insanlığına saygısızlık yapamam.
- +1 yıl
Cezasini cekmesi birsey ifade etmezz cunku cektirdigi aciiyi hicbirsey asknunutturmazz bizaat yaşayarak tecrebeli sabitt
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla affetmem. artık ne yapsa boş
00 Yorumla
+1 yılasla.
01 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeye istinaden: Zorlama, gittiyse olmaz o iş bir daha. Gerekirse taş basarım gönlüme, koluna iki tane Jandarma girmiş Ferdi Tayfur gibi ağlarım; gene olmaz..
Gizli Üye(36-45)+1 yılafetmem
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne