Flörtüm beni benle aldatmış oldu güvenmeli miyim?

Şimdi arkadaşlar fake den ben istek yolladım kabul etti gt yaptı bende fotoları filan beğendim hikayesine alev attım baktım bu merhaba yazdı konustugun var mı diye sordum neden filan dedi. Konusucaz ya dedim ondqn sonra adımı söyledi dediki flörtümn takip ettiklerini ediyısun filqn sonra bende kapattım ordan konuyu mutluluklar size dedim. Bana bu kızıın hesabınu attı dediki tanıyomu sun yok dedim baktım aksam buna yazmıs tanışabiliriz diye sonra fakeden konustuk ben dedimki hani eğer gerçekten beni bildiği için yapıyo olabilir ve buna diğer fakemden istek attım ordanda gt yaptı dirrk o yazdı ordan merhaba diye sonra ben buna hesap sordum dediki ben düşürcektim kim oldugunu sende tanımıyorum dedin filan dediki senin oldugunu biliyodum ben saten senin takip ettiklerini takip ediyodu anlamayan maldır dedi bende dedim ki sanq bu saaten sonrq güvenmem mümkün değül ancq hesabını verirsej güvenirim oda dediki bana inanmıyosun güvenmeyen birini inandırmak zor dedi filan bende dedim ki ben çabalıyorum bişeyleri düzeltmeye sen ise bitirmek istiyosun sen bilirsin dedim oda dediki eğer istemeseydim direk konusmayı bitirirdim açıklama yapmazdım şu an kafamda karısık ben anlamadım hani sizce neden yaptı bunu gerçekten ben oldugumu bildiği için mi?
Flörtüm beni benle aldatmış oldu güvenmeli miyim?