Sevgililer Günü 14 Şubat dan beklentileriniz ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Beklentileriniz ne? Ne olmasını istersiniz?Ben hoşlandığım kişinin beni sevmesini isterim (keşke) 14 Şubat dan beklentileriniz ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. hiç bir beklentim yok 1 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Beklenti içinde değilm bir şey istersem kendim alırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O açıdan değil örneğin “hoşlandığım kişinin beni sevmesini istiyorum” , “doğru kişinin karşıma çıkmasını istiyorum “ gibi Yorumla
Justiceee7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hicbir beklentim yok mutluyum yalnızz 2 0 Yorumla
nazbela Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Evlilik teklifi almak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnş olur Yorumla nazbela +1 yıl Ay inşallah Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Sevgililer Günü konusunda 366 cevap paylaştı. Huzur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hiç bir beklentim yok
Beklenti içinde değilm bir şey istersem kendim alırım
O açıdan değil örneğin “hoşlandığım kişinin beni sevmesini istiyorum” , “doğru kişinin karşıma çıkmasını istiyorum “ gibi
Hicbir beklentim yok mutluyum yalnızz
Evlilik teklifi almak
İnş olur
Ay inşallah
sevgilimin kocasıyla barısması
Keşke
hiç bir bekletim yok
Bir an önce bitmedi
hiç bir şey
Huzur
Keske beniopse