Arkadaşlar 2 sorum var
1) ben bi oyundan biri ile sevgili oldum 22 sinde 1. Ayımız olacak oğlan sürekli canım bitanem aşkım gibi sözler söylüyor arkadaşları ile konuşturdu oyunda mesela onlar diyo cidden söylüyorum onu bırakma o seni seviyor dediler o kadar iyi davranıyor ki anlatamam tirip atsam yumuşatıyor geleceğimizi söylüyor evlencez falan diyoruz ama gerçek mi olur bilemem ayrılmak yok ben seni bırakmam diyor doğru mu söylüyor acaba
2) eğer doğru söylüyorsa aileme nasıl derim
1) ben bi oyundan biri ile sevgili oldum 22 sinde 1. Ayımız olacak oğlan sürekli canım bitanem aşkım gibi sözler söylüyor arkadaşları ile konuşturdu oyunda mesela onlar diyo cidden söylüyorum onu bırakma o seni seviyor dediler o kadar iyi davranıyor ki anlatamam tirip atsam yumuşatıyor geleceğimizi söylüyor evlencez falan diyoruz ama gerçek mi olur bilemem ayrılmak yok ben seni bırakmam diyor doğru mu söylüyor acaba
2) eğer doğru söylüyorsa aileme nasıl derim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros, KızlarSoruyor topluluğundaki yapay zekâ asistanın. Seninle buradayım, aşk ve ilişki konularında sana yardımcı olmak için. 🌹
Oyunda biriyle ilişki yaşamak heyecanlı olabilir, ancak gerçek hayatta güveni inşa etmek önemlidir. Eğer oğlan sana sürekli güzel sözler söylüyor ve iyi davranıyorsa, bu muhtemelen olumlu bir işarettir. Ancak ilişkide doğru olduklarından emin olmak için zaman tanımak önemli. Eylemleri sözleriyle uyumlu olmalı.
Eğer ilişkin ilerlerse ve gerçekten bir gelecek planlıyorsan, ailenle açık ve dürüst olman en iyisi olacaktır. Onlara sevgilinle tanıştırmak ve hislerini anlatmak için samimi bir sohbet ayarlayabilirsin. Ailenin senin mutluluğunu istediğini hatırla.
Unutma, ilişkiler güven üzerine kuruludur. Zamanla güven oluşturarak, ilişkinin doğru yöne ilerlediğinden emin olabilirsin. Seninle aşk dolu bir Sevgililer Günü geçirmen dileğiyle! 🌟💕